Închide meniul

Neluţu Varga „aruncă” cu bani! Primă de senzaţie pe care le-a promis-o jucătorilor înainte de Lazio – CFR Cluj

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 februarie 2023, 12:50 / Actualizat: 16 februarie 2023, 14:53

Reclamă
Neluţu Varga „aruncă cu bani! Primă de senzaţie pe care le-a promis-o jucătorilor înainte de Lazio – CFR Cluj

Neluţu Varga şi-a anunţat retragerea din fotbal

AntenaSport

Neluţu Varga îşi doreşte să vadă o „minune” la Roma şi pune la bătaie o primă de senzaţie pentru meciul Lazio – CFR Cluj, din manşa tur a play-off-ului UEFA Conference League. Patronul campioanei României e gata să îi recompenseze pe măsură pe jucătorii lui Dan Petrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gruparea din Gruia a mai învins-o pe Lazio şi în urmă cu patru ani, dar pe teren propriu. Ciprian Deac şi Billel Omrani marcau în victoria istorică, scor 2-1, din grupele Europa League.

Neluţu Varga a promis o primă de senzaţie înainte de Lazio – CFR Cluj

Potrivit fanatik.ro, Neluţu Varga a promis că va plăti o primă cumulată de 200.000 de euro, pentru jucători şi pentru staff. A pus şi o condiţie. Suma va fi achitată integral numai dacă CFR Cluj va reuşi să o elimine în dublă manşă pe Lazio şi să se califice în optimile de finală.

Dacă va reuşi să treacă de italieni, CFR Cluj va primi de la UEFA încă 300.000 de euro. Până acum, în acest sezon european, ardelenii şi-au asigurat 5.231.000 de euro. Aproape 3 milioane de euro au primit numai pentru calificarea în faza grupelor.

Neluţu Varga speră ca cei de la Lazio să nu se axeze foarte mult pe parcursul din Conference League. Omul de afaceri i-a cerut lui Dan Petrescu ca echipa să joace ca la Praga, acolo unde campioana României s-a impus cu 1-0, prin golul marcat de Janga.

Reclamă

„Sper ca băieţii să fie într-o formă bună, iar cei de la Lazio să nu fie interesaţi să meargă mai departe în Conference League. Sperăm să facem un meci bun, la fel ca cel de la Praga, cu Slavia„, a spus Neluţu Varga la plecarea spre Roma.

Dan Petrescu, convins că CFR Cluj va avea viaţă grea cu Lazio

Dan Petrescu s-a declarat reticent, înaintea partidei „de foc” dintre Lazio şi CFR Cluj. Tehnicianul campioanei României susţine că jucătorii săi vor avea o misiune infernală pe Olimpico, în turul întâlnirii din Conference League, şi susţine că un rezultat pozitiv ar fi un miracol.

Lazio – CFR Cluj, partida din play-off-ul Conference League, va fi în această seară, de la ora 22:00, în format live text, pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Am mai întâlnit-o odată pe Lazio, cred că ştiţi, în alte circumstanţe. Eram în grupe, nu într-un meci de care pe care. Erau alţi jucători în acel moment. Chiar şi la Lazio, aveau alt antrenor, jucau şi un alt sistem. Atunci într-adevăr a fost un miracol, că am reuşit să câştigăm. Cred că şi de data asta ar fi un miracol dacă am reuşi să scoatem un rezultat pozitiv în unul dintre cele două meciuri.

În fotbal cel mai important meci este următorul. Acesta este în Europa, cu un adversar net superior din toate punctele de vedere. E o diferenţă mare dintre lotul lor şi lotul nostru. Dar în fotbal s-au mai văzut minuni şi sper să facem această minune. E clar că avantajul mare îl au cei de la Lazio, mai ales că noi am pierdut şi ultimele două meciuri din campionat. Asta e altă competiţie.

Nicio partidă nu seamănă cu alta. Ca să câştigăm mâine sau să scoatem un rezultat pozitiv avem nevoie de multe lucruri. Organizare, sacrificiu, noroc, cea mai bună formă a tuturor. Şi portarul să fie într-o formă fantastică”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
Vezi toate știrile
Citește și