Închide meniul

Răspunsul celor de la CFR Cluj, după ce Maurizio Sarri s-a plâns de starea gazonului din Gruia: „Immobile a fost anihilat în totalitate!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 24 februarie 2023, 12:47

Răspunsul celor de la CFR Cluj, după ce Maurizio Sarri s-a plâns de starea gazonului din Gruia: „Immobile a fost anihilat în totalitate!

Ciro Immobile a fost integralist în CFR Cluj - Lazio 0-0

Ciro Immobile a fost integralist în CFR Cluj - Lazio 0-0 / Profimedia

A venit răspunsul celor de la CFR Cluj, după ce Maurizio Sarri s-a plâns de starea gazonului din Gruia. Campioana României a fost eliminată de Lazio în play-off-ul pentru optimile UEFA Conference League. Italienii s-au impus cu 1-0 la general, după 1-0 în tur și 0-0 în retur. Ciro Immobile a marcat unicul gol al dublei manșe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Immobile, starul din atacul lui Lazio, n-a strălucit însă și în meciul retur din Gruia. Acest aspect a fost scos în evidență inclusiv de Cristi Balaj.

Răspunsul celor de la CFR Cluj, după ce Maurizio Sarri s-a plâns de starea gazonului din Gruia

Președintele lui CFR Cluj i-a dat replica lui Maurizio Sarri, după ce tehnicianul lui Lazio a răbufnit la conferința de presă. Antrenorul italienilor a acuzat starea terenului din Gruia și a făcut apel către UEFA.

„Terenul a fost impracticabil. Ne-am descurcat bine într-un sport care doar a semănat cu fotbalul. UEFA nu are niciun respect pentru fotbal!”, a „tunat” Maurizio Sarri, după CFR Cluj – Lazio 0-0.

Între timp, a venit replica din tabăra CFR-ului. Cristi Balaj consideră că Sarri a greșit când a făcut acele declarații.

Reclamă

Președintele ardelenilor spune că starea gazonului din Gruia a fost „excelentă” la ora meciului cu Lazio.

În plus, Balaj i-a amintit lui Maurizio Sarri că Immobile nu prea a ieșit în evidență în partida de joi seară.

„Ați avut colegi din presă care au fost prezenți chiar la marginea terenului. Colega voastră a remarcat starea excelentă a gazonului… ori trebuie să găsești justificări pentru că nu ai înscris un gol și pentru faptul că Immobile a fost anihilat în totalitate.

Reclamă 4 / 0/3

Începi cu starea gazonului, despre minge nu poți să zici nimic, pentru că este de calitate, apoi urmează arbitrajul. Gazonul, dacă ar fi fost biliard sau dacă ar fi de golf, Krasniqi sau Yeboah ar fi înscris”, a spus Cristi Balaj, potrivit sport.ro.

„Ce îi lipsește lui Dan Petrescu ca să antreneze în Serie A?”. Răspunsul lui Maurizio Sarri, după CFR Cluj – Lazio 0-0

„Ce îi lipsește lui Dan Petrescu ca să antreneze în Serie A?”. Aceasta a fost întrebarea primită de Maurizio Sarri, după CFR Cluj – Lazio 0-0. Italienii s-au calificat în optimile UEFA Conference League, după 1-0 la general contra campioanei României. Ardelenii au făcut un meci bun, dar n-au reușit să marcheze golul care să trimită partida în prelungiri.

La finalul duelului din Gruia, Maurizio Sarri a fost întrebat dacă este de părere că Dan Petrecu s-ar descurca să antreneze într-un campionat de top, așa cum este Serie A.

Sarri a răspuns sincer și a scos în evidență capitolele la care echipa „Bursucului” se descurcă cel mai bine.

Totuși, antrenorul lui Lazio consideră că Dan Petrescu mai are de pus la punct „câteva calități” pentru a putea face pasul cel mare în campionatul Italiei.

(Reporter – Ce îi lipsește lui Dan Petrescu ca să antreneze în Serie A?) Probabil câteva calităţi. La nivel de intensitate şi ritm nu-i lipseşte nimic”, a spus Maurizio Sarri, la conferința de presă.

Meciul din Gruia s-a încheiat cu o remiză albă. Ciro Immobile a fost integralist în returul dintre CFR Cluj și Lazio, însă nu și-a creat mari ocazii.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei Vezi toate știrile
Citește și