Închide meniul

Dan Petrescu, aproape să izbucnească în lacrimi după ce cel mai bun prieten al său a decedat: „A plecat în altă lume”. Ce a spus după UTA – CFR Cluj 1-1

Cosmin Cioboată Publicat: 10 octombrie 2022, 23:15

Dan Petrescu, aproape să izbucnească în lacrimi după ce cel mai bun prieten al său a decedat: „A plecat în altă lume. Ce a spus după UTA – CFR Cluj 1-1

Dan Petrescu, extrem de trist după UTA Arad - CFR Cluj 1-1

Dan Petrescu, în timpul unui meci disputat de CFR Cluj / Hepta

  • Dan Petrescu, aproape să izbucnească în lacrimi după ce cel mai bun prieten al său a decedat
  • „A plecat în altă lume. E o zi foarte tristă pentru mine”

Dan Petrescu a fost aproape să izbucnească în lacrimi la interviu, după UTA Arad – CFR Cluj 1-1. Antrenorul campioanei României a venit extrem de trist la flash interviu, chiar dacă echipa sa „a făcut unul dintre cele mai bune meciuri”, în viziunea lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Bursucul” a fost complet dat peste cap de vestea că cel mai bun prieten al său, Ilie Florian, s-a stins din viață, în cursul zilei de astăzi.

Dan Petrescu, aproape să izbucnească în lacrimi după ce cel mai bun prieten al său a decedat

Dan Petrescu a vorbit despre remiza de la Arad, însă a recunoscut că gândul nu îi stă la fotbal în aceste momente grele.

Reclamă

Tehnicianul lui CFR Cluj s-a arătat foarte afectat de pierderea prietenului său, abținându-se cu greu să nu pufnească în lacrimi:

„N-ai cum să fii mulțumit când conduci 1-0 și ai două bare. Ei n-au avut ocazille noastre, nu se compară. Ocaziile mari au fost ale noastre. M-am uitat la ceas, 5 minute au stat pe jos. Îmi pare rău că pe final n-am fost mai inspirați, meritam victoria. Preferam să jucăm la fel ca în meciul cu Slavia și să obținem cele 3 puncte.

Reclamă

Jucătorii care îl cunoșteau pe prietenul meu au încercat să dea totul pentru el. Au avut un spirit extraodinar. Astăzi am făcut unul dintre cele mai bune meciuri. Ne-am apărat foarte bine până la faza aia (n.r. – autogolul lui Kolinger). N-am ce să le reproșez. Cu o atitudine de genul ăsta, ce poți să spui? N-ai ce să zici.

Astăzi e o zi foarte tristă pentru mine. N-aș vrea să mai zic nimic de rău. Vreau să mă gândesc la prietenul meu care a plecat în altă lume și apoi voi încerca să mă concentrez pe meciul cu Slavia”, a spus Dan Petrescu, pentru Digisport.

UTA Arad – CFR Cluj 1-1. Campioana a întrerupt seria de victorii în Liga 1

CFR Cluj a plecat cu un singur punct de la Arad. Trupa lui Dan Petrescu a condus cu 1-0 după golul lui Nana Boateng, din prima repriză. Arădenii n-au renunțat la luptă și au restabilit egalitatea în partea secundă.

Reclamă 4 / 0/3

Denis Kolinger și-a trimis mingea în proprie poartă, după o deviere a lui Benga. UTA a rămas în inferioritate numerică în minutul 74, după eliminarea lui Damian Isac.

Chiar și cu remiza de astăzi, campioana a urcat pe locul 3 în Liga 1, la egalitate de puncte cu FC Hermannstadt (22).

UTA a întrerupt seria de victorii a CFR-ului. Trupa din Gruia câștigase ultimele 4 partide din campionat. Este prima remiză a echipei lui Dan Petrescu în campionat.

Pentru CFR Cluj urmează meciul retur cu Slavia Praga, din grupele Conference League. Partida din Gruia se va disputa joi seară, de la ora 19:45, și va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Cel mai bun prieten al lui Dan Petrescu a decedat în ziua meciului CFR Cluj – UTA

CFR Cluj a anunțat că Ilie Florian, poreclit „Pisică”, cel mai bun prieten al lui Dan Petrescu, a decedat chiar în ziua meciului cu UTA.

Campioana României a făcut tristul anunț cu câteva ore înaintea partidei cu UTA, din etapa a 13-a din Liga 1.

Astăzi, în ziua meciului cu UTA, am primit o veste tristă pentru întreaga familie CFR-istă.

Reclamă

Ilie Florian sau “Pisică”, așa cum îl numeau toți cei care l-au cunoscut și l-au iubit, a trecut la cele veșnice! Un prieten drag pentru toți cei din clubul nostru, în special al antrenorului Dan Petrescu, “Pisică” ne-a fost mereu alături și reușea să ne aducă zâmbetul pe buze chiar și în cele mai grele momente.

Dumnezeu să te odihnească în pace, “Pisică”! Nu te vom uita niciodată!„, e anunțul făcut de CFR Cluj.

Ilie Florian era omul de încredere al lui Dan Petrescu și cel mai bun prieten al „Bursucului”. Era poreclit printre apropiați „talismanul” antrenorului campioanei României.

Dan Petrescu l-a luat pe Ilie Florian cu el la fiecare echipă unde a antrenat. Prietenia dintre cei doi a început încă din perioada când Super Dan era la Unirea Urziceni.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
UTA va face apel după decizia drastică a Comisiei de Disciplină
Liga 1 • 27 mart., 19:50
UTA va face apel după decizia drastică a Comisiei de Disciplină! Oficialii, atac dur la adresa suporterilor
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”