Închide meniul

Mihai Stoica nu s-a putut abţine după CSKA 1948 Sofia – FCSB 0-1: „Am fost sub orice aşteptare. Ei sunt de play-out-ul Ligii 2”

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 iulie 2023, 0:10

Reclamă
Mihai Stoica nu s-a putut abţine după CSKA 1948 Sofia – FCSB 0-1: „Am fost sub orice aşteptare. Ei sunt de play-out-ul Ligii 2

Mihai Stoica nu s-a putut abţine după CSKA 1948 Sofia - FCSB 0-1

Mihai Stoica, la finalul unui meci / Profimediaimages

Mihai Stoica nu s-a putut abţine după meciul CSKA 1948 Sofia – FCSB, scor 0-1, din prima manşă a turului 2 preliminar din UEFA Conference League. Oficialul vicecampioanei României i-a criticat pe jucătorii antrenaţi de Elias Charalambous şi Mihai Pintilii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a ajutat-o pe FCSB să plece victorioasă din Bulgaria. A marcat în minutul 28 al meciului care a putut fi urmărit în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Roş-albaştrii sunt mari favoriţi la calificare înaintea returului care va fi, peste o săptămână, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Mihai Stoica nu s-a putut abţine după CSKA 1948 Sofia – FCSB 0-1

La scurt timp după ce Gigi Becali i-a făcut praf pe jucători, MM a avut o reacţie similară. Nu îşi explică de ce vicecampioana României s-a chinuit cu CSKA 1948 Sofia.

Sunt foarte dezamăgit. Tot caut circumstanţe atenuante, dar nu găsesc. Am fost sub orice aşteptare. Singura veste bună e că am câştigat. Cum am câştigat şi în faţa cui trebuie să ne dea de gândit. Unii nu au avut nici măcar atitudine. Nu ne aratăm cu degetul în public.

A batut vântul, dar nu există absolut nicio scuză. (n.r. Care ar fi nivelul celor de la ŢSKA 1948 Sofia) De play-out în Liga 2 la noi. Plecăm la noapte, dimineaţa suntem la bază, mâine avem refacere, vineri un antrenament şi o deplasare cu autocarul trei ore şi jumătate.

Reclamă

Nu mă gândesc la calificare, avem meci la Galaţi, o echipă după chipul şi asemenărea antrenorului. I-am întâlnit şi în meci amical şi ne-au urcat pe garduri. Am remarcaţi, dar prefer să ţin pentru mine, altfel toţi ceilalţi o să zică că au dezamăgit.

Avem lot mult superior din punct de vedere numeric şi valoric, mult superior (n.r. faţă de sezonul trecu). Am câştigat fără drept de apel cu echipa lui Mititelu şi, chiar dacă la limită, cu Dinamo.

Nu vom avea probleme, chiar dacă nu vor juca vedetele echipei. Acum nu au jucat Pantea, Chiricheş, care abia a venit, Djokovic„, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali l-a distrus pe Tavi Popescu după CSKA 1948 Sofia – FCSB 0-1

Patronul FCSB a fost extrem de nemulţumit de prestaţia lui Popescu, care a fost trimis la pauză în teren. Octavian Popescu a fost desfiinţat, în direct la TV, de Gigi Becali. Patronul FCSB a spus că „perla” sa a jucat „la mişto”.

Jucătorii se dau șmecheri, ei se cred fotbaliști. Am văzut asta la Tavi Popescu, el se crede la circ. Joacă, mă, fotbal, el joacă la mișto. Aici e joc bărbătesc! Dacă nu e Djokovic avem mereu probleme? Să ne scoată el mereu? Poate vine acum Chiricheș, revine Djokovic…. dar nu știu.

Noi un meci mai jucăm în Europa, suntem scoși cu jocul ăsta!„, a spus Gigi Becali pentru sursa citată anterior.

Elias Charalambous, după CSKA 1948 Sofia – FCSB 0-1: „Nimic nu este încheiat!”

FCSB are un parcurs perfect cu Elias Charalambous pe bancă în acest sezon. Are victorii pe linie în toate competiţiile: două în Liga 1 şi una în Conference League. Antrenorul roş-albaştrilor şi-a avertizat jucătorii după meciul cu CSKA.

Vreau să îi felicit pe jucătorii mei pentru că nu este simplu să joci sâmbătă şi apoi miercuri. Ştiam că va fi dificil! Am jucat cu un adversar care are jucători buni. Am spus şi la conferinţa de presă că nu avem meciuri uşoare.

Din nou, cu siguranţă că putem juca mai bine. Rezultatul ştiu că nu este suficient, pentru că ştim că este un alt meci săptămâna viitoare, la Bucureşti. Nimic nu este încheiat. Urmează meciul de săptămâna viitoare, trebuie să continuăm să ne calificăm. Mâine ne gândim la meciul din campionat, apoi la returul cu CSKA.

Când stadioanele sunt pline, este diferit. Chiar şi pentru jucători este o altă motivaţie. OK, CSKA nu ne-a surprins. Ştiam ce fel de echipă este. Cel mai important e să rămânem cu rezultatul şi cu siguranţă trebuie să jucăm mai bine pe viitor.„, a spus Elias Charalambous în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:16 Alex Ioniţă a dat de pământ cu fanii FCSB-ului, care l-au ironizat pe Arena Naţională! Replică devastatoare a fostului rapidist 21:15 Dinamo – UTA, FCU Craiova – Hermannstadt, Voluntari – U Cluj, Oţelul – Botoşani şi Poli Iaşi – Petrolul sunt LIVE TEXT (21:30) 21:14 LIVE VIDEOPAOK – Olympiacos, acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, obligat să câştige derby-ul pentru a continua asaltul spre titlu! 21:07 LIVE VIDEOBenfica – Arouca se joacă ACUM în AntenaPLAY! FC Porto – Boavista (22:30). Spectacol total în Liga Portugal 21:02 Gloria Bistriţa, înfrângere dramatică în finala EHF European League! Echipa lui Pera a rămas fără două jucătoare în prima repriză 20:45 St Pauli a promovat în Bundesliga, după 13 ani! Sărbătoare pe teren şi pe străzi. Imagini fabuloase 19:50 Programul complet al Marelui Premiu de la Imola (17-19 mai, AntenaPLAY). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 19:45 VIDEODanemarca – Canada 1-5 a fost în AntenaPLAY. Slovacia – Kazahstan 6-2. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 19:41 „Ce sfat ai pentru Ianis Hagi înainte de EURO 2024?” Gică Hagi a reacţionat imediat. Mesajul preţios al „Regelui” 19:10 Cehia – România 29-20! „Tricolorii” au ratat calificarea la Campionatul Mondial de handbal din 2025 Vezi toate știrile
Citește și