Închide meniul

Mario Camora nu s-a ferit de cuvinte după CFR Cluj – Neman Grodno 0-0: „Nu înţeleg de ce”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 iulie 2024, 22:41

Reclamă
Mario Camora nu s-a ferit de cuvinte după CFR Cluj – Neman Grodno 0-0: „Nu înţeleg de ce

Mario Camora, în timpul unui meci / Profimedia

Mario Camora nu s-a ferit de cuvinte după CFR Cluj – Neman Grodno 0-0. Camora a recunoscut că CFR Cluj a făcut un meci slab în faţa porţii şi a atacat faptul că nu există VAR în tururile preliminarii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De asemenea, Mario Camora a spus că CFR Cluj va merge să câştige în retur pentru a se califica în turul 3 din Conference League.

Mario Camora nu s-a ferit de cuvinte după CFR Cluj – Neman Grodno 0-0

Voiam să câştigăm, ştiam că este un meci greu. Noi în prima repriză nu am intrat bine în joc, am fost moale ca echipă. Nu înţeleg de ce în Europa nu este VAR, trebuie să fie VAR. Nu am intrat bine în joc, bine că a fost 0-0, aşteptăm în retur să ne califică. Trebuie să analizăm acest jos, este un egal şi trebuie neapărat să mergem acolo să câştigăm„, a spus Mario Camora la digisport.ro.

CFR Cluj – Neman Grodno 0-0. Ocazii în lanţ ratate de echipa lui Dan Petrescu! Penalty refuzat clujenilor

Formaţia din Belarus a avut o ocazie bună pentru deschiderea scorului în minutul 20, la şutul lui Alykulov, respins de Răzvan Sava. După numai un minut, Tachtsidis a reluat spectaculos centrarea lui Kamara, dar a trimis pe lângă poarta adversă.

Pe final de primă repriză, în minutul 45+1, Tachtsidis a centrat foarte bine în faţa porţii, dar Bîrligea nu a ajuns la minge şi a fost 0-0 la pauză. Tot Bîrligea a şutat pe lângă poartă în minutul 47, iar o semnalizare eronată a unuia din tuşieri, în minutul 71, i-a privat pe clujeni de un penalty. S-a încheiat 0-0 şi săptămâna viitoare clujenii evoluează în meciul retur, pe teren neutru.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Ce rezultat va fi la Maribor - Universitatea Craiova?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:02 26 iul.

VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!

0:01 26 iul.

Costel Gâlcă, discurs clar după Maribor – Universitatea Craiova 2-0: „Nu e imposibil, putem să întoarcem rezultatul!”

23:34

EXCLUSIV„Maccabi nu e Manchester City!” Jugurtha Hamroun, convins că FCSB nu va avea emoţii în returul din Ungaria: „Toţi banii pe ei!”

23:06

Florin Maxim, discurs tare după ce Corvinul a obţinut un nou rezultat istoric în Europa: „Doar la noi se pun întrebările astea!”

23:00

Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024

23:00

VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars

1 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 2 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 3 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 4 Mutarea de zeci de milioane de euro care i-a fost propusă lui Gigi Becali: „Se duce în grupele Ligii Campionilor” 5 „M-a sunat cineva de la City pentru un jucător din România” Adrian Ilie, dezvăluiri fabuloase: „Am crezut că fac glume” 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și