Închide meniul

Mihai Stoica a dezvăluit tactica lui Viking pentru returul cu FCSB: „Se vor băga cu corăbiile în poartă!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 23 august 2022, 23:23

Mihai Stoica a dezvăluit tactica lui Viking pentru returul cu FCSB: „Se vor băga cu corăbiile în poartă!

Nicolae Dică şi Mihai Stoica, în timpul unui meci pentru FCSB

Nicolae Dică şi Mihai Stoica, în timpul unui meci pentru FCSB / Hepta

Mihai Stoica e sigur că Viking va aborda un joc defensiv în returul cu FCSB din play-off-ul Conference League. Norvegienii au avantaj minim după victoria cu 2-1 de pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM Stoica e convins că FCSB e mai valoroasă decât Viking. Managerul general al roș-albaștrilor crede că înfrângerea din tur e nemeritată. Mihai Stoica consideră că norvegienii sunt mai slabi decât Saburtalo, echipă pe care FCSB a eliminat-o în turul 2 preliminar.

Mihai Stoica a dezvăluit tactica lui Viking pentru returul cu FCSB

”Aş vrea să marcăm pentru că acolo a fost problema. Noi am adus mingi. Ok, l-am pierdut pe Tănase, dar cu Tănase în echipă marcau mai rar ceilalţi. E adevărat că terenul sintetic poate pune probleme, dar nu e momentul să căutăm alibiuri, noi rebuie să câştigăm acolo.

Ne-am fi dorit foarte mult să egalăm pe final, că una era 2-2 şi alta e acum. Ei sunt calificaţi când începe meciul, dar nu cred că pot 90 de minute acolo sau 100 s-o ţină aşa cum au făcut la Bucureşti, din minutul 3 să tragă de timp.

Cred că se vor băga de la început cu corăbiile lor în poartă. Nu mi s-a părut sub nicio formă Viking peste Saburtalo. Ăia ne-au pus cele mai mari probleme. La un moment dat nu găseam mingea”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Reclamă

Cu 2-1 a câștigat Viking meciul tur cu FCSB. Cei care au deschis scorul au fost roș-albaștrii, în minutul 3, prin Florinel Coman, însă oaspeții au întors scorul până în pauză, după reușitele lui Kabran și Bjorshol.

Dumitru Dragomir, convins că FCSB va reuși „remontada” cu Viking

Fostul șef al LPF e de părere că lotul vicecampioanei României e mult mai valoros decât al norvegienilor. Dragomir l-a lăudat pe Gigi Becali pentru transferurile din această vară.

„În mod normal, după valoare, ar trebui să întoarcă rezultatul. După valoare, echipa Steaua (n.r. – FCSB) e mai valoroasă. Nu știu ce capacitate de efort au, să susțină efortul împotriva unei echipe foarte bine pregatită. Gigi Becali a facut un lucru foarte bun. A plătit și a adus jucători, că unii nu se pot adapta la Steaua este altceva. Presiunea este foarte mare la Steaua. Presiunea lui Gigi, că el a bagat bani, a bagat milioane de euro, el vrea rezultate”, a spus Dumitru Dragomir, în exclusivitate pentru as.ro.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB n-a mai jucat în grupele unei competiții europene din sezonul 2017-2018, când a participat în Europa League, reușind calificarea în „primăvara europeană”, tot cu Nicolae Dică pe bancă.

Gigi Becali: „Slabi rău, Gloria Buzău era mai tare!”

Patronul vicecampioanei e sigur că elevii lui Nicolae Dică vor face un meci mare în Norvegia şi se vor califica în grupele Conference League. Patronul FCSB râde de adversarii nordici, pe care îi consideră extrem de slabi. Gigi Becali nu concepe ratarea calificării şi anunţă că echipa sa va face spectacol.

„Acum e o echipă pe care noi o vom ataca. E o echipă slabă. N-am văzut de când sunt în fotbal. Gloria Buzău era mai tare ca ăştia. Şi o echipă de divizia C atacă. Asta e valoarea lor. N-am vorbit încă cu Dică.

Nu mă apuc eu să fac echipa. Întrebarea e cine îl va înlocui pe Olaru. Oricum, s-au îmbătat cu apă rece ei. Se vor trezi din beţie joi seară!”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia Vezi toate știrile
Citește și