Închide meniul

Marius Şumudică nu s-a putut abţine când l-a auzit pe Elias Charalambous: „Trezește-te, bă, tată, că ești cam recalcitrant!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 august 2023, 8:53

Reclamă
Marius Şumudică nu s-a putut abţine când l-a auzit pe Elias Charalambous: „Trezește-te, bă, tată, că ești cam recalcitrant!

Marius Şumudică nu s-a putut abţine când l-a auzit pe Elias Charalambous

Marius Şumudică şi Elias Charalambous / Colaj Hepta

Marius Şumudică nu s-a putut abţine când l-a auzit pe Elias Charalambous după meciul FCSB – Nordsjaelland, scor 0-0, din prima manşă a turului 3 preliminar din Conference League. „Şumi” a dat de pământ cu antrenorul din acte al vicecampioanei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Charalambous s-a enervat în momentul în care a fost întrebat cine a decis schimbările lui Andrea Compagno şi Damjan Djokovic. „Mă întrebați după fiecare schimbare de ce o fac? Pentru că așa am decis eu!”, a răbufnit cipriotul.

Marius Şumudică nu s-a putut abţine când l-a auzit pe Elias Charalambous

A fost momentul în care Marius Şumudică i-a dat o replică dură şi a lansat un atac „cu talpa” la adresa lui Charalambous.

E cam recalcitrant. Elias, trezește-te, bă, tată, că ești cam recalcitrant. Nu ți-a zis nimeni că nu faci tu schimbările? Mi s-a părut cam agresiv, i-au căzut pleoapele”, a declarat Marius Şumudică la digisport.ro.

Antrenorul FCSB-ului explicase iniţial de ce Andrea Compagno a fost trimis pe bancă în minutul 61, imediat după ce Nordsjaelland rămăsese în inferioritate numerică. În locul celui mai bun marcator al roş-albaştrilor de sezonul trecut a intrat Valentin Gheorghe, jucătorul de care vrea să scape Gigi Becali.

Reclamă

Dacă un jucător iese de pe teren și nu e nervos, e o problemă. E logic să fie nervos! Decizia (n.r. să-l schimbe pe Compagno) a fost luată înainte de eliminare, am decis că aveam nevoie de jucători rapizi, pentru că jucam mult pe tranziție. A fost decizia mea legată de Andrea.

Djokovic a jucat multe minute până acum. Mă întrebați după fiecare schimbare de ce o fac? Pentru că așa am decis eu!”, a reacţionat Charalambous, la finalul meciului.

Gigi Becali a explicat schimbările lui Andrea Compagno şi Djokovic din FCSB – Nordsjaelland 0-0

Gigi Becali a afirmat că Elias Charalambous şi Mihai Pintilii au avut „mână liberă” şi că ei au decis cine iese de pe teren. Totuşi, patronul FCSB-ului l-a avertizat pe Compagno şi a anunţat că va purta o discuţie cu el.

Reclamă 4 / 0/3

Normal că mi-ar fi plăcut și noi să jucăm așa. Noi în prima repriză am jucat tot în 10 și în a doua am jucat tot în 10. Nu era om în plus când a fost schimbat Compagno. Compagno n-a realizat nimic, dacă nu realizezi nimic… n-a avut nicio realizare.

Eu o să vorbesc cu el să stea în picioare, pentru că stă pe jos și nu îl mai crede nimeni. El a dat cu piciorul în scaun că n-a fost mulțumit de el, e cuminte omul. Nu eu am făcut schimbarea, e decizia băncii.

Djokovic a fost extraordinar, dar Djokovic a fost schimbat pentru că aveam un om în plus, da de fapt eram la egalitate că era Vali Gheorghe pe teren. Așa că am zis să-l băgăm pe Edjouma pentru a echilibra, să fim și noi cu un om în plus pe atac„, a declarat Gigi Becali pentru orangesport.ro.

FCSB – Nordsjaelland 0-0

Meciul de pe Stadionul Steaua a început cu o veste proastă pentru FCSB. Unul dintre titularii echipei, Adrian Şut, s-a accidentat chiar la încălzire şi a fost înlocuit cu Ovidiu Popescu. Compagno a trimis primul şut spre poartă încă din minutul 2, dar fără precizie, apoi Târnovanu a intervenit bine la lovitura de cap a lui Frese, din minutul 5.

După o primă repriză echilibrată, partea secundă a avut un moment culminant în minutul 60, când Adamo Nagalo a primit al doilea cartonaş galben – după o intervenţie la Octavian Popescu – fiind eliminat. Cu avantajul unui jucător în plus, bucureştenii au cerut de două ori penalti, la Olaru şi Djokovic, însă arbitrul muntenegrean Boskovic nu a acordat nimic. Nygren a trimis în bară o lovitură liberă în minutul 90+3, iar FCSB încheie meciul fără să trimită nici un şut pe spaţiul porţii.

Returul se joacă în Danemarca, joi, 17 august.

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Chiricheş, Radunovic – Ov. Popescu, Djokovic (Edjouma 74), Olaru – Cordea (Octavian Popescu 46), Compagno (Valentin Gheorghe 61), Fl. Coman. ANTRENOR: Elias Charalambous

Reclamă

NORDSJAELLAND: A. Hansen – Villadsen, Nagalo, Jensen-Abbew (Marxen 82), Frese – Diomande, Tverskov, Bocha (D. Svensson 49) – Nuamah (Coulibaly 82), Ingvartsen (Nygren 56), Osman (Antman 56). ANTRENOR: Johannes Hoff Thorup

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
Vezi toate știrile
Citește și