Închide meniul

Prima reacție din tabăra lui CFR Cluj după egalul rușinos cu Inter Escaldes: „E ușor să găsim scuze”. Explicație pentru greșeala lui Bălgrădean: „Așa vânt n-am mai întâlnit”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 27 iulie 2022, 21:41

Prima reacție din tabăra lui CFR Cluj după egalul rușinos cu Inter Escaldes: „E ușor să găsim scuze. Explicație pentru greșeala lui Bălgrădean: „Așa vânt n-am mai întâlnit

FC U Craiova 1948 - CFR Cluj, în etapa a 2-a din Superliga

FC U Craiova 1948 - CFR Cluj, în etapa a 2-a din Superliga / Captură Orangesport

Prima reacție din tabăra lui CFR Cluj după remiza rușinoasă cu Inter Escaldes a fost oferită e Marius Bilașco. Directorul departamentului de scouting al campioanei României a vorbit „la cald” după rezultatul extrem de slab din Andorra, scor 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ciuda remizei din această seară, CFR s-a calificat în turul 3 preliminar din UEFA Conference League, unde va da piept cu Șahtior Soligorsk. În tur, trupa lui Dan Petrescu s-a impus cu 3-0.

Prima reacție din tabăra lui CFR Cluj după egalul rușinos cu Inter Escaldes

Bilașco a recunoscut că echipa a făcut un joc modest, fiind depășită în multe momente de formația semi-profesionistă din Andorra.

„Nu a fost un meci reușit, dar important e că ne-am calificat. Au fost momente mai puțin bune în timpul jocului în care am fost surprinși. Am crezut că va fi un meci mai ușor, dar ei au reușit să se mobilizeze și au fost foarte periculoși la faze fixe. Ne-au surprins și cu unele mingi lungi.

Puteam marca și noi pe final și să câștigăm, poate că era un rezultat echitabil, dar cred că cel mai important e că ne-am calificat. Cu toții ne-am fi așteptat la altceva. Într-adevăr a fost o deplasare foarte lungă, dar ar fi ușor să găsim acum scuze pentru acest meci mai puțin reușit.

Reclamă

Cred că e important să ne adunăm după această deplasare, avem meci destul de greu în campionat”, a spus Marius Bilașco, pentru orangesport.ro.

Marius Bilașco a vorbit și despre gafa uriașă comisă de Cristi Bălgrădean în minutul 21, în urma căreia Inter Escaldes a deschis scorul. Oficialul lui CFR Cluj a dat vina pe vântul puternic din Andorra:

„Nu știu dacă ați putut observa. Aici e un vânt pe care nu l-am mai întâlnit. Suntem între munți și e curent. Mingile sunt ușoare, chiar vorbeam cu băieții că au o traiectorie ciudată. Poate fi o explicație la acea greșeală a lui Bălgrădean. Dar acum știți cum e…”, a mai spus Bilașco.

Reclamă 4 / 0/3

Inter Escaldes – CFR Cluj 1-1 (1-4). Campioana României s-a calificat în turul 3 din Conference League

CFR Cluj a obținut calificarea în turul 3 din Conference League după ce a trecut de campioana Andorrei cu 4-1, la general. Ardelenii s-au chinuit teribil în returul din Andorra, unde au obținut o remiză umilitoare, scor 1-1.

Inter Escaldes a deschis scorul în minutul 21 după o gafă uriașă comisă de Cristi Bălgrădean. Campioana Andorrei a repus mingea lung din out de margine, iar portarul CFR-ului a ieșit la marginea careului mic în încercarea de a boxa, dar a ratat complet întâlnirea cu balonul.

Mingea a ajuns cu noroc la Angel de la Torre, care a reluat din voleu către poarta rămasă goală. Pe traiectorie s-a aflat Genis Soldevilla, care a pus capul și a trimis în plasă.

Inter Escaldes a continuat să pună presiune la poarta lui Bălgrădean și și-a creat mai multe ocazii, în încercarea de a întoarce rezulatul din tur: 3-0, în favoarea CFR-ului.

Ciprian Deac a restabilit egalitatea în minutul 51, dintr-un penalty obținut tot de el. Andorrezii au rămas în 10 oameni în minutul 61. Ildefons Lima a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat, după o simulare în careu.

Chiar și în inferioritate numerică, Inter Escaldes a continuat să fie periculoasă pe faza ofensivă și a trecut pe lângă un nou gol. Apărarea lui Dan Petrescu a scăpat însă netaxată. Campioana Andorrei a încheiat meciul cu 2 oameni în minus, după ce a fost eliminat în prelungiri și Jesus Rubio.

Pentru o calificare în play-off-ul Conference League, CFR Cluj va trebui să treacă de campioana Belarusului, Șahtior Soligorsk. Meciul tur se va disputa pe 4 august, iar returul o săptămână mai târziu, pe 11 august.

Reclamă
Recomandări
  • Prima reacție din tabăra lui CFR Cluj după egalul rușinos cu Inter Escaldes
  • Explicație pentru greșeala uriașă a lui Cristi Bălgrădean

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și