Închide meniul

Mihai Stoica, mesaj categoric înaintea returului dintre FCSB şi Nordsjaelland: „E finala! Sunt favoriţi!”

Viviana Moraru Publicat: 11 august 2023, 23:44

Reclamă
Mihai Stoica, mesaj categoric înaintea returului dintre FCSB şi Nordsjaelland: „E finala! Sunt favoriţi!

FCSB vrea să-l dea în judecată pe Kyros Vassaras

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Profimedia Images

Mihai Stoica a transmis un mesaj categoric, înaintea returului dintre FCSB şi Nordsjaelland, din preliminariile Conference League. Managerul general al roş-albaştrilor a declarat că rezultatul obţinut în tur este unul foarte bun pentru vicecampioană, deoarece susţine că danezii formează o echipă foarte puternică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM Stoica a mai declarat că returul va fi tratat ca o finală de FCSB, mărturisind că cei de la Nordsjaelland sunt favoriţi cerţi, având în vedere că soarta calificării se va decide pe terenul lor.

Mihai Stoica, mesaj categoric înaintea returului dintre FCSB şi Nordsjaelland

Mihai Stoica a mai declarat că returul cu Nordsjaelland se va disputa pe un teren sintetic, ceea ce va reprezenta un dezavantaj pentru FCSB.

MM a remarcat mai mulţi jucători ai roş-albaştrilor, după duelul tur cu danezii. Octavian Popescu, Ovidiu Popescu şi Vlad Chiricheş au fost remarcaţii managerului general de la FCSB.

„Da, rezultatul e bun pentru că distanța dintre ei și noi era mare. De ce? Pentru că sunt o echipă net superioară nouă, pentru simplul fapt că au dat 3 milioane pe Ingvartssen care câștigă 800.000 de euro net. Pentru simplul fapt că refuză 18 milioane pe Nuamah, pentru faptul că noi am jucat, ei au avut trei meciuri la săptămână, noi am jucat la trei zile.

Reclamă

Distanța se mărise, Șut se accidentase la încălzire, Băluță, jucător extrem de important, mai ales pentru un adversar ca Nordsjaelland, extrem de important, Miculescu la fel, absent. Ei aveau toată echipa, chiar își odihniseră titularii, nu au jucat toate cele 90 de minute la ultimul meci. Noi aveam nevoie de un rezultat strâns, chiar dacă mulți spun că suntem cu spatele la zid, că jucăm pe sintetic și va fi altceva.

Mihai Stoica: „Nu are nicio treabă cu fotbalul!”

 E finala clar, am spus înainte de meci că e finala, asta e o echipă foarte tare. Sunt mulțumit că am văzut jucători care au avut prestații foarte bune, e adevărat, nu toți, dar majoritatea, cel puțin linia defensivă toți au jucat foarte bine, iar Chiricheș și-a demonstrat valoarea pentru cum a jucat, cum a coordonat defensiva. Până la urmă, ei cu jocul ăsta colectiv cu totul ieșit din comun au ajuns la poartă mai deloc, ocaziile au fost în urma unei faze fixe.

În opinia mea nu a fost net superioară sub nicio formă. Ce joc colectiv? Joc colectiv fără să ajungi la poartă nu se pune. Jucătorul nu a fost eliminat că au jucat ei formidabil, ci pentru că am jucat noi, ăla nu a fost eliminat că a călcat pe o mină. Cei trei accidentați nu s-au accidentat că am fost noi la plimbare și erau curse pe teren, ci pentru că noi am jucat. Și noi am jucat în condițiile în care nu eram atât de fresh ca ei.

Reclamă 4 / 0/3

Sigur că sunt favoriți, dar se joacă acolo pentru că acolo îl vom avea și pe Băluță. El și Miculescu vor începe de duminică să se antreneze cu echipa. Șut, nervosciatică, e posibil să fie și el în lot, doar că Ovidiu Popescu, cel care nu a făcut încălzirea pentru joc a intrat și a jucat excepțional. Cine nu l-a văzut pe Ovidiu Popescu jucând foarte bine în meciul ăsta înseamnă că nu are nicio treabă cu fotbalul, să mă ierte, înseamnă că ori nu e atent, ori nu se pricepe”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Mihai Stoica regretă că Andrea Compagno a fost schimbat în FCSB – Nordsjaelland

Mihai Stoica regretă că Andrea Compagno a fost schimbat în FCSB – Nordsjaelland. Managerul oficial de la FCSB a vorbit despre ieșirea atacantului din partida cu vicecampioana din Danemarca.

„Schimbarea s-a gândit înaintea eliminării lor și a fost un moment de uluială. Atunci, probabil, ar fi trebuit oprită schimbarea, nu s-a mai gândit nimeni să schimbe schimbarea.

Am gândit-o toți, dar n-a spus nimeni. În vestiar, stăteam și ne dădeam cu pumnii în cap. Cineva trebuie să-și asume responsabilitatea, ce se întâmpla dacă rămâneam așa și luam bătaie”, a spus Mihai Stoica, pentru orangesport.ro

Andrea Compagno a fost schimbat în a doua repriză a partidei de pe stadionul „Steaua”. În locul lui a intrat Vali Gheorghe, care nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. După meci, fotbalistul care a fost împrumutat în Turcia a fost criticat de Gigi Becali și ar putea să plece de la FCSB. Mihai Stoica a confirmat și el acest lucru.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
Vezi toate știrile
Citește și