Închide meniul

Nicolae Dică, prima reacție după Dunajska Streda – FCSB 0-1. Ce l-a nemulțumit pe antrenorul roș-albaștrilor

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 august 2022, 23:51

Reclamă
Nicolae Dică, prima reacție după Dunajska Streda – FCSB 0-1. Ce l-a nemulțumit pe antrenorul roș-albaștrilor

Nicolae Dică, la conferința de presă / as.ro

Nicolae Dică a reacționat la finalul partidei Dunajska Streda – FCSB 0-1, din turul trei preliminar al UEFA Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică a obţinut a doua victorie cu FCSB în preliminariile Conference League. În direct la Antena 1 şi pe AntenaPLAY, FCSB s-a impus prin golul fabulos al lui Joonas Tamm.

 Reacţia lui Nicolae Dică după Dunajska Streda – FCSB 0-1

„Ştiam că întâlnim o echipă bună, consider că am făcut 70 de minute bune. Mă refer în prima repriză unde am avut un început de meci bun. Ne-am creat ocazii de a marca, am reuşit să punem o presiune pe adversar. Într-adevăr şi ei şi-au creat o ocazie dintr-o fază fixă şi au avut câteva centrări. A fost o repriză bună, am fost agresivi pe faza defensivă.

În a doua repriză am început bine, ne-am creat ocazii de a marca. Apoi am avut un moment în care am făcut un pas înapoi, ceea ce nu trebuia să se întâmple. Dar am avut reacţie după, am reuşit să marcăm gol.

A venit şi acel cartonaş roşu pentru ei. Sunt nemulţumit de ultimele 20 de minute pentru că în momentul când am fost cu un om în plus trebuia să punem o mai mare presiune pe adversar, să avem o posesie mai bună, să ţinem mai mult de minge, să marcăm şi golul 2. Dar în totalitate sunt mulţumit pentru că am reuşit un rezultat pozitiv, îi felicit pe băieţi pentru rezultat şi pentru atitudine. Asta e cel mai important.

Reclamă
Reclamă 4

După gol nu sunt mulţumit pentru că nu am ţinut mai mult de minge, am arătat că nu avem jucători cu experienţă în lot, că suntem o echipă tânără. Dar în continuare am încredere în aceşti jucători şi cred că ei vor putea să crească. Cred că ăsta e motivul pentru care nu am reuşit în ultimele 20 de minute să reuşim să marcăm şi golul 2 pentru că am o echipă tânără. Şi cei care au fost pe teren, şi cei care au venit de pe bancă.

Nu sunt jucători cu experienţă în echipă acum, dar din jucătorii tineri voi încerca să le dau cât mai mare încredere şi să facem 2-3 lideri din acest moment.”, a spus Nicolae Dică, la conferința de presă după partidă.

Nicolae Dică a luat o decizie surprinzătoare la pauza partidei, când l-a scos pe căpitanul Florinel Coman şi l-a introdus pe Răzvan Oaidă.

Reclamă

Dunajska Streda – FCSB 0-1

FCSB a avut ocaziile mai mari în meciul cu Dunajska Streda. În prima repriză, Bogdan Rusu a fost aproape de gol încă din minutul 3, când nu a reușit să ajungă la o recentrare în fața porții a lui Florinel Coman.

În minutul 17, slovacii au lovit bara transversală la o lovitură liberă, printr-o execuție a lui Szantho. Șapte minute mai târziu, Darius Olaru a avut un gol anulat după ce a fost semnalizat în ofsaid.

În partea secundă, Bogdan Rusu a avut o nouă ocazie în minutul 46, când a șutat aproape de poartă de la marginea careului. Și Ovidiu Popescu a pus în pericol poarta adversă, cu un șut puțin pe lângă, de la distanță.

Joonas Tamm, fundașul golgheter de la FCSB

Echilibrul s-a rupt în minutul 67, când slovacii au rămas în 10 oameni, Kruzliak a văzut cartonașul roșu după un fault asupra lui Octavian Popescu, care avea culoar liber spre poarta adversă.

Două minute mai târziu a venit golul lui Joonas Tamm. Fundașul eston a marcat cu o reluare cu latul direct sub bară, după centrarea din lovitură liberă a lui Risto Radunovic.

FCSB și-a păstrat avantajul până la final si s-a impus cu 1-0. Returul de la București e programat pe 11 august.

 

 

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:27

„E plictisitor!” Brazilianul Ronaldo nu se mai uită la meciuri de fotbal! Sportul care l-a cucerit pe „R9”: „E o nebunie!”

20:56

Ilie Dumitrescu, scut în jurul lui Ianis Hagi după calificarea României în optimi la EURO 2024: „L-au făcut cum au vrut!”

20:51

CSM București și Gloria Bistrița, în Grupa A din Liga Campionilor la handbal feminin! Rapid, în Grupa B. Cu cine se vor duela

20:20

VideoDanezul Magnussen a dezvăluit cine este cel mai bun pilot în activitate şi a spus unde vrea să vină în România

20:06

„Putem să batem!” George Pușcaș, mesaj de luptă înainte de România – Olanda! Virgil van Dijk nu l-a speriat pe atacant

19:52

Dinamo și-a aflat adversarele din grupele Ligii Campionilor, la handbal masculin! Dueluri „de foc” pentru campioana României

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și