Închide meniul

Motivul pentru care Gigi Becali nu merge la West Ham – FCSB: „Aşa ajut mai mult echipa!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 septembrie 2022, 16:41

Motivul pentru care Gigi Becali nu merge la West Ham – FCSB: „Aşa ajut mai mult echipa!

Gigi Becali, pregătit să mai facă un transfer pentru a o readuce pe FCSB în lupta pentru titlu

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Motivul pentru care Gigi Becali nu merge la West Ham – FCSB. Patronul roş-albaştrilor spune că în loc să stea două ore pe drum cu avionul preferă să meargă la biserică şi să se roage.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali spune că nu va mai merge în deplasări şi că va merge să se roage. În acest fel, Becali spune că ajută mai mult echipa.

Motivul pentru care Gigi Becali nu merge la West Ham – FCSB

”Este un drum destul de lung. Stai prin aeroport două ore, apoi transportul cu avionul, mai apoi transferul spre hotel. Nu mai fac eu d-astea. Mai bine, rămân aici și folosesc acest timp pentru a merge la biserică. Ajut mai mult așa echipa”, a spus Gigi Becali la sport.ro.

Englezii au analizat-o ”la sânge” pe FCSB înaintea meciului cu West Ham din Conference League

Englezii au analizat-o ”la sânge” pe FCSB înaintea meciului cu West Ham din Conference League. Englezii descriu echipa lui Nicolae Dică drept „groaznică”, după startul foarte slab din Liga 1.

„Din punct de vedere istoric, este un club uriaș al României. FCSB a câștigat de 26 de ori titlul în România, record al competiției. De asemenea, a cucerit Cupa Campionilor Europeni în 1986 și a ajuns și în finala din 1989, unde a fost învinsă de AC Milan. În ultimul sezon, a încheiat pe poziția secundă în Liga 1, iar acum este pe poziția 13.

Reclamă

În ce formă este FCSB acum? Una groaznică. A reușit să câștige un singur meci dintre cele șapte jucate în campionat, a înregistrat patru remize și a pierdut de două ori. Cei de la FCSB sunt deja la 14 puncte în spatele liderului Rapid, dar au două meciuri în minus.

Cine sunt cei mai buni jucători? Andrei Cordea este extrema dreaptă a lui FCSB, care marchează des. Are deja patru goluri în acest sezon. În sezonul trecut, cel mai bun fotbalist al lor a fost Florin Tănase, care a marcat 20 de goluri. El a fost vândut la Al Jazira, în Emiratele Arabe Unite”, au scris englezii de la COYI Irons.

Raul Rusescu mizează pe FCSB în duelul de foc cu West Ham

Raul Rusescu mizează pe FCSB în duelul de foc cu West Ham din Conference League. Roş-albaştrii vor debuta joi la Londra în grupele competiţiei. Confruntarea va fi LIVE TEXT pe AS.ro, începând cu ora 22:00.

Reclamă 4 / 0/3

Raul Rusescu a fost convins de prestaţiile din preliminarii ale elevilor lui Nicolae Dică şi crede că vicecampioana României poate produce surpriza.

”Mă bucur că avem 2 echipe în grupele unei competiţii europene. Îmi doresc ca amândouă să facă puncte şi îmi doresc că amândouă să meargă în primăvară. Sunt grupe frumoase, adversari buni, valoroşi. Stadioane frumoase.

(n.r. despre meciul FCSB – West Ham) Are şanse destul de mari pentru că în Europa au jucat bine. Au marcat şi cred că au şanse pentru că sunt convins că în Europa lucrurile vor evolua într-un mod pozitiv”, a declarat Raul Rusescu.

Cine este West Ham, prima adversară a celor de la FCSB în grupele Conference League

Cel mai valoros jucător de la West Ham este englezul Declan Rice, căpitanul echipei, cotat la 80 de milioane de euro. Cehul Tomas Soucek e evaluat la 45 de milioane de euro, englezul Jarrod Bowen e cotat la 42 de milioane de euro. West Ham l-a transferat şi pe Lucas Paqueta de la PSG, pentru suma uriaşă de 60 de milioane de euro.

Antrenorul David Moyes, în vârstă de 59 de ani, o pregătește pe West Ham din decembrie 2019. De-a lungul carierei le-a mai pregătit pe Sunderland, Real Sociedad, Manchester United, Everton și Preston.

West Ham a început slab actuala stagiune din Premier League, având trei înfrângeri din tot atâtea meciuri. Londonezii s-au mai întâlnit de două ori cu o echipă românească, pe Astra, în preliminariile Europa League, și au pierdut de fiecare dată.

Reclamă
Recomandări
  • Motivul pentru care Gigi Becali nu merge la West Ham – FCSB
  • Anunţul făcut de Gigi Becali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și