Închide meniul

Jefte Betancor, la primul gol pentru CFR Cluj! Atacantul campioanei a înscris din penalty contra lui Inter Escaldes

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 21 iulie 2022, 20:58 / Actualizat: 21 iulie 2022, 22:15

Jefte Betancor, la primul gol pentru CFR Cluj! Atacantul campioanei a înscris din penalty contra lui Inter Escaldes

Jefte Betancor a marcat primul său gol pentru CFR Cluj

Jefte Betancor, după golul marcat în Gruia / Digisport

Jefte Betancor a marcat primul gol în tricoul lui CFR Cluj. Atacantul spaniol a transformat un penalty în minutul 5 al meciului cu Inter Escaldes, din turul 2 preliminar al Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a deschis repede scorul în Gruia. Raul Feher, fundașul român de la Inter Escaldes, a comis henț în propriul careu la șutul expediat de același Jefte.

Jefte Betancor a marcat primul gol pentru CFR Cluj

Arbitrul central a dictat lovitură de la 11 metri și i-a arătat cartonașul galben lui Fehrer.

Betancor și-a asumat responsabilitatea și a transformat penalty-ul cu un șut puternic lângă bară, în dreapta portarului. Este primul gol marcat de atacantul adus de la Farul pentru CFR Cluj, la cea de-a 4-a apariție în tricoul campioanei României.

Jucătorul iberic a mai fost folosit de Dan Petrescu în meciul tur cu Pyunik, din preliminariile Champions League, în Supercupa României, contra lui Sepsi, și în prima etapă a Superligii, cu Rapid.

Reclamă

Românul de la Inter Club d’Escaldes, încrezător înainte de duelul cu CFR Cluj

CFR Cluj se duelează cu Inter Club d’Escaldes, în turul secund preliminar de Conference League. La campioana Andorrei evoluează şi un român, Raul Feher, care este pregătit să-i înfrunte pe clujeni.

CFR Cluj a fost eliminată ruşinos de Pyunik Erevan, la loviturile de departajare. Arădenii ţintesc acum calificarea în grupele Conference League, primul obstacol fiind Inter Club d’Escalades.

Raul Feher, fundaşul de 25 de ani ce evoluează la Inter Club d’Escaldes, a anunțat că este pregătit pentru dubla manșă cu CFR Cluj. Românul a declarat că echipa sa poate produce surpiza în faţa clujenilor, urmând exemplul celor de la Pyunik Erevan.

Reclamă 4 / 0/3

„Este un vis îndeplinit să joc împotriva lui CFR Cluj. Când o să calc iarba de la stadion, o să fie o senzație unică. Mai mult, o să fie prima oară când joc un meci de fotbal la nivel de seniori pe un stadion din România. O să fie emoționant. O să vină toată familia la meci, niște prieteni, o să fie special, pentru că nu m-au văzut niciodată jucând în România.

Echipa și-ar fi dorit să jucăm cu Pyunik. Totuși, drumul spre Armenia era foarte dificil de realizat, așa că la Cluj o să ne fie mai bine. Sper la un meci deosebit din partea noastră.

Avem și noi armele noastre. Sunt convins că putem să facem o surpriză, cum au făcut și cei de la Pyunik, campioana Armeniei. Suntem foarte bine pregătiți pentru meciul acesta”, a declarat Raul Feher, potrivit Playsport.

Raul Feher este născut la Zalău, şi evoluează la Inter Club d’Escaldes de la începutul lui 2022, când venea liber de contract de la Ibiza.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:29 Leicester – Southampton, 22:00, LIVE VIDEO Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” Vezi toate știrile
Citește și