Închide meniul
Video

Laszlo Dioszegi a dezvăluit ce i-a transmis Viktor Orban, după victoria lui Sepsi din Conference League: „Nu am negat niciodată asta”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 22 iulie 2022, 10:16

Laszlo Dioszegi, dezvăluiri despre implicarea lui Viktor Orban la Sepsi

Premierul Ungariei, Viktor Orban, la partida lui Sepsi din Conference League/ Facebook Sepsi OSK

Laszlo Dioszegi, patronul de la Sepsi, a dezvăluit ce i-a transmis Viktor Orban, după ce a fost prezent la meciul de joi seara. Premierul Ungariei s-a arătat fericit după victoria covăsnenilor, din turul doi preliminar de Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Viktor Orban a fost prezent la partida dintre Sepsi şi Olimpija Ljubljana, din turul secund prleiminar de Conference League. Premierul Ungariei a fost însoţit de selecţionerul Ungariei, Marco Rossi, cât şi de antrenorul de la echipa U21 a maghiarilor, Zoltan Gera.

Laszlo Dioszegi a dezvăluit ce i-a transmis Viktor Orban, după meciul lui Sepsi din Conference League

Laszlo Dioszegi a declarat că Viktor Orban a felicitat echipa, după victoria la scor din turul secund preliminar de Conference League. Covăsnenii s-au impus cu 3-1 şi pleacă cu prima şană la calificare înainte de returul de săptămâna viitoare.

Totodată, patronul de la Sepsi a mărturisit că toate investiţiile de la clubul covăsnean se datorează Guvernului maghiar.

„Viktor Orban ne-a felicitat. Nu am am negat niciodată că Guvernul Ungariei ne-a construit stadionul. Tot Guvernul a venit la meci. Ne-au felicitat, ne-au spus că avem o echipă bună”, a declarat Laszlo Dioszegi.

Reclamă

Viktor Orban, invitat de gală la Sepsi – Olimpija Ljubljana

Viktor Orban a apărut la stadionul din Sfântu Gheorghe cu fularul lui Sepsi la gât. Premierul Ungariei a fost întâmpinat de Laszlo Dioszegi, patronul echipei covăsnene.

Viktor Orban a fost aplaudat în picioare de spectatorii prezenți pe stadionul lui Sepsi. La meci participă și Eduard Novak, ministrul Sportului. Din tribune s-a strigat: „Ria, Riga, Ungaria!”

Sepsi, sponsorizată de firme maghiare

În România, Sepsi și Csikszereda au fost beneficiarele investițiilor guvernului controlat de Orban. S-au pompat zeci de milioane de euro în infrastructură, academii, stadioane.

Reclamă 4 / 0/3

Pe lângă acestea, guvernul de la Budapesta a facilitat investițiile unor sponsori cu dedicație pentru cele două cluburi din Liga 1 și Liga 2. Sepsi primește 4,5 milioane de euro anual de la parteneri, fiind de departe formația din Liga 1 cu cele mai bune contracte de sponsorizare.

Echipa lui Cristiano Bergodi are contracte, printre alţii, cu Gyermelyi, cel mai mare producător de paste din Ungaria, care i-ar finanța pe covăsneni cu un milion de euro anual.

Sepsi mai are contracte de sponsorizare cu alte firme printre care OTP Bank, MOL, Belfry (companie de construcții), dar și alte societăți comerciale deținute de patroni maghiari, care, în total ar mai aduce 2,5 milioane de euro.

Sepsi – Olimpija Ljubljana 3-1. Marius Ștefănescu și Nicolae Păun, eroii covăsnenilor

Sepsi – Olimpija Ljubljana 3-1. Marius Ștefănescu și Nicolae Păun au fost eroii covăsnenilor, în meciul din turul 2 preliminar al Conference League. Echipa din Sfântu Gheorghe a obținut o victorie răsunătoare în fața propriilor fani.

Sepsi a făcut un prim pas către calificarea în turul 3 al Conference League. Ștefănescu și Păun, cei doi jucători de națională ai covăsnenilor, au marcat pentru trupa din Sfântu Gheorghe, după ce slovenii au deblocat tabela în debutul partidei. Tabela a fost completată de un autogol al oaspeților, venit în prelungiri.

Sepsi a reușit o revenire spectaculoasă în fața celor de la Olimpija Ljubljana. Formația din Slovenia a deschis scorul în minutul 4 al duelului de la Sfântu Gheorghe, dar echipa lui Cristiano Bergodi n-a renunțat la luptă și, susținută de un stadion plin, a întors rezultatul.

Jucătorii de națională ai lui Sepsi, Marius Ștefănescu și Nicolae Păun, au marcat în minutele 45+3, respectiv 84. Presiunea covăsnenilor din prelungirile partidei a dus la autogolul lui Mateo Karamatic, venit după o centrare în careul slovenilor.

Reclamă

Sepsi a evoluat în superioritate numerică începând din minutul 67, după ce mijlocașul oaspeților, Svit Seslar, a fost eliminat. Trupa lui Cristiano Bergodi a primit penalty, dar Alexandru Tudorie a ratat.

Manșa retur dintre Sepsi și Olimpija Ljulbjana se va disputa pe 28 iulie, de la ora 20:00.

Recomandări
  • Laszlo Dioszegi, dezvăluiri despre ce i-a transmis premierul Ungariei
  • Viktor Orban a fost prezent la meciul lui Sepsi, din Conference League

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și