Închide meniul

Mihai Stoica a dezvăluit că FCSB a refuzat ca primul meci cu CSKA 1948 să se joace în România: „Joci acasă, dormi în patul tău!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 iunie 2023, 22:38

Reclamă
Mihai Stoica a dezvăluit că FCSB a refuzat ca primul meci cu CSKA 1948 să se joace în România: „Joci acasă, dormi în patul tău!

Mihai Stoica a izbucnit la adresa constestatarilor lui Vlad Chiricheş

Mihai Stoica, într-o conferință de presă / Hepta

Mihai Stoica a dezvăluit că FCSB a refuzat ca primul meci cu CSKA 1948 să se joace în România, din dubla manşă a turului 2 preliminar din Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica spune că FCSB nu a fost de acord cu cererea bulgarilor. Cei de la CSKA 1948 şi-au motivat cererea prin faptul că schimbă gazonul şi că lucrările nu vor fi gata până la finalul lui iulie. Prima manşă se va juca în Bulgaria, pe 26 iulie.

Mihai Stoica a dezvăluit că FCSB a refuzat ca primul meci cu CSKA 1948 să se joace în România

Ei ne-au cerut să jucăm primul meci în Bucureşti, dar nu am fost de acord. Nu ştiu dacă e un avantaj să joci primul meci acasă. Cred că încă mai e un avantaj să joci returul acasă, chiar şi fără spectatori. Joci acasă, dormi în patul tău.

Dimensiunile sunt aceleaşi (n.r – despre Arcul de Triumf). E bine să aibă repere. Categoric trebuie să jucăm şi-n campionat, când o să avem posibilitatea. Trebuie să permită şi programul stadionului. E important.

Au vrut să mute meciul, că nu e gata gazonul. Că vor să schimbe gazonul. Nu vor să juca pe stadionul lor, pentru că e unul de o capacitate redusă”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

UEFA a schimbat ziua în care se va disputa CSKA 1948 – FCSB, prima manşă din turul al doilea preliminar al Conference League

UEFA a schimbat ziua în care se va disputa CSKA 1948 – FCSB. Partida trebuia să se dispute, iniţial, pe 27 iulie. Tot atunci, se va disputa şi prima manşă dintre CSKA Sofia şi Sepsi.

Pentru ca cele două meciuri să nu se suprapună, UEFA a decis să devanseze cu o zi partida pe care FCSB o va disputa. Astfel, CSKA 1948 – FCSB se va disputa pe 26 iulie, cu o zi înainte decât era programat.

Returul de la Bucureşti se va disputa pe 3 august. Din păcate, FCSB nu va avea sprijinul fanilor în retur. FCSB va juca prima partida din noul sezon european de pe teren propriu fără spectatori, după o decizie luată de Comisia de Etică şi Disciplină a UEFA în sezonul trecut. În acest context, Gigi Becali nu îşi poate rotunji veniturile din vânzarea biletelor.

Reclamă 4 / 0/3

Cine este CSKA 1948, adversara FCSB-ului din al doilea tur preliminar din Conference League

Cine este CSKA 1948, adversara FCSB-ului din al doilea tur preliminar din Conference League. Roş-albaştrii vor disputa primul meci în deplasare, la Sofia, în timp ce returul îl vor disputa pe teren propriu.

FCSB a fost cap de serie la tragerea la sorţi din al doilea tur preliminar din Conference League, astfel că roş-albaştrii vor întâlni un adversar mai slab cotat. CSKA 1948 Sofia a încheiat sezonul pe locul al treilea, în Bulgaria, sub campioana Ludogorets şi sub adversara locală, CSKA Sofia.

De asemenea, viitoarea adversară a FCSB-ului a jucat şi finala Cupei Bulgariei, pierdută însă în faţa celor de la Ludogorets, scor 1-3.

Este de menţionat că CSKA 1948 Sofia este un club înfiinţat în 2016, de către un grup de suporteri. Suporterii au înfiinţat un nou cub, care a progresat foarte repede şi a ajuns în prima ligă în 2020. Fanii au fost nemulţumiţi de faptul că CSKA Sofia s-a unit cu cei de la Litex Lovech, după ce aceştia au falimentat.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:41 Mesajul lui Mihai Leu, de pe patul de spital, după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Îmi pare rău că nu am fost cu voi” 14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie Vezi toate știrile
Citește și