Închide meniul

Mario Camora, după CFR Cluj – Adana Demirspor 1-1: „Sperăm să reuşim o calificare în Turcia!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 iulie 2023, 23:49

Reclamă
Mario Camora, după CFR Cluj – Adana Demirspor 1-1: „Sperăm să reuşim o calificare în Turcia!

Mario Camora, discrus mobilizator după CFR Cluj - Adana Demirspor

Hepta

Mario Camora a avut un discurs încrezător după CFR Cluj – Adana Demirspor 1-1. Camora a spus că rezultatul este unul corect, având în vedere numărul de ocazii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mario Camora a mai spus că merge în Turcia cu gândul la calificare. Totuşi, căpitanul celor de la CFR Cluj a spus că se aşteapta la o atmosferă infernală în returul cu Adana Demirspor.

Mario Camora, după CFR Cluj – Adana Demirspor 1-1

„Un rezultat echitabil. Noi am avut o primă repriză foarte bună. E o echipă de calitate, a fost un meci bun cu o echipă bună. Păcat. În repriza a doua s-a văzut că am căzut fizic. Până la urmă, e un rezultat echitabil şi e bine că avem şanse să mergem mai departe. A contat şi că noi am făcut două meciuri oficiale. E o echipă bună, puternică, sperăm să reuşim o calificare în Turcia. Va fi un meci foarte greu şi cu siguranţă va fi un stadion plin.

Va fi o atmosferă foarte frumoasă şi trebuie să câştigăm acest meci. Şi în sezonul trecut am dat goluri multe. Problema e că am şi primit mai multe. Am dat gol, am mai avut o ocazie. Se joacă 90 de minute şi trebuie să fim sinceri, şi ei au avut ocazii. Suntem optimişti pentru meciul cu Turcia”, a spus Mario Camora după CFR Cluj – Adana Demirspor 1-1.

Andrea Mandorlini, mulţumit după CFR Cluj – Adana Demirspor 1-1

Andrea Mandorlini s-a declarat fericit după CFR Cluj – Adana Demirspor 1-1. Tehnicianul „feroviarilor” a vorbit despre rezultatul obținut de elevii săi, la meciul de pe teren propriu, cu turcii de la Adana Demirspor.

Reclamă

„A fost o partidă frumoasă, dificilă. Știam că întâlnim un adversar puternic. Bugetul echipei vorbește despre valoarea echipei. Ne-am făcut jocul, am scos maximum cu jucătorii sosiți de doar câteva zile. Pot să spun că sunt mulțumit pentru că suntem în cursă și ne jucăm șansele în returul din Turcia.

Sunt mulți jucători care au evoluat care vor trebui să se recupereze. Voi schimba mulți jucători la meciul cu Craiova. Ne-a costat mult pentru că am început cu jucători care nu au avut multe meciuri în picioare. A fost un meci deschis oricărui rezultat.

Sunt jucători decisivi pentru noi. Tachtsidis a venit doar de câteva zile. Durel (n.red. Avounou) nu a mai jucat într-un meci oficial de multe luni, Kresic la fel. Am riscat în această seară, dar au avut energie și asta e important”, a spus Andrea Mandorlini, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj – Adana Demirspor 1-1. Remiză spectaculoasă în Gruia

Clujenii au deschis scorul încă din minutul 6, prin Jefte Betancor, care a deviat în plasă un şut al lui Camora. Oaspeţii au avut iniţiativa în finalul primei reprize şi în startul reprizei secunde şi au egalat în minutul 77, prin Benjamin Stambouli, din pasa lui Ndiyae. Ultima ocazie a meciului a aparţinut clujenilor, prin Bîrligea (min. 78), dar meciul s-a încheiat la egalitate, iar CFR va avea un retur greu în Turcia.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și