Închide meniul

Prima colosală promisă jucătorilor lui Viking dacă elimină FCSB! Norvegienii, tot mai aproape de un „tun” financiar după victoria din tur

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 18 august 2022, 23:27

Prima colosală promisă jucătorilor lui Viking dacă elimină FCSB! Norvegienii, tot mai aproape de un „tun financiar după victoria din tur

Jucătorii lui Viking, în timpul meciului cu FCSB

Jucătorii lui Viking, în timpul meciului cu FCSB / Hepta

Prima colosală promisă jucătorilor lui Viking dacă elimină FCSB a fost dezvăluită. Nordicii vor da un adevărat „tun” financiar dacă vor reuși calificarea în grupele UEFA Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii lui Viking sunt tot mai aproape să își îndeplinească obiectivul după victoria cu 2-1 din manșa tur a play-off-ului Conference League, de pe Arena Națională.

Prima colosală promisă jucătorilor lui Viking dacă elimină FCSB

Nordicii luptă atât pentru prezența în grupele unei competiții europene, cât și pentru o primă răsunătoare. Potrivit eurosport.ro, oficialii lui Viking le-au promis jucătorilor 1 milion de euro dacă vor trece de FCSB în play-off.

FCSB și Viking și-au asigurat deja o sumă uriașă din partea UEFA după calificarea în play-off-ul Conference League. Toate echipele care au ajuns în această fază a competiției și-au asigurat 750.000 de euro.

Cluburile care se vor califica în grupe vor primi 2.94 milioane de euro.

Reclamă

Premiile din Conference League:

FCSB – Viking 1-2, în turul play-off-ului Conference League

Florinel Coman a fost letal în FCSB – Viking, în manșa tur din play-off-ul Conference League. „Mbappe de România” a deschis scorul după numai 3 minute scurse pe Arena Națională. Este al doilea gol marcat de Coman în actualul sezon.

FCSB a început tare partida contra norvegienilor. Alexandru Pantea a centrat în careu, David Miculescu a reluat cu capul în transversală, iar mingea a ricoșat la Florinel Coman. Atacantul „roș-albaștrilor” a trimis din voleu în plasă.

Reclamă 4 / 0/3

Căpitanul FCSB-ului se află la cel de-al doilea gol din stagiunea curentă. Florinel Coman a mai marcat tot în preliminariile Conference League, în meciul retur cu Saburtalo Tbilisi, câștigat de „roș-albaștri” cu 4-2.

Bucuria vicecampioanei României a durat însă numai câteva secunde. Viking a restabilit egalitatea la faza imediat următoare, după o dezorganizare totală în defensiva lui Nicolae Dică. Kevin Kabran a trecut spectaculos printre jucătorii FCSB-ului și a reluat la colțul lung, fără speranțe pentru Ștefan Târnovanu.

Viking a preluat conducerea în minutul 35, după un nou „lanț” de gafe în defensiva FCSB-ului. Bjorshol a reluat în plasă după o centrare trimisă în careul „roș-albaștrilor” din partea stângă.

Manșa retur dintre Viking și FCSB se va disputa joia viitoare, pe 25 august.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și