Închide meniul

Octavian Popescu, aspru criticat de Adrian Porumboiu după West Ham – FCSB 3-1: „O umbră palidă. Fotbal de domnişoare”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 9 septembrie 2022, 10:20

Octavian Popescu, aspru criticat de Adrian Porumboiu după West Ham – FCSB 3-1: „O umbră palidă. Fotbal de domnişoare

Octavian Popescu, criticat de Adrian Porumboiu, după West Ham - FCSB

Octavian Popescu, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Octavian Popescu a fost aspru criticat de Adrian Porumboiu, după West Ham – FCSB 3-1. Mijlocaşul roş-albaştrilor a dezamăgit complet în partida de la Londra, din prima etapă a grupelor Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a fost aproape de a produce surpriza pe „London Stadium”. Trupa lui Nicolae Dică a intrat cu avantaj la pauză, după golul superb al lui Andrei Cordea, însă englezii au întors scorul în doar şapte minute, în repriza secundă.

Octavian Popescu, criticat de Adrian Porumboiu după West Ham – FCSB

Octavian Popescu a fost doar rezervă în partida cu West Ham. Nicolae Dică l-a trimis în teren în minutul 70, în locul lui Darius Olaru, însă evoluţia sa a lăsat mult de dorit.

„Perla” lui Gigi Becali nu s-a făcut remarcată pe „London Stadium”, greşind la golul doi marcat de englezi. Tavi Popescu a fost taxat de Adrian Porumboiu, care consideră că evoluţia mijlocaşului este departe de cea arătată în sezonul trecut.

„Este departe de ce s-a crezut că poate să fie. Și eu l-am lăudat, la un moment dat, fără rezerve, dar acum e din alt film, altă lume. Golul celor de la West Ham a plecat din pasa lui și s-a făcut 2-1. Încă nu este ce ar trebui să fie.

Reclamă

La fel și Miculescu, care este departe de suma de transfer. A intrat fără vlagă. Ok, înțeleg că sunt tineri, dar ambiția trebuia să se vadă.

Dar, Popescu este o umbră palidă. Ce diferență între jocul lui Coman și cel al lui Tavi Popescu. El are condiții de dezvoltare, dar acum fotbalul pe care-l practică este de domnișoare.

Fotbalul de azi e altfel, e puternic, se bazează pe forță, e mai cu mușchi pe picioare”, a declarat Adrian Porumboiu, pentru Pro Arena.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica, anunţ dezastruos după West Ham – FCSB 3-1. Doi jucători de bază au probleme

Mihai Stoica a făcut un anunţ dezastruos după West Ham – FCSB, scor 3-1, din grupa B a UEFA Conference League. Nu rezultatul este marea problemă a lui Nicolae Dică. Doi jucători de bază s-au accidentat şi au băgat frica în antrenor şi conducerea clubului.

Darius Olaru şi Joyskim Dawa s-au „rupt” şi sunt incerţi pentru următoarele meciuri ale lui FCSB. Mijlocaşul de 24 de ani a fost înlocuit în minutul 70 cu Tavi Popescu. Dawa a resimţit şi el probleme pe final şi a fost schimbat cu Haruţ, în minutul 87.

MM a fost nemulţumit şi de decizia controversată luată de arbitru. Francezul Bastien a acordat penalty după duelul dintre Târnovanu şi Cornet.

„Știu că tot ăsta a arbitrat și la CFR cu Young Boys Berna, când a dat un penalty aiurea și atunci. Din nefericire, n-am avut VAR, până la urmă nu mai contează.

Până la urmă rămânem cu un meci la care am pierdut la două diferență. Nu ne doream asta, știți poziția noastră în campionat, nu e ușor. Olaru și Dawa s-au accidentat, dar nu știu nimic altceva, nu știu detalii.

Au fost câţiva jucători care s-au ridicat la nivelul partidei, unii chiar au surprins, au jucat senzaţional deşi nu au experinţă în competiţii europene”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
Vezi toate știrile
Citește și