Închide meniul

Mihai Stoica, furios când a aflat ce se întâmplă la casa de bilete înainte de FCSB – Viking: „Să-mi scrie și promit că va dispărea până la amurg!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 17 august 2022, 17:50

Mihai Stoica, furios când a aflat ce se întâmplă la casa de bilete înainte de FCSB – Viking: „Să-mi scrie și promit că va dispărea până la amurg!

Mihai Stoica, criticat pentru strategia de transferuri de la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci disputat de FCSB / Profimedia

Mihai Stoica s-a înfuriat când a aflat ce se întâmplă la casa de bilete înainte de meciul FCSB – Viking, programat joi (ora 21:30), în play-off-ul Conference League. Multe dintre biletele puse în vânzare au fost cumpărate de bișnițari cu scopul de a le vinde ulterior la suprapreț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astăzi, în jurul prânzului, cu o zi înaintea partidei, la Arena Națională bătea vântul. Cei mai mulți fani FCSB au optat să-și achiziționeze bilete online, de pe magazinul oficial al clubului. Până la această oră, s-au vândut 22.000 de bilete pentru duelul cu Viking.

Mihai Stoica, furios când a aflat ce se întâmplă la casa de bilete înainte de FCSB – Viking

Bișnițarii încearcă să profite din plin de interesul uriaș manifestat de suporteri pentru meciul de joi seară. Pe platformele de vânzare online se găsesc bilete care costă de două sau chiar trei ori mai mult decât prețul normal de la casă, anunță gsp.ro.

În urma sancțiunii primite din partea UEFA, pe Arenă vor putea fi prezenți maximum 30.000 de oameni.

Mihai Stoica a răbufnit când a aflat că bișnițarii au cumpărat o mare parte din bilete. Managerul general de la FCSB vrea să afle dacă nu cumva există vreo persoană angajată la vicecampioană care îi ajută pe bișnițari în „operațiunea” de dinaintea meciului cu Viking.

Reclamă

„Pentru ca bișnițarii să dispară trebuie ca NIMENI să nu mai cumpere bilete de la ei. Cine are dovezi că există persoană/persoane din club care-i ajută să obțină bilete altfel decât poate achiziționa oricine, să-mi scrie și promit că persoana/persoanele va/vor dispărea până la amurg. Sunt convins însă că nu există”, a scris Mihai Stoica, pe contul de Facebook.

Reacția lui Gigi Becali după ce UEFA a închis cele două peluze la meciul FCSB – Viking

FCSB a fost sancționată de UEFA din cauza unui steag din Peluza Nord care a afișat un simbol considerat neo-nazist, la meciul cu Dunajska Streda din turul 3 preliminar. Prin urmare, cele două peluze de pe Arenă vor fi închise la meciul de joi seară, cu Viking, din turul play-off-ului Conference League.

Gigi Becali e de părere că decizia forului suprem este corectă.

Reclamă 4 / 0/3

„Lasă, că e bine. Astea sunt măsuri care sunt bune, zic eu. Ei trebuie să înțeleagă că nu mai merge așa și trebuie să înțeleagă că trebuie să fie ca la teatru”, a spus Gigi Becali, potrivit sport.ro.

UEFA a emis un comunicat oficial în care precizează că FCSB va fi obligată să afișeze un banner cu mesajul “#NoToRacism”, pe care va fi inscripționată și sigla forului european.

În plus, clubul lui Gigi Becali va trebui să achite o amendă de 30.000 de euro pentru comportamentul rasist al fanilor, precum și alte 15.250 de euro pentru alte incidente petrecute în timpul meciului cu Dunajska, din turul 3 preliminar al Conference League.

La precedentul meci european, vicecampioana României a fost susținută de peste 40.000 de oameni, la returul cu Dunajska Streda (1-0) din turul 3 preliminar. Una dintre peluze a fost însă închisă, din cauza scandărilor rasiste ale fanilor de la meciul cu Saburtalo (4-2), din turul 2 preliminar.

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și