Închide meniul

Mesajul lui Valentin Cojocaru înaintea duelului cu Jose Mourinho, din finala Conference League, Roma – Feyenoord

Antena Sport Publicat: 25 mai 2022, 13:34

Mesajul lui Valentin Cojocaru înaintea duelului cu Jose Mourinho, din finala Conference League, Roma – Feyenoord

Mesajul lui Valentin Cojocaru înaintea duelului cu Jose Mourinho, din finala Conference League, Roma - Feyenoord

Valentin Cojocaru, în timpul unui meci al lui Feyenoord / Profimedia Images

  • Finala Conference League, Roma – Feyenoord, e LIVE TEXT pe www.as.ro, azi, de la ora 22:00
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Valentin Cojocaru are un mesaj de încurajare pentru colegii săi, înainte de finala Conference League, Roma – Feyenoord, care va fi în această seară, de la ora 22:00, în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finala Conference League va ave loc în această seară la Tirana, pe Arena Kombetare. Valentin Cojocaru a transmis un mesaj de încurajare pentru colegii săi de la echipa olandeză, el fiind anunţat pe banca de rezerve.

Mesajul lui Valentin Cojocaru înainte de finala Conference League, Roma – Feyenoord

„Să ne concentrăm pe ultimul nostru meci, finala Conference League împotriva celor de la AS Roma. Hai, Feyenoord, încă o dată împreună!”, a postat goalkeeper-ul pe pagina sa de Instagram.

Reclamă

Fostul portar al celor de la FCSB şi Farul, Valentin Cojocaru, a ajuns la Feyenoord de la Dnipro în primăvara acestui an, ca urmare a suspendării campionatului ucrainean, din cauza războiului izbucnit în Ucraina.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Reclamă

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Reclamă 4 / 0/3

Finala Conference League, arbitrată de Istvan Kovacs

Meciul dintre Feyenoord şi Roma îl va avea la centru pe arbitrul român, Istvan Kovacs. Acesta va fi ajutat de asistenţii săi, Florin Marinescu şi Ovidiu Artene. Al patrulea oficial va fi elveţianul Sandro Schaerer, iar în camera VAR se va afla germanul Marco Fritz, ajutat de Christian Dingert şi Bastian Dankert.

Pe lângă finala Conference League, Istvan Kovacs a mai primit recent o veste bună: se va afla printre cei 36 de arbitri prezenţi la Campionatul Mondial 2022. Ion Crăciunescu l-a lăudat pe urmaşul său.

„Este meritul lui, a ajuns acolo numai pe meritul lui. Felicitări celor care l-au descoperit. Mie îmi pare rău și de Hațegan, că a avut acel necaz (n.r. – a suferit un infarct). Și el era un candidat serios. După ce va arbitra finala asta (n.r. – Conference League), Kovacs are șansa să arbitreze meciuri foarte tari și foarte importante acolo (n.r. – la Campionatul Mondial. Pentru că are calitate.

Dacă facem o socoteală de când n-am mai avut arbitru român la Campionatul Mondial, de la Igna… au trecut foarte mulți ani. Kovacs este un arbiru care are de toate. Știi cum se zice, a jucat fotbal, aleargă și bine, acum a început să aibă și un limbaj bun. Eu zic că este unul dintre cei mai buni arbitri din Europa, la ora actuală. Eu cred că dacă era născut în altă țară, prin Italia sau Germania, era mult mai tare.

Dar oricum este devreme, are mult timp înainte. Să nu uităm la ce vârstă merge el acolo. Că toți care au mers la Campionatul Mondial, și Rainea și cei care au mai fost, au mers după 45 de ani, cam așa. Trebuie să ai noroc și să te țină și sănătatea. Că uite, Hațegan n-a avut noroc și nu l-a ținut sănătatea.

(N.r. – Sfat?) Să fie el, așa cum este în mod normal. Și să își îmbunătățească neapărat limbajul corpului. Ar trebui să se uite mai mult în oglindă, acasă. Eu le-am spus arbitrilor: Uitați-vă în oglindă, în oglindă faceți toate mișcările pe care le faceți în teren, în general. Aici mai are puțin de lucrat, la limbajul corpului. În rest, are știință bună și are o calitate foarte mare că se poate deplasa foarte ușor la locul în care se întâmplă faza.”, a spus Ion Crăciunesc, în exclusivitate pentru Antena Sport.

60 de suporteri, arestaţi la Tirana, înainte de finala Conference League

Poliţia albaneză a arestat aproximativ 60 de persoane după violenţele care au avut loc marţi la Tirana, oraş care găzduieşte finala Conference League, informează AFP.

Reclamă

Forţele de ordine au precizat, într-un comunicat, că suporteri olandezi beţi au lovit cu albanez cu scaunul după ce acesta şi-a arătat susţinerea pentru AS Roma. Victima a fost transportată de urgenţă la spital.

Au avut loc şi ciocniri între un grup de 200 de olandezi şi forţele de ordine. În plus, fani AS Roma i-au atacat şi ei pe poliţişti cu pietre.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (acum, în AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihai Stoica, reacţie nervoasă după ce FCSB nu a primit penalty
Liga 1 • 23 oct., 18:23
„Am o mare rugăminte la Vassaras” Mihai Stoica, reacţie nervoasă după ce FCSB nu a primit penalty: „I-a spart ceasul!”
Edi Iordănescu nu a mai rezistat şi i-a răspuns lui Valentin Cojocaru!
Echipa naţională • 13 oct., 15:53
Edi Iordănescu nu a mai rezistat şi i-a răspuns lui Valentin Cojocaru! Ce i-a transmis portarului care a lansat acuzaţii dure
Mihai Stoica și Basarab Panduru l-au făcut praf pe Valentin Cojocaru
Echipa naţională • 12 oct., 22:26
Mihai Stoica și Basarab Panduru l-au făcut praf pe Valentin Cojocaru! Ce au spus despre derapajul portarului de la Pogon Szczecin
Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update 12 octombrie
Antena Sport Update • 12 oct., 16:31
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 12 octombrie
Valentin Cojocaru face scandal în ziua meciului Belarus - România
AntenaPLAY • 12 oct., 13:37
Valentin Cojocaru face scandal în ziua meciului Belarus – România: „A făcut mai multe greşeli decât am făcut în toată cariera”