Închide meniul

Presa din Bulgaria a analizat FCSB, după victoria cu Dinamo! Meciul cu CSKA 1948 este în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Alex Masgras Publicat: 23 iulie 2023, 9:38

Reclamă
Presa din Bulgaria a analizat FCSB, după victoria cu Dinamo! Meciul cu CSKA 1948 este în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Presa din Bulgaria a analizat FCSB, după victoria cu Dinamo

Jucătorii lui FCSB, în meciul cu Dinamo / Hepta

Presa din Bulgaria a analizat FCSB, după victoria cu Dinamo! Echipa lui Elias Charalambous s-a impus cu 2-1 în ultima partidă dinaintea primei manşe din turul 2 preliminar al Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre CSKA 1948 Sofia şi FCSB va avea loc miercuri, de la ora 20:30, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Presa din Bulgaria a analizat FCSB, după victoria cu Dinamo! Meciul cu CSKA 1948 este în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

FCSB a început sezonul din Liga 1 cu două victorii, iar acum se pregăteşte pentru primul meci european din această stagiune. Echipa lui Elias Charalambous va merge la Sofia, acolo unde va juca împotriva celor de la CSKA 1948 în turul 2 preliminar din Conference League.

Sâmbătă seară, vicecampioana României a câştigat cu 2-1 derby-ul cu Dinamo de pe Arcul de Triumf, iar presa din Bulgaria a analizat victoria roş-albaştrilor.

„FCSB s-a încălzit pentru CSKA 1948 cu un succes în derby-ul cu Dinamo.

Reclamă

Săptămâna dinaintea marii ciocniri a fost marcată de scandalul legat de locul disputării partidei. Gigi Becali și-a dorit ca meciul să se joace pe Ghencea, dar s-a disputat pe Arcul de Triumf.

FCSB a impus ritmul de joc și a avut mai multe ocazii înainte ca Florinel Coman să deschidă scorul. 5 minute mai târziu, Olaru a marcat al doilea gol. Pe final, FCSB a tremurat puțin, dar a reușit să obțină victoria”, au scris bulgarii de la sportal.bg, după FCSB – Dinamo 2-1.

Florinel Coman şi Elias Charalambous au prefaţat CSKA 1948 Sofia – FCSB: „Trebuie să câştigăm pentru România”

Florinel Coman şi Elias Charalambous au prefaţat CSKA 1948 Sofia – FCSB. Prima manşă din turul 2 preliminar Conference League a formaţiei roş-albastre se joacă pe 26 iulie, de la ora 20:30, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3
  • Meciul CSKA 1948 Sofia – FCSB, din turul 2 preliminar al Conference League, va putea fi urmărit miercuri, pe 26 iulie, de la ora 20:30, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

După victoria în faţa lui Dinamo, Florinel Coman şi-a îndreptat atenţia către partida de miercuri seară, cu CSKA 1948 Sofia, din turul 2 preliminar Conference League. Cel mai în formă jucător al roţ-albaştrilor a declarat că echipa sa trebuie să meargă mai departe în cupele europene, pentru a aduce puncte pentru coeficientul României:

„De mâine, clar ne axăm pentru meciul din Conference pe care îl avem. Trebuie să câştigăm pentru România şi pentru suporteri pentru că aducem puncte ţării. Eu văd un meci greu, pentru că se joacă în deplasare, dar dacă ne montăm bine, cred că putem intra în grupe. Nu vreau să comentez de Marcel Ciolacu.

Eu mă gândesc că acum avem un meci important şi vreau să dau totul la antrenament şi să fiu titular la meciul cu CSKA 1948″, a declarat Florinel Coman, potrivit digisport.ro.

Elias Charalambous, antrenorul celor de la FCSB, a vorbit şi el despre meciul cu CSKA 1948 Sofia, partidă care este în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY pe 26 iulie.

„De mâine, pregătim meciul cu CSKA 1948 Sofia, încă un meci greu. Avem 3 meciuri într-o săptămână. Suntem pregătiţi. Nu avem mult timp şi trebuie să ne recuperăm rapid. Va fi un meci greu”, a declarat şi Elias Charalambous, potrivit digisport.ro.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” Vezi toate știrile
Citește și