Închide meniul
UPDATE

Nebunie înainte de FCSB – Viking! Număr uriaş de bilete vândute în numai o oră. Anunţul lui Mihai Stoica: „Gluma a devenit serioasă! O să închidem vânzările online!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 august 2022, 22:35

Nebunie înainte de FCSB – Viking! Număr uriaş de bilete vândute în numai o oră. Anunţul lui Mihai Stoica: „Gluma a devenit serioasă! O să închidem vânzările online!

Număr uriaş de bilete vândute în numai o oră la FCSB - Viking

Profimedia

Nebunie înainte de FCSB – Viking. Număr uriaş de bilete vândute la turul din playoff-ul Conference League. Peste 12 mii de bilete s-au vândut în numai o oră. Ulterior, Mihai Stoica a anunţat că numărul biletelor vândute a ajuns la 15.000.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii FCSB au luat cu asalt site-ul oficial pentru a-şi cumpăra bilete la marele meci cu Viking. Mihai Stoica a dezvăluit numărul uriaş de bilete care s-a vândut în prima oră.

Update 22.30: Mihai Stoica a anunţat că s-au vândut 15.000 de bilete şi, în acest context, FCSB va lua decizia de a sista vânzarea biletelor online pentru a pune tickete pentru marele meci şi la case.

„Aveam 15.100 de bilete vândute. Am zis în glumă că poate nu mai ajung bilete la case, dar gluma a devenit serioasă. Probabil o să scoatem ceva și la case, închidem vânzările online. 

Sunt oameni care nu au acces, sunt pensionari care poate vor să vină cu nepoții la meci și nu e în regulă să facem asta. În orimele 31 de minute au fost 6.000 de bilete vândute. Interes mai mare, viteză mai mare de achiziție decât la meciul cu Chelsea”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Nebunie înainte de FCSB – Viking! Număr uriaş de bilete vândute în numai o oră

Peste 5.000 în 28 minute… se lucrează la mărirea resurselor ca să nu pice serveru’. Asta este Steaua! UPDATE : 12.500 în prima oră”, a anunţat Mihai Stoica, pe Facebook.

Cum arată banner-ul pe care FCSB va fi obligată de UEFA să-l afișeze la meciul cu Viking

FCSB va fi obligată de UEFA să afișeze un banner special la meciul cu Viking, de pe Arena Națională, din manșa tur a play-off-ului Conference League. Vicecampioana României a fost sancționată de UEFA din cauza comportamentului rasist al suporterilor “roș-albaștri” la partida cu Dunajska Streda, din turul 3.

Mai mult, forul suprem a decis să suspende parțial stadionul FCSB-ului la meciul de joi seară, urmând ca cele două peluze să fie închise.

Reclamă 4 / 0/3

UEFA a emis un comunicat oficial în care precizează că FCSB va fi obligată să afișeze un banner cu mesajul “#NoToRacism”, pe care va fi inscripționată și sigla forului european.

În plus, clubul lui Gigi Becali va trebui să achite o amendă de 30.000 de euro pentru comportamentul rasist al fanilor, precum și alte 15.250 de euro pentru alte incidente petrecute în timpul meciului cu Dunajska, din turul 3 preliminar al Conference League.

„UEFA a hotărât să amendeze Fotbal Club FCSB cu 30.000 de euro și să dispună închiderea parțială a stadionului Fotbal Club FCSB în timpul următorului meci al competiției de club UEFA, în care Fotbal Club FCSB va evolua ca formație gazdă, ca urmare a comportamentul rasist al suporterilor săi”, se arată în comunicatul oficial emis de UEFA.

Amenda suplimentară, în valoare de 15.250 de euro, a fost distribuită astfel:

  • 8.000 de euro pentru blocarea căilor publice
  • 6.750 de euro pentru aruncarea de obiecte în teren
  • 500 de euro pentru aprinderea de materiale pirotehnice

Anunțul făcut de ultrașii FCSB, după sancțiunea primită din partea UEFA

În urma deciziei luate de UEFA, ultrașii FCSB de la Peluza Nord au anunțat că vor sta la Tribuna a 2-a de pe Arena Națională la partida de joi seară, care va începe la ora 21:30 și va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

“Joi vom sta la Tribuna II, inelele doi și trei! Vă așteptăm alături de noi, pe stadion, să încurajăm echipa! Turul european al stadionului continuă… Sperăm să se oprească aici și să revenim toți unde ne este locul, în peluză”, a anunțat Peluza Nord Steaua, pe contul de Facebook.

FCSB a primit o suspendare asemănătoare și la meciul retur cu Dunajska Streda. Tot din cauza comportamentului nepotrivit al fanilor, UEFA a închis peluza în care stau de obicei ultrașii “roș-albaștri”. Prin urmare, Peluza Nord a fost nevoită să se mute în peluza vecină.

Reclamă

Și la meciul din turul 3, în peluza rămasă goală a fost afișat banner-ul cu mesajul „NoToRacism”.

Mihai Stoica se așteaptă ca 30.000 de fani ai FCSB-ului să ia cu asalt tribunele Arenei la meciul cu Viking:

„Să aveți telefoanele încărcate chiar dacă vom fi doar 30.000! Consolați-vă cu ideea că tot atâția vom fi și când vom juca primul meci în Ghencea”, a scris Mihai Stoica, în mediul online.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
Vezi toate știrile
Citește și