Închide meniul

Nicolae Dică a vorbit despre cele două transferuri anunţate de Mihai Stoica: „Ar fi important să-i punem pe lista pentru playoff!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 august 2022, 10:33

Nicolae Dică a vorbit despre cele două transferuri anunţate de Mihai Stoica: „Ar fi important să-i punem pe lista pentru playoff!

Nicolae Dică, la conferința de presă / as.ro

Nicolae Dică a vorbit despre cele două transferuri anunţate de Mihai Stoica. Dică speră ca aceştia să fie transferaţi în timp util pentru a putea fi trecuţi pe lista UEFA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se va lupta cu norvegienii de la Viking pentru un loc în grupele Conference League. Antrenorul FCSB mai vrea transferuri pentru a îndeplini primul obiectiv major impus de Gigi Becali.

Nicolae Dică a confirmat cele două transferuri anunţate de Mihai Stoica

După ce Mihai Stoica a anunţat că FCSB pregăteşte alte două lovituri, şi Nicolae Dică a vorbit despre acest lucru.

Vrem să mai aducem. Mai vin, sperăm. E vorba despre doi jucători. Ar fi important să putem să-i aducem ca să-i punem pe lista pentru play-off”, a spus Nicolae Dică în conferinţa de presă de după FCSB – Dunajska Streda 1-0.

Mihai Stoica a vorbit despre două transferuri la FCSB

Mihai Stoica a vorbit despre două transferuri la FCSB, după ce echipa lui Nicolae Dică s-a calificat în playoff-ul Conference League. Managerul general al FCSB a spus că unul dintre transferuri este aproape perfectat.

Reclamă

Calificarea în play-off-ul Conference League îl face pe Gigi Becali să bage din nou mâna în buzunar pentru transferuri. Mihai Stoica a fost cel care a făcut anunţul.

„Unul e aproape sigur. Celelalt depinde de el, dacă acceptă sau nu. Cred că mâine voi avea certitudine un răspuns cu unul dintre ei. Iar celelalt la finalul săptămânii. Unul din campionatul intern şi unul din afară. Işfan, nu, nu se pune problema. S-a pus problema înainte de a veni Miculescu”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro 

Nicolae Dică, cu gândul la play-off-ul Conference League după FCSB – Dunajska Streda 1-0: „Vrem calificarea!”

Nicolae Dică e cu gândul la play-off-ul Conference League după FCSB – Dunajska Streda 1-0. Pentru a se califica în grupe, gruparea roş-albastră trebuie să treacă de norvegienii de la Viking.

Reclamă 4 / 0/3

Formaţia din Norvegia s-a calificat după ce a trecut de cei de la Sligo Rovers. După victoria din tur, scor 5-1, cei de la Viking au pierdut manşa secundă, cu scorul de 1-0.

„Mă bucur că am reuşit să ne calificăm. Suporterii au făcut o atmosferă extraordinară. Îi felicit şi mă bucur că au venit. Îmi doresc din tot sufletul să ajungem în grupele Conference League. Ar fi un început pentru fotbalul românesc.

Mă bucur şi pentru Mirel că a reuşit să se califice. Avem încredere în jucători. Iată că ne-a reuşit. Obiectivul este îndeplinit. Va trebui să facem totul. M-am liniştit când l-am văzut pe Cordea că a marcat. I-am spus lui Rusu când l-am schimbat că reuşea să marcheze cu o scăriţă dacă încerca ca în prima repriză”, a declarat Nicolae Dică, potrivit sport.ro.

Nicolae Dică, în genunchi la golul lui Andrei Cordea

Nicolae Dică s-a pus în genunchi la golul lui Andrei Cordea din FCSB – Dunajska Streda. Acesta a deschis scorul în minutul 29, după o fază începută de la Octavian Popescu. „Perla” FCSB a dat o pasă de geniu cu exteriorul.

FCSB a început tare confruntarea cu Dunajska Streda. În faţa a aproximativ 35.000 de suporteri, roş-albaştrii au luat cu asalt poarta lui Daniel Veszelinov. FCSB a deschis scorul în minutul 29. Octavian Popescu a dat o pasă de geniu cu exteriorul, iar mingea a ajuns la Bogdan Rusu, care a trimis în bară.

Mingea a sărit la Andrei Cordea, care a înscris din 6 metri, în poarta goală. Nicolae Dică a fost în culmea fericirii. Antrenorul s-a pus în genunchi pe parcursul fazei la care echipa sa a marcat!

Reclamă
Recomandări

Nicolae Dică a confirmat cele două transferuri

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon Vezi toate știrile
Citește și