Închide meniul

Mihai Stoica l-a apărat pe Vlad Chiricheş, după eliminarea din Nordsjaelland – FCSB: „Avem căpitanul naţionalei în vestiar!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 august 2023, 18:42

Mihai Stoica l-a apărat pe Vlad Chiricheş, după eliminarea din Nordsjaelland – FCSB: „Avem căpitanul naţionalei în vestiar!

FCSB vrea să-l dea în judecată pe Kyros Vassaras

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Profimedia Images

Mihai Stoica l-a apărat pe Vlad Chiricheş, după ce fundaşul a fost eliminat în returul dintre Nordsjaelland şi FCSB, retur câştigat de danezi cu scorul de 2-0. Managerul general al roş-albaştrilor a amintit de evoluţia stopperului din partida tur, atunci când consideră că a fost cel mai bun jucător de pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Chiricheş a fost eliminat în duelul dintre Nordsjaelland şi FCSB, meci care s-a văzut pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Fundaşul a văzut al doilea galben în minutul 62, după un fault la Diomande.

Mihai Stoica l-a apărat pe Vlad Chiricheş, după eliminarea din Nordsjaelland – FCSB

Mihai Stoica a analizat prestaţia lui Vlad Chiricheş, din duelul cu Nordsjaelland. MM este de părere că fundaşul a încasat cele două cartonaşe galbene după două greşeli majore, însă chiar şi aşa, a subliniat aportul pe care acesta îl aduce în vestiarul roş-albaştrilor.

Managerul general al roş-albaştrilor a dezvăluit că Vlad Chiricheş este un adevărat lider la FCSB, mărturisind că prezenţa sa în vestiar este mai impunătoare decât cea a lui Mirel Rădoi, din perioada în care fostul selecţioner era căpitanul echipei roş-albastre.

„E un concurs de împrejurări în cazul lui Chiricheș. În primul meci, la 0-0, a fost excepțional. Cel mai bun de pe teren. Acum, jucase foarte bine. Primul galben l-a luat după o mare greșeală. El nu s-a dus să protesteze, s-a dus să pună că ne-a oprit din avantaj să le dea ălora două cartonașe galbene. Centralul nu a văzut ceva penalizabil, dar i-a zis asistentul în cască, că a venit de departe.

Reclamă

Al doilea cartonaș galben nu trebuia să îl ia. Cu el îl teren, Dawa cred că are cea mai bună formă de când joacă fotbal. Chiricheș e cel mai important om de vestiar pe care l-am văzut din cariera mea, peste Rădoi, peste toți.

Rădoi era apropiat ca vârstă de jucătorii importanți. Se impunea, vorbea în vestiar. Chiricheș e 2 în 1. E și mai mare, și căpitanul naționalei. Când băieții noștri se întorceau de la națională, erau fascinați de aura lui Chiricheș. Noi avem căpitanul naționalei în vestiar”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Vezi mai jos video cu faza în care Vlad Chiricheş a încasat cel de-al doilea cartonaş galben

Reclamă 4 / 0/3

Vlad Chiricheş, prima reacţie după ce a fost eliminat în Nordsjaelland – FCSB 2-0

Vlad Chiricheş a oferit prima reacţie, după ce a fost eliminat în Nordsjaelland – FCSB 2-0. Fundaşul s-a declarat extrem de dezamăgit de rezultatul înregistrat de roş-albaştrii, în returul cu danezii. Acesta a comentat şi cele două cartonaşe galbene pe care l-a încasat pe parcursul meciului din Danemarca.

„Sunt foarte dezamăgit. Nu am reuşit să înscriem azi, să câştigăm jocul de azi! Îmi pare rău că poate o prostie de-a mea… nu ştiu cum să o numesc, o greşeală… nu am mai putut să îmi ajut echipa, să încercăm să revenim. Dar asta este, acum trebuie să rămânem uniţi, să fim concentraţi să câştigăm campionatul.

După părerea mea am făcut o repriză bună, am fi putut să înscriem. Am avut cred 2-3 situaţii foarte bune. Cumva penalty-ul acela ne-a tras un pic în jos. Nu vreau să găsesc alibiuri, dar cred că şi arbitrul a avut nişte decizii un pic controversate.

Galbenul meu primul a fost nu ştiu de unde până unde. Da… al doilea, da, cum am spus, la experienţa mea nu ar fi trebuit să mă duc atât de agresiv acolo şi să iau al doilea cartonaş galben. Dar la primul nu ştiu ce s-a întâmplat.

Sperăm să fie alături de noi în campionat şi să ne ajute să câştigăm campionatul. Cred că pentru fiecare jucător în parte, să joace într-o competiţie europeană este ceva extraordinar, fiecare dintre noi ne doream să continuăm într-o cupă europeană. Obiectivul principal este campionatul, ne dorim foarte mult să câştigăm. Să ne odihnim bine şi să facem un meci bun cu Iaşi”, a declarat Vlad Chiricheş, pentru AntenaSport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins Vezi toate știrile
Citește și