Închide meniul
Video

Mircea Lucescu, pregătit să dispute meciuri europene în Giuleşti: „Şi-au dat acordul!”. Continuă pe banca lui Dinamo Kiev

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 iulie 2023, 12:05

Reclamă

Mircea Lucescu, pregătit să dispute meciuri europene în Giuleşti

Mircea Lucescu, pe aeroport / Instagram

Mircea Lucescu este pregătit să dispute meciuri europene în Giuleşti. Antrenorul care va împlini 78 de ani în această lună şi-a încheiat vacanţa şi a plecat din România. Se va alătura lotului lui Dinamo Kiev şi începe pregătirile pentru noul sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Il Luce” şi-a decis viitorul şi nu este dispus să plece de la fosta campioană a Ucrainei. Chiar dacă a fost dorit în această vară de mai multe echipe, vrea să îşi ducă la bun sfârşit contractul cu Dinamo Kiev.

Mircea Lucescu, pregătit să dispute meciuri europene în Giuleşti

Dacă sunt acum pe picioare, înseamnă că sunt destul de bine. Nu perfect, dar destul de bine. Sunt pregătit de treabă, da! Asta e adevărat. Nu prea am avut timp de recuperare, o lună… după care a trebuit să umblu, mai aveam şi alte lucruri de făcut.

(Reporter: Vă recuperaţi prin munca?) Da, trebuie să fiu în permanentă mişcare. E normal. Pe teren sau în afara terenului, cred că o să fie bine. Am în contract până pe 31 mai (n.r. dacă va rămâne la Dinamo Kiev). Cu siguranţă că voi duce contractul până la capăt. Dacă sănătate îmi va permite, voi face lucrul acesta.

Îmi place acasă, cum să nu îmi placă? Am cinci strănepoţi, doi nepoţi… Depinde de sănătate, cum voi reacţiona la toată această perioadă. Acum nu mai sunt în situaţia în care să îmi fac un plan pe următorii cinci ani. Acum mă bucur de viaţă şi de activitatea pe care o fac de la o zi la alta, de la o lună la alta„, a declarat Mircea Lucescu la plecarea din ţară.

Reclamă

Dinamo Kiev a terminat pe locul 4 campionatul şi va juca în preliminariile Conference League. Mircea Lucescu a demarat discuţiile pentru ca meciurile să se dispute pe stadionul Giuleşti.

Deja suntem în contact cu Ministerul Transporturilor, cu clubul Rapid. Ei şi-au dat acordul, vom vedea în ce măsură se va ajunge la această soluţie. Cred că e cea mai bună pentru că suntem mult mai aproape de Ucraina şi de oraşele în care vom juca în campionat. Anul trecut a fost îngrozitor, fără antrenamente, eram tot timpul în autobuz.

(Reporter: Vă era dor de Giuleşti?) E un stadion care permite să se joace meciuri internaţionale şi meciuri europene. În altă parte nu văd unde, Dinamo încă nu are un stadion. Stadionul din Ghencea e foarte departe„, a mai spus Mircea Lucescu.

Reclamă 4 / 0/3

Mircea Lucescu a cucerit titlul cu Rapid în 1999. Din postura de antrenor a făcut-o şi pe Dinamo campioană, în 1990.

Mircea Lucescu a fost dorit în conducerea lui Fenerbahce

Mircea Lucescu a fost tentat cu postul de director sportiv de la Fenerbahce! Antrenorul român este dorit în conducerea clubui de tradiţie din Turcia.

Lucescu se află la Dinamo Kiev din 2020. Deşi a avut oferte pentru a-i părăsi pe ucraineni, tehnicianul român le-a refuzat şi a ales să rămână lângă echipă şi după declanşarea războiului.

Conform presei din Turcia, Mircea Lucescu este pe lista celor de la Fenerbahce, însă nu pentru postul de antrenor, ci pentru postul de director sportiv.

Volakn Demirel nu va fi singur! Şeful fotbalului va fi Mircea Lucescu. Cu alte cuvinte, echipa va fi încredinţa duo-ului format din Lucescu şi Demirel”, anunţă turcii.

Fenerbahce a încheiat sezonul pe locul secund, în spatele campioanei Galatasaray, terminând al nouălea sezon consecutiv fără să câştige titlul. Astfel, oficialii turci pregătesc o schimbare în cadrul clubului, şi astfel încearcă să-i aducă pe Demirel şi Lucescu.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și