Închide meniul
Foto

Mesajul „FCSB nu e Steaua”, lipit peste tot la stadionul lui West Ham! Ce s-a întâmplat azi-noapte, la arena din Londra

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 septembrie 2022, 16:48

Mesajul „FCSB nu e Steaua”, lipit peste tot la stadionul lui West Ham! Ce s-a întâmplat azi-noapte, la arena din Londra

Mesajul "FCSB nu e Steaua", lipit la stadionul lui West Ham

Mesajul „FCSB nu e Steaua” a fost lipit peste tot la stadionul lui West Ham. Gestul uluitor a fost făcut de un fan CSA Steaua, cu o săptămână înaintea meciului pe care vicecampioana României îl va disputa împotriva „ciocănarilor”, pe London Stadium, în grupele UEFA Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii CSA Steaua continuă „războiul” cu cei de la FCSB. Unul dintre suporterii formației din Ghencea a mers miercuri seară la stadionul lui West Ham și a „împânzit” zona cu abțibilduri cu mesajul „FCSB is not Steaua”.

Mesajul „FCSB nu e Steaua”, lipit peste tot la stadionul lui West Ham!

Suporterul respectiv a lipit stickerele anti-FCSB pe stâlpii, ușile și pereții din afara arenei din Londra (VEZI MAI MULTE POZE ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS). Alături de mesajul „FCSB nu e Steaua”, pe abțipildurile fanului CSA Steaua scria și „UEFA Mafia”.

Mesajul "FCSB nu e Steaua", lipit la stadionul lui West Ham
Mesajul „FCSB nu e Steaua”, lipit la stadionul lui West Ham / Facebook Pro Steaua

FCSB va debuta joia viitoare, pe 8 septembrie, în grupele Conference League, pe terenul lui West Ham. Meciul va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro, de la ora 22:00.

Clubul lui Gigi Becali a fost repartizat în grupa B, alături de West Ham, Anderlecht și Silkeborg.

Reclamă

Gigi Becali anunţă că UEFA consideră FCSB continuatoarea Stelei

Gigi Becali anunţă că UEFA consideră FCSB continuatoarea Stelei. Becali a uitat de înfrângerea cu Farul Constanţa şi se bucură de banii care îi vor intra în conturi de la UEFA. FCSB va încasa încă un bonus de un milion de euro şi datorită Cupa Campionilor Europeni câştigată în 1986.

Suma ajunge la Gigi Becali, asta însemnând că forul european o consideră continuatoarea Stelei. Cel puţin aşa anunţă patronul roş-albaştrilor.

„M-a sunat Vali (n.r. – Argăseală) de dimineaţă şi mi-a spus că nu luăm 3, luăm 4 milioane de la UEFA. Vorbim de bani! Deci există un bonus pentru coeficient, un calcul mai complicat. Esenţial este coeficientul echipelor care au avut performanţe europene, adică am câştigat Cupa Campionilor Europeni, am primit 1.1 milioane de euro în plus la Becali. Poate face contestaţie Talpan.

Reclamă 4 / 0/3

Ce anomalie, în ţara ta nu eşti Steaua, dar te recunoaşte UEFA. Hai să spun eu, FRF ce a făcut… a cerut un punct de vedere de la un funcţionar. Care funcţionar le-a şi dat răspuns, a zis că e foarte simplu, că continuatoarea este Steaua. Aici lucrurile sunt foarte simple. Ne dăm foarte inteligenţi.

Rapidul nu mai există, de fapt. Gata! În momentul când intri în faliment nu mai exişti, eşti un moştenitor. FCSB este continuatoare, dacă intra în faliment… când intră o echipă în faliment, moare”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

 

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și