Închide meniul

Ionuț Lupescu, mesaj tranșant pentru FCSB, Sepsi și Farul: „Echipele românești nu au realizat nimic în Europa!”

Viviana Moraru Publicat: 9 august 2023, 9:40

Reclamă
Ionuț Lupescu, mesaj tranșant pentru FCSB, Sepsi și Farul: Echipele românești nu au realizat nimic în Europa!”

Anunţul lui Andrei Nicolescu despre venirea lui Ionuţ Lupescu la Dinamo

Ionuț Lupescu / Hepta

Ionuț Lupescu a transmis un mesaj tranșant pentru echipele românești din competițiile europene, anume FCSB, Farul și Sepsi. Fostul internațional a declarat că acestea nu au realizat încă nicio performanță, prin calificarea în turul trei preliminar din Conference League, și rămâne de văzut câte se vor califica în grupele competiției.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se va duela cu Nordsjaelland, pentru un loc în play-off-ul Conference League, Farul cu Flora Tallin, în timp ce Sepsi o va întâlni pe Aktobe.

Ionuț Lupescu, mesaj tranșant pentru FCSB, Sepsi și Farul

Ionuț Lupescu consideră necesară prezența unei echipe din Liga 1, în grupele unei competiții europene. Acesta așteaptă ca una dintre FCSB, Farul și Sepsi să treacă de preliminarii, pentru a reprezenta în grupe fotbalul românesc.

„Să vedem câte echipe se vor califica în grupe. Până la urmă n-am realizat mai nimic în cupele europene. Oglinda fotbalului românesc este fotbalul internaţional, iar dacă nu eşti reprezentat acolo la cel mai înalt nivel înseamnă că nu exişti. Toate echipele româneşti au şanse în turul acesta, dar nu le va fi uşor”, a afirmat Lupescu, prezent la evenimentul în care echipa de handbal masculin CS Dinamo şi-a prezentat transferurile realizate în vederea următorului sezon.

Lupescu este de părere că disputele privind Stadionul Steaua şi închirierea acestuia de către FCSB sunt cauzate de faptul că legile din România sunt neschimbate de 50 de ani. De asemenea, fostul internațional a lăudat faptul că gruparea roș-albastră a revenit pe stadionul clubului Armatei.

Reclamă

Ionuț Lupescu: „Foarte bine că FCSB joacă în Ghencea!”

„Foarte bine că FCSB joacă în Ghencea. Până la urmă stadioanele sunt făcute să se joace fotbal pe ele. Sper să avem cât mai multe stadioane pline cu suporteri, ăsta e lucrul cel mai important. Nu ştiu dacă e normalitate că FCSB a revenit în Ghencea, nu ştiu exact care sunt problemele din punct de vedere juridic acolo, dar până la urmă dacă oamenii plătesc, de ce să nu joace pe Ghencea.

Să nu uităm totuşi că acel stadion este unitate militară, aşa cum şi cel din „Ştefan cel Mare” este unitate militară.  Din păcate, legile în România sunt ca acum 40-50 de ani când e vorba despre sport şi există foarte multe dispute… dacă sunt bani publici, dacă e sport, dacă e privat. Dinamo o să joace pe noul stadion din „Ştefan cel Mare”, normal… o echipă avem, pentru ea se face stadionul”, a precizat Ionuţ Lupescu.

Cine sunt posibilele adversare ale FCSB-ului, din play-off-ul Conference League

S-a aflat cine sunt posibilele adversare ale FCSB-ului, în play-off-ul Conference League. Roş-albaştrii au evitat nume precum Fiorentina sau PAOK, şi se vor duela cu învingătoarea duelului Sabah-Partizan.

Reclamă 4 / 0/3

Partizan va fi, cel mai probabil, adversara FCSB-ului. Sârbii au încheiat pe locul patru sezonul trecut, şi au fost calificaţi direct în turul trei preliminar din Conference League.

Cele două formaţii s-au mai duelat şi în 2015, în turul trei preliminar din Champions League. Atunci, cu Mirel Rădoi pe bancă, roş-albaştrii erau învinşi cu 4-2 în retur, după 1-1 în turul de la Bucureşti.

Returul a fost un meci de infarct. Roş-albaştrii au condus cu 2-1, la pauză. Ulterior, în repriza secundă, sârbii au marcat de două ori în doar nouă minute, şi au preluat conducerea. Partizan a mai înscris o dată în prelungiri, şi o învingea astfel pe FCSB cu scorul de 4-2.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia 2-1 (d.l.d.d) şi Germania – Suedia 1-6 13
mai
23:38
„Ştiţi care e porecla lui?” Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan: „Să ne retrogradeze cum au făcut-o cu Mititelu!”
13
mai
23:21
„A fost cireaşa de pe tort!” Gică Hagi, devastat după „remontada” Universităţii Craiova. Jucătorii care l-au înfuriat pe „Rege”
13
mai
23:04
Louis Munteanu, anunţul momentului despre viitorul său. Ce a spus despre interesul lui Gigi Becali: „Eu acolo vreau!”
13
mai
23:01
Andrei Ivan a dat de înţeles că poate pleca de la Universitatea Craiova! Reacţia imediată a lui Costel Gâlcă
13
mai
22:46
Alex Mitriţă, hat-trick fabulos prin care îi forţează mâna lui Edi Iordănescu! Prima reacţie după ce l-a „distrus” pe Gică Hagi
13
mai
22:29
Probleme pentru FC Porto! Sediul clubului a fost percheziţionat! 13 persoane sunt puse sub acuzare
13
mai
22:10
Şefii lui Dinamo „aruncă” cu bani înaintea barajului cu Csikszereda! Primă uriaşă promisă pentru salvarea de la retrogradare
13
mai
22:09
Louis Munteanu, „coşmarul” Universităţii Craiova! Cifre incredibile ale atacantului de 21 de ani împotriva oltenilor
13
mai
22:05
Farul – Universitatea Craiova 3-3. Mitriţă, eroul oltenilor! Hat-trick cu care oltenii au revenit de la 0-3. Dezastru pentru Hagi
Vezi toate știrile
Citește și