Închide meniul

Mihai Stoica, discurs dur după eliminarea FCSB-ului cu Nordsjaelland: „Nu înțeleg de ce UEFA permite. E o bătaie de joc”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 18 august 2023, 23:02

Mihai Stoica, discurs dur după eliminarea FCSB-ului cu Nordsjaelland: „Nu înțeleg de ce UEFA permite. E o bătaie de joc

Mihai Stoica, discurs dur după eliminarea FCSB-ului cu Nordsjaelland

Alexandru Băluţă şi Mihai Stoica / Hepta

Mihai Stoica, discurs dur după eliminarea FCSB-ului cu Nordsjaelland. Oficialul roş-albaştrilor s-a plâns de terenul pe care s-a jucat manşa secundă cu formaţia din Danemarca, din turul 3 preliminar Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a pierdut, scor 0-2, meciul de la Farum. În tur, pe stadionul Steaua, cele două echipe au încheiat la egalitate, scor 0-0, iar parcursul roş-albaştrilor în acest sezon european s-a încheiat încă din luna august.

Mihai Stoica, discurs dur după eliminarea FCSB-ului cu Nordsjaelland: „Nu înțeleg de ce UEFA permite. E o bătaie de joc”

Nordsjaelland evoluează pe stadionul Right to Dream, arenă care are teren sintetic. FCSB s-a temut de suprafaţa de joc încă dinaintea partidei, chiar dacă Elias Charalambous a anunţat că terenul nu va reprezenta o scuză.

Cu toate acestea, la antrenamentul oficial, Alexandru Băluţă a făcut entorsă, iar Mihai Stoica a acuzat terenul danezilor. Mai mult, oficialul roş-albaştrilor crede că este o lipsă de respect din partea lui Nordsjaelland faţă de adversari şi nu înţelege de ce UEFA le permite danezilor să evolueze pe un asemenea teren:

„Noi am avut o problemă când l-am pierdut pe Băluță, la antrenamentul oficial, pe terenul ăla infect. A făcut entorsă. Am vorbit cu cei de la Nordsjaelland, sunt bine organizați. De ce nu au respect pentru jucătorii lor și vizitatori, nu înțeleg.

Reclamă

Ai teren de iarbă de antrenament, dar joci pe gazonul ăla, care e o bătaie de joc. Nu înțeleg de ce UEFA permite unei țări ca Danemarca, cu o climă excepțională, să joace pe cartonul ăla. Că nu e sintetic, sintetic avem noi în bază.

Nordsjaelland arată bine, se bate la titlu, a refuzat 18 milioane pe Nuamah. O echipă bună, am avut probleme doar cu gazonul lor”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Declaraţiile lui Gigi Becali, ironizate de Mihai Stoica

După ce Gigi Becali s-a plâns de antrenamentele efectuate de jucătorii de la FCSB, Mihai Stoica a oferit detalii despre cum îi antrenează Thomas Neubert pe roş-albaştrii.

Reclamă 4 / 0/3

„Gigi ne-a zis la un moment dat să facem 4 ore antrenament. Ce vrei să fac? Avem un preparator fizic, care este în permanent contact cu cei mai buni preparatori din Europa. Sunt preparatori germani în Premier League. Lucrăm exact la nivelul ăla. Efectiv nu am cum să comentez așa ceva.

Nu știu. E prima dată când aud de o discuție dintre ei. Habar n-am! Pregătirea fizică o face Thomas Neubert. Ori e cel mai bun și a demonstrat, ori nu știe. N-am auzit pe nimeni să se antreneze mult. Se antrenau rușii pe vremuri. Noi avem GPS și se calculează și starea de oboseală a jucătorilor.

Jucătorii care sunt în zona roșie nu mai joacă, sunt scoşi. Bineînțeles că suntem la același nivel cu cei de afară. Mă rog, acum o săptămână eram foarte buni și ne trebuiau echipe să jucăm. Acum, deodată, totul e greșit”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și