Închide meniul

Mihai Stoica, anunţ dezastruos după West Ham – FCSB 3-1. Doi jucători de bază au probleme: „S-au accidentat!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 septembrie 2022, 1:16

Mihai Stoica, anunţ dezastruos după West Ham – FCSB 3-1. Doi jucători de bază au probleme: „S-au accidentat!

FCSB "tremură" serios în lupta pentru play-off! Este incredibil cum arată clasamentul Ligii 1

Nicolae Dică şi Mihai Stoica, pe banca FCSB / Hepta

Mihai Stoica a făcut un anunţ dezastruos după West Ham – FCSB, scor 3-1, din grupa B a UEFA Conference League. Nu rezultatul este marea problemă a lui Nicolae Dică. Doi jucători de bază s-au accidentat şi au băgat frica în antrenor şi conducerea clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darius Olaru şi Joyskim Dawa s-au „rupt” şi sunt incerţi pentru următoarele meciuri ale lui FCSB. Mijlocaşul de 24 de ani a fost înlocuit în minutul 70 cu Tavi Popescu. Dawa a resimţit şi el probleme pe final şi a fost schimbat cu Haruţ, în minutul 87.

Mihai Stoica, anunţ dezastruos după West Ham – FCSB 3-1

MM a fost nemulţumit şi de decizia controversată luată de arbitru. Francezul Bastien a acordat penalty după duelul dintre Târnovanu şi Cornet.

Știu că tot ăsta a arbitrat și la CFR cu Young Boys Berna, când a dat un penalty aiurea și atunci. Din nefericire, n-am avut VAR, până la urmă nu mai contează.

Până la urmă rămânem cu un meci la care am pierdut la două diferență. Nu ne doream asta, știți poziția noastră în campionat, nu e ușor. Olaru și Dawa s-au accidentat, dar nu știu nimic altceva, nu știu detalii.

Reclamă

Au fost câţiva jucători care s-au ridicat la nivelul partidei, unii chiar au surprins, au jucat senzaţional deşi nu au experinţă în competiţii europene”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

FCSB a sperat că poate produce surpriza pe „London Stadium”. Trupa lui Nicolae Dică a intrat cu avantaj la pauză în faţa englezilor, după golul superb marcat de Andrei Cordea, din pasa lui Darius Olaru.

Ulterior, la startul reprizei secunde, antrenorul lui West Ham a efectuat trei schimbări. În minutul 68, „Ciocănarii” au beneficiat de un penalty controversat comis de Ştefan Târnovanu, şi au egalat prin Jarrod Bowen.

Reclamă 4 / 0/3

Şapte minute mai târziu, West Ham a preluat conducerea. Emerson a înscris şi i-a adus pe englezi în avantaj. Spre finalul partidei, victoria a fost securizată de Michail Antonio, care a înscris în minutul 90.

Gigi Becali l-a criticat pe Nicolae Dică după West Ham – FCSB 3-1: „A greşit schimbările!”

Schimbările făcute de Nicolae Dică, în timpul meciului cu West Ham, l-au înfuriat pe patron. Gigi Becali l-a sunat pe Mihai Stoica pentru a afla de ce Octavian Popescu a fost introdus pe teren în repriza secundă.

E clar, aşa au văzut oamenii. După, 68 de minute, Dică a gândit foarte bine jocul. După, Becali a stricat jocul. Când s-a băgat Dică şi a schimbat un mijlocaş cu Tavi Popescu, care nici nu ştiam dacă e în teren. L-am sunat după pe MM să aflu de ce e în teren.

Să îmi asum cele 68 de minute? Problema voastră e cine îşi asuma? Şi eu cred că a greşit cine a făcut schimbările. Înseamnă că am greşit, altfel spuneam că am greşit eu. S-a greşit, dacă îl bagi pe Tavi Popescu când e 1-0 pentru noi? Eu nici nu ştiu când l-a băgat.

Eu l-am întrebat pe MM şi el mi-a zis că Olaru s-a cerut afară. Bun, s-a cerut Olaru afară, dar bagă un mijlocaş. Bagă-l pe ăla de la Chindia, cum îl cheamă? A riscat omul, dar eu îl susţin şi cu asta basta!”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Recomandări
  • West Ham – FCSB 3-1
  • Mihai Stoica a anunţat că doi jucători s-au accidentat la Londra

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
Vezi toate știrile
Citește și