Închide meniul

Românul de la Inter Club d’Escaldes, pregătit să producă surpriza cu CFR Cluj: „Avem şi noi armele noastre”

Viviana Moraru Publicat: 15 iulie 2022, 13:03

Românul de la Inter Club dEscaldes, pregătit să producă surpriza cu CFR Cluj: „Avem şi noi armele noastre

CFR Cluj e campioana României în ultimii cinci ani

Jucătorii de la CFR Cluj, după meciul cu Pyunik Erevan/ Profimedia

  • Raul Feher, pregătit să producă surpriza cu CFR Cluj
  • Clujenii au fost eliminaţi ruşinos de Pyunik Erevan

CFR Cluj se va duela cu Inter Club d’Escaldes, în turul secund preliminar de Conference League. La campioana Andorrei evoluează şi un român, Raul Feher, care este pregătit să-i înfrunte pe clujeni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a fost eliminată ruşinos de Pyunik Erevan, la loviturile de departajare. Arădenii ţintesc acum calificarea în grupele Conference League, primul obstacol fiind Inter Club d’Escalades.

Românul de la Inter Club d’Escaldes, încrezător înainte de duelul cu CFR Cluj

Raul Feher, fundaşul de 25 de ani ce evoluează la Inter Club d’Escaldes, este pregătit de duelul cu CFR Cluj, din turul secund preliminar de Conference League. Românul a declarat că echipa sa poate produce surpiza în faţa clujenilor, urmând exemplul celor de la Pyunik Erevan.

Reclamă

„Este un vis îndeplinit să joc împotriva lui CFR Cluj. Când o să calc iarba de la stadion, o să fie o senzație unică. Mai mult, o să fie prima oară când joc un meci de fotbal la nivel de seniori pe un stadion din România. O să fie emoționant. O să vină toată familia la meci, niște prieteni, o să fie special, pentru că nu m-au văzut niciodată jucând în România.

Echipa și-ar fi dorit să jucăm cu Pyunik. Totuși, drumul spre Armenia era foarte dificil de realizat, așa că la Cluj o să ne fie mai bine. Sper la un meci deosebit din partea noastră.

Reclamă

Avem și noi armele noastre. Sunt convins că putem să facem o surpriză, cum au făcut și cei de la Pyunik, campioana Armeniei. Suntem foarte bine pregătiți pentru meciul acesta”, a declarat Raul Feher, potrivit Playsport.

Raul Feher este născut la Zalău, şi evoluează la Inter Club d’Escaldes de la începutul lui 2022, când venea liber de contract de la Ibiza.

Pe cine poate întâlni CFR Cluj, în drumul spre grupele Conference League

CFR Cluj va întâlni Inter Club d’Escaldes, în turul doi preliminar de Conference League. După ce a fost eliminată ruşinos de Pyunik Erevan, la loviturile de departajare, clujenii pot avea un traseu accesibil spre grupele celei de-a treia competiţii inter-cluburi din Europa.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, în turul al treilea, trupa lui Dan Petrescu poate da peste Lincoln Red Imps sau La Florita, iar în cel mai negru scenariu se poate confurnta cu Lech Poznan, campioana Poloniei. În ceea ce priveşte play-off-ul, CFR Cluj nu va fi cap de serie, pentru că acest statut va fi atribuit echipelor ce vor pica din Europa League.

CFR Cluj va juca cu o echipă semi-profesionistă în Conference League

În acest sezon, Inter Club d’Escaldes a început campania europeană în runda preliminară din Liga Campionilor. A trecut de campioana din San Marino, La Fiorita (2-1), dar a fost eliminată de campioana Islandei, Vikingur Reykjavik (1-0).

Întregul lot al lui Inter Club d’Escaldes este cotat la 2.63 de milioane de euro. Cel mai valoros jucător este un spaniol de 34 de ani, Pau Bosch, cotat la 200.000 de euro.

Ildefons Lima, 42 de ani, deține recordul pentru cel mai logeviv jucător de la o națională europeană. Evoluează pentru Andorra de 24 de ani.

Meciurile ar urma să aibă loc pe 21 (la Cluj) și 28 iulie (Andorra la Vella).

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 16:32
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj: „Să ridicăm nivelul!”