Închide meniul
EXCLUSIV

Nicolae Dică a dezvăluit cum l-a transformat pe Joonas Tamm într-un golgheter veritabil. Fundaşul central, decisiv în Dunajska Streda – FCSB 0-1

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 august 2022, 1:13

Nicolae Dică a dezvăluit cum l-a transformat pe Joonas Tamm într-un golgheter veritabil. Fundaşul central, decisiv în Dunajska Streda – FCSB 0-1

Nicolae Dică, scos din sărite de un jucător de la FCSB

Nicolae Dică, după Dunajska Streda – FCSB 0-1 / Antena Sport

Nicolae Dică a vorbit despre modul în care Joonas Tamm a devenit un golgheter veritabil. Fundaşul central de 30 de ani, din Estonia, a marcat singurul gol al meciului Dunajska Streda – FCSB, scor 0-1, din prima manşă a turul 3 preliminar al UEFA Conference League. Partida a fost în direct pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 69, Joonas Tamm a reluat în poartă o centrare din lovitură liberă a lui Risto Radunovic. Tamm a trimis balonul din prima, cu latul, sub bara transversală. Portarul celor de la Dunajska Streda nu a mai putut face nimic.

Nicolae Dică a dezvăluit cum l-a transformat pe Joonas Tamm într-un golgheter veritabil

Antrenorul lui FCSB a ţinut să asigure că faza a fost una lucrată la antrenament. Aşa a ajuns Tamm să marcheze două goluri în decurs de patru zile.

Am pregătit la antrenament fazele fixe. De când am venit, în 4 zile, de când am venit, cred că într-o săptămână am făcut 4 zile şi faze fixe pentru că am o echipă cu talie, jucători care pot face diferenţa la fazele fixe. Acest lucru s-a văzut şi sper în continuare să marcăm din faze fixe pentru că sunt foarte importante în dinamica unui joc„, a declarat Nicolae Dică în exclusivitate pentru Antena Sport.

Dică a recunoscut că este nemulţumit că jucătorii săi nu au mai înscris pe final, în momentul în care adversarii jucau în inferioritate numerică. Aşa ar fi avut o misiune mult mai facilă în returul de la Bucureşti.

Reclamă

Mă aşteptam să avem un meci dificil, cu o echipă bună. Am spus-o înainte de joc că întâlnim o echipă bună, mai bună decât cea din Georgia. O echipă pe faza ofensivă cu jucători de calitate de la mijlocul terenului în sus, s-a văzut asta. Dar noi am început meciul bine, ne-am creat ocazii de a marca, situaţii de a marca. În prima repriză au avut acea ocazie din lovitură liberă şi câteva faze fixe, nu şi-au creat foarte multe ocazii.

În a doua repriză am început bine, după am făcut puţin pasul înapoi, ceea ce nu trebuia să se întâmple. Apoi am avut acea reacţie când am reuşit să recuperăm mingea cu Tavi Popescu, a venit acel cartonaş roşu, după am şi marcat. Ultimele 20 de minute nu mi-au plăcut pentru că am cerut echipei să facem o posesie mai bună. Nu am făcut acest lucru, trebuia să marcăm şi golul 2„, a mai spus Dică la microfonul Antena Sport.

Joonas Tamm, reacție genială după golul marcat

Joonas Tamm e pe val la FCSB. A înscris în al doilea meci la rând, după ce o făcuse și în duelul cu FC U Craiova 1948, în Liga 1, scor 1-1. E în culmea fericirii şi a spus că i-a transmis lui Radunovic unde să centreze balonul.

Reclamă 4 / 0/3

M-am eliberat din marcaj, am avut o şansă importantă şi am înscris. (Reporter: Este în descrierea postului?) Da, cu siguranţă, fundaşii centrali trebuie să marcheze. Eu i-am spus lui Radunovic să bată pe bara a doua (n.r. dacă a fost o fază lucrată), eu şi Malcom eram acolo. A trimis mingea direct spre mine, era greu de ratat! Eu încerc să înscriu de fiecare dată, la fiecare meci.

A fost un meci dificil, destul de închis. Am avut ceva şanse şi la final, când aveam 1-0, simt că trebuia să avem mai multă posesie şi să fim la controlul meciului. Au pus presiune pe noi, dar a fost ok.

Urmează meciul de la Bucureşti, la noi acasă, cred că suntem într-o situaţie foarte bună. Fanii ne-au ajutat foarte mult şi acum, e frumos că au venit să ne susţină”, a spus Joonas Tamm, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări

Joonas Tamm a marcat în Dunajska Streda – FCSB 0-1

Ce a declarat Nicolae Dică în exclusivitate pentru Antena Sport

  • Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae
  • Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!”
  • Cine va fi golgheterul Ligii 1?

    Vezi rezultatele

    Loading ... Loading ...
    Reclamă
    Citește și:
    Ultimele știri
    20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor Vezi toate știrile
    Citește și