Închide meniul

Mihai Stoica a rămas mască în FCSB – Dunajska Streda 1-0: ”Sunt de 20 de ani la Steaua, dar nu am mai văzut așa ceva!”

Dragoș Vasile Publicat: 12 august 2022, 8:21

Mihai Stoica a rămas mască în FCSB – Dunajska Streda 1-0: ”Sunt de 20 de ani la Steaua, dar nu am mai văzut așa ceva!”

Mihai Stoica a rămas mască în FCSB – Dunajska Streda 1-0

Mihai Stoica, în timpul unui meci pentru FCSB / Profimediaimages

  • Mihai Stoica a rămas mască în FCSB – Dunajska Streda 1-0
  • Ce l-a impresionat pe managerul general al roș-albaștrilor

Mihai Stoica a rămas mască în FCSB – Dunajska Streda 1-0. Peste 40.000 de suporteri au susținut-o pe echipa lui Nicolae Dică, care s-a calificat în play-off-ul UEFA Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a avut doar cuvinte de laudă la adresa suporterilor, care au realizat o atmosferă de senzație. Managerul general al vicecampioanei s-a declarat copleșit de susținerea acestora.

Mihai Stoica a rămas mască în FCSB – Dunajska Streda 1-0

„Vă dau cuvântul meu de onoare că nu am mai trăit la Steaua o asemenea atmosferă, deși sunt aici de 20 de ani. În momentul în care cei peste 40.000 de suporteri s-au ridicat în picioare și au aprins lanternele… pe mine, unul, m-a copleșit, la 57 de ani.

Reclamă

Nu am mai văzut așa ceva! Nu o zic doar de dragul de a face complimente. Nu sunt om al clișeelor, dar asta este realitatea.

Cred că este o formă de afecțiune poate exagerată, poate și o formă de protest a suporterilor steliști la ceea ce se întâmplă cu echipa asta, care nu este lăsată să joace în București și este șicanată non-stop. Cred că și de asta suporterii sunt aproape de noi.

Reclamă

Meritul indiscutabil revine Peluzei Nord, odată cu ea s-au întors suporterii lângă noi. S-au comportat ireproșabil, au susținut echipa de la încălzire până la finalul partidei”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Andrei Cordea: ”La adevărata Steaua întotdeauna se umple stadionul!”

Andrei Cordea a trimis „săgeţi” către rivali după FCSB – Dunajska Streda 1-0. Pe Arena Naţională au fost prezenţi 40.567 spectatori, un record în ultimii ani în România. La final, tânărul fotbalist le-a mulţumit acestora pentru sprijin.

Andrei Cordea a decis FCSB – Dunajska Streda 1-0 cu golul din minutul 29. Acesta a calificat echipa lui Nicolae Dică în play-off-ul UEFA Conference League, unde roş-albaştrii o vor întâlni pe Viking.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost un meci foarte bun. Ţin să mulţumesc întregului public şi Peluzei Nord, care a fost alături 90 de minute. Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Ieri, antrenorul secund mi-a spus să plec acasă, iar la ora 6 m-a sunat domnul MM să mă întorc. Sper să o ţinem aşa şi să ne revenim din campionat.

Victoria a fost a întregului public. Le mulţumesc! Fără ei nu reuşeam să ne calificăm. Lumea vine la stadion pentru că practicăm un joc foarte bun. La adevărata Steaua întotdeauna se umple stadionul”, a declarat Andrei Cordea, potrivit sport.ro.

Mihai Stoica a vorbit despre două transferuri la FCSB

Mihai Stoica a vorbit despre două transferuri la FCSB, după ce echipa lui Nicolae Dică s-a calificat în playoff-ul Conference League. Managerul general al FCSB a spus că unul dintre transferuri este aproape perfectat.

Calificarea în play-off-ul Conference League îl face pe Gigi Becali să bage din nou mâna în buzunar pentru transferuri. Mihai Stoica a fost cel care a făcut anunţul.

„Unul e aproape sigur. Celelalt depinde de el, dacă acceptă sau nu. Cred că mâine voi avea certitudine un răspuns cu unul dintre ei. Iar celelalt la finalul săptămânii. Unul din campionatul intern şi unul din afară. Işfan, nu, nu se pune problema. S-a pus problema înainte de a veni Miculescu”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.  

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu