Închide meniul

Mihai Stoica regretă că Andrea Compagno a fost schimbat în FCSB – Nordsjaelland: „Ne dădeam cu pumnii în cap”

Alex Ioniță Publicat: 11 august 2023, 22:40

Reclamă
Mihai Stoica regretă că Andrea Compagno a fost schimbat în FCSB – Nordsjaelland: Ne dădeam cu pumnii în cap”

Mihai Stoica, scos din sărite de Gabi Balint

Mihai Stoica, după un meci pe Arena Naţională / Profimedia Images

Mihai Stoica regretă că Andrea Compagno a fost schimbat în FCSB – Nordsjaelland. Managerul oficial de la FCSB a vorbit despre ieșirea atacantului din partida cu vicecampioana din Danemarca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a remizat cu cei de la Nordsjaelland, pe stadionul Ghencea, scor 0-0. Partida a contat pentru prima manșă a „dublei” din turul 3 preliminar al UEFA Conference League. Returul este programat pe data de 17 august, în Danemarca.

Mihai Stoica regretă că Andrea Compagno a fost schimbat în FCSB – Nordsjaelland. Cum a justificat schimbarea

Oficialul celor de la FCSB, Mihai Stoica regretă că Andrea Compagno a fost schimbat în meciul cu Nordsjaelland, imediat după ce danezii au rămas în 10 oameni. „MM” a dezvăluit că decizia a fost făcută înainte de această întâmplare și că nicio persoană din staff-ul tehnic nu s-a gândit să oprească schimbarea.

„Schimbarea s-a gândit înaintea eliminării lor și a fost un moment de uluială. Atunci, probabil, ar fi trebuit oprită schimbarea, nu s-a mai gândit nimeni să schimbe schimbarea.

Am gândit-o toți, dar n-a spus nimeni. În vestiar, stăteam și ne dădeam cu pumnii în cap. Cineva trebuie să-și asume responsabilitatea, ce se întâmpla dacă rămâneam așa și luam bătaie”, a spus Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Andrea Compagno a fost schimbat în a doua repriză a partidei de pe stadionul „Steaua”. În locul lui a intrat Vali Gheorghe, care nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. După meci, fotbalistul care a fost împrumutat în Turcia a fost criticat de Gigi Becali și ar putea să plece de la FCSB. Mihai Stoica a confirmat și el acest lucru.

„Cine plătește transferul poate să discute cu Vali Gheorghe! Toată lumea s-a obișnuit să ia jucători împrumut de la noi, dar nu mai merge așa. Nu e prima oară când spune și de Cordea, iar Cordea a mai jucat”, a mai spus oficialul vicecampioanei, pentru sursa citată anterior.

Andrea Compagno a izbucnit nervos după ce a fost schimbat

Andrea Compagno a izbucnit nervos după ce a fost schimbat în FCSB – Nordsjaelland. Atacantul italian a fost schimbat de Elias Charalambous în minutul 61 cu Valentin Gheorghe.

Reclamă 4 / 0/3

Italianul a fost vizibil nemulţumit de faptul că a fost scos din teren. În momentul schimbării, Compagno a avut o atitudine nervoasă în momentul în care s-a salutat cu Elias Charalambous. Compagno a bătut puternic palma cu antrenorul principal din acte de la FCSB.

Mai mult, după ce şi-a salutat colegii, Compagno a lovit cu piciorul un scaun de pe banca de rezerve. După ce a marcat cu CFR Cluj, fotbalistul celor de la FCSB a tratat un subiect sensibil, după ce a fost întrebat dacă se simte apreciat la FCSB, în condițiile în care patronul echipei nu i-a mai acordat încrederea necesară.

Andrea Compagno a ajuns la FCSB în vara anului trecut, de la FC U Craivoa 1948, pentru suma de 1,2 milioane de euro. De atunci, a jucat în 38 de partide pentru vicecampioana României și a reușit să marcheze de 18 ori. Totuși, odată cu debutul noului sezon, acesta nu mai este un titular incontestabil în echipa lui Elias Charalambous.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9
mai
0:23
Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley
9
mai
0:00
Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 Vezi toate știrile
Citește și