Închide meniul

Nicolae Dică, explicații după ce antrenorul lui Viking a acuzat că FCSB le-a dus cadouri arbitrilor! Ce crede că era în pungi: „Mă gândesc că nu le-a dat altceva”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 27 august 2022, 15:09

Nicolae Dică, explicații după ce antrenorul lui Viking a acuzat că FCSB le-a dus cadouri arbitrilor! Ce crede că era în pungi: „Mă gândesc că nu le-a dat altceva

Nicolae Dică, în timpul unui meci pentru FCSB

Nicolae Dică, în timpul unui meci pentru FCSB / SportPictures / Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES

Nicolae Dică a oferit primele explicații după ce antrenorul lui Viking, Morten Jensen, i-a acuzat pe oficialii de la FCSB că le-au dus cadouri arbitrilor, la finalul meciului câștigat de roș-albaștri în Norvegia, scor 3-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dică a reacționat amuzat la conferința de presă premergătoare meciului dintre FCSB și FC Hermannstadt, de duminică seara.

Nicolae Dică, primele explicații după ce antrenorul lui Viking a acuzat că FCSB le-a dus cadouri arbitrilor

Nicolae Dică a recunoscut că nu a văzut faza respectivă, de la finalul partidei, însă nu își face probleme pe acest subiect. Tehnicianul de la FCSB este convins că în pungile oferite arbitrilor se aflau, cel mai probabil, articole promoționale cu emblema roș-albaștrilor.

„Da? Nu am văzut, că nu merg. Dar din ce știu eu, din ce îmi aduc aminte, fiecare club oferă arbitrilor o pungă cu un fular, o siglă, ceva de genul ăsta. Mă gândesc că nu le-a dat altceva acolo.

Sau o carte despre club. Și dacă te duci (n.r. – cu mită), nu poți să te duci cu punga în mână să îi dai la arbitru, ca să vadă toată lumea (râde)”, a declarat Nicolae Dică, la conferința de presă.

Reclamă

FCSB a trecut cu 4-3, la general, de Viking în play-off și s-a calificat în grupele Conference League, unde va va piept cu West Ham, Anderlecht și Silkeborg.

Meciul dintre Viking și FCSB a fost condus de o brigadă din Ungaria, alcătuită din Tamas Bogdar (central), Balasz Buzas, Peter Kobor (ambii tușieri) și Balazs Berke (arbitru asistent).

FCSB, acuzată de antrenorul lui Viking că le-a dat cadouri arbitrilor la finalul meciului din Norvegia

Tehnicianul lui Viking susține că a văzut cum unul dintre reprezentanții FCSB a mers în vestiarul arbitrilor și le-a oferit pungi cu cadouri. Momentul respectiv l-a înfuriat pe Jensen, mai ales că echipa sa a fost eliminată din competiție în urma unui penalty dictat în prelungirile partidei, pe care Risto Radunovic l-a transformat.

Reclamă 4 / 0/3

„Eram pe drumul către vestiarul arbitrilor, chiar în fața zonei mixte, când un reprezentant al FCSB-ului a venit cu cinci pungi de cadouri. Când s-a întors, mai avea una singură. Au fost patru arbitri la meci, deci am fost foarte surprins.

Toată lumea cu care am vorbit despre asta crede că a fot un lucru ciudat, așa că probabil le vom face o mică observație celor de la UEFA. (N.r. – Ce era în pungi?) E posibil să fi fost o chestie culturală sau ceva de genul ăsta”, a spus Morten Jensen, potrivit dagbladet.no.

Programul lui FCSB în grupele Conference League:

  • Runda 1: 8 septembrie, 22:00: West Ham – FCSB
  • Runda 2: 15 septembrie, 22:00: FCSB – Anderlecht
  • Runda 3: 6 octombrie, 19:45: Silkeborg – FCSB
  • Runda 4: 13 octombrie, 22:00: FCSB – Silkeborg
  • Runda 5: 27 octombrie, 19:45: Anderlecht – FCSB
  • Runda 6: 3 noiembrie, 22:00: FCSB – West Ham

„Câte puncte face FCSB în grupele Conference League?”. Nicolae Dică, extrem de sincer

Nicolae Dică așteaptă cu nerăbdare meciurile „de foc” cu West Ham. Tehnicianul de la FCSB este convins să partidele complicate din grupele Conference League își vor pune amprenta într-un mod pozitiv asupra jucătorilor săi.

„Sincer? Am dorit la ora aia (n.r. – la tragerea la sorți). Am ajuns dimineața la 7, am făcut o refacere cu jucătorii, apoi le-am dat drumul acasă. Era ora prânzului și eram super-obosit, nu dormisem toată noaptea și m-am odihnit. Când m-am trezit, am văzut grupa cea mai grea. Dar nu este nicio problemă, este bine să ne măsurăm puterile.

Este o grupă foarte bună, ne măsurăm puterile cu cei buni. Din punctul meu de vedere, avem echipe cam de Europa League. Asta e bine pentru jucători, capătă experiență cu aceste jocuri, întâlnim adversari puternici, să vadă și ei cum e să joci cu 50-60.000 de oameni în tribune.

(…) Mă bucur că am reușit să mergem în grupele Conference. Sperăm să reușim cât mai multe puncte, este o grupă foarte grea, într-adevăr. Nu va fi ușor, dar vom încerca și oricine va intra pe teren va trebui să dea totul pentru a reuși să facem punct sau puncte.

Reclamă

(N.r. – Despre duelurile cu West Ham) Este foarte bine. Chiar vorbeam noi în aeroport, am făcut noi niște grupe, și eu i-am pus pe West Ham în grupă cu noi. Îmi doream să mergem în Anglia, îmi place atmosfera de acolo.

(N.r. – Câte puncte face FCSB în grupă?) Pentru noi, orice punct este bonus. Am avut ca obiectiv intrarea în grupe și orice punct vom acumula în această grupă va fi un bonus pentru noi. Acum nu pot să spune că vom face 3, 7 sau un punct”, a spus Nicolae Dică, la conferința de presă premergătoare meciului cu FC Hermannstadt.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:25 LIVE TEXTFarul – Rapid 3-1. Inspiraţie uriaşă pentru Gică Hagi! Au marcat doi jucători intraţi la pauză 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și