Închide meniul

Răspunsul UEFA după ce FCSB a fost reclamată de Viking că le-a dat cadouri arbitrilor: „N-am mai văzut așa ceva!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 31 august 2022, 8:29

Răspunsul UEFA după ce FCSB a fost reclamată de Viking că le-a dat cadouri arbitrilor: „N-am mai văzut așa ceva!

Jucătorii FCSB-ului, în timpul unui meci

Jucătorii FCSB-ului, în timpul unui meci / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

A venit răspunsul din partea UEFA după ce FCSB a fost reclamată de Viking că le-a oferit cadouri arbitrilor la finalul meciului retur din play-off-ul Conference League, câștigat de vicecampioana României cu 3-1. Antrenorul norvegienilor, Morten Jensen, s-a arătat extrem de indignat față de gestul roș-albaștrilor și a făcut observație la forul european.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Între timp, a sosit răspunsul UEFA, unul care nu este deloc pe placul lui Jensen.

Răspunsul UEFA după ce FCSB a fost reclamată de Viking că le-a dat cadouri arbitrilor la finalul meciului

Forul suprem a considerat că gestul oficialilor de la FCSB este unul obișnuit, motiv pentru care nu va sancționa în vreun fel clubul patronat de Gigi Becali.

Vestea a fost oferită chiar de tehnicianul lui Viking, care la finalul partidei din Norvegia dezvăluise faptul că un reprezentant al roș-albaștrilor s-a dus cu 5 pungi de cadouri în vestiarul brigăzii de arbitri din Ungaria.

„După cum ni s-a trasmis ulterior, este de fapt un gest obișnuit ca echipele să poată să ofere un astfel de cadou cu suveniruri sau fanioane pentru arbitri. Dar nu am mai văzut așa ceva niciodată, de aceea suntem nedumeriți. Nu vom mai face nimic de acum, asta e situația”, a spus Morten Jensen, potrivit TV2.

Reclamă

FCSB s-a impus cu 4-3, la general, în fața lui Viking și a fost repartizată în grupa B din Conference League, alături de West Ham, Anderlecht și Silkeborg.

Meciul dintre Viking și FCSB a fost condus de o brigadă din Ungaria, alcătuită din Tamas Bogdar (central), Balasz Buzas, Peter Kobor (ambii tușieri) și Balazs Berke (arbitru asistent).

„Eram pe drumul către vestiarul arbitrilor, chiar în fața zonei mixte, când un reprezentant al FCSB-ului a venit cu cinci pungi de cadouri. Când s-a întors, mai avea una singură. Au fost patru arbitri la meci, deci am fost foarte surprins.

Reclamă 4 / 0/3

Toată lumea cu care am vorbit despre asta crede că a fot un lucru ciudat, așa că probabil le vom face o mică observație celor de la UEFA. (N.r. – Ce era în pungi?) E posibil să fi fost o chestie culturală sau ceva de genul ăsta”, a spus, inițial, Morten Jensen, după Viking – FCSB 1-3, potrivit dagbladet.no.

Nicolae Dică, explicații după ce antrenorul lui Viking a acuzat că FCSB le-a dus cadouri arbitrilor

Nicolae Dică a reacționat amuzat la scurt timp după acuzațille lansate de antrenorul lui Viking.

Tehnicianul FCSB-ului a recunoscut că nu a văzut faza respectivă, de la finalul partidei din Norvegia, însă nu își face probleme pe acest subiect. „Dicanio” este convins că în pungile oferite arbitrilor se aflau, cel mai probabil, articole promoționale cu emblema roș-albaștrilor.

„Da? Nu am văzut, că nu merg. Dar din ce știu eu, din ce îmi aduc aminte, fiecare club oferă arbitrilor o pungă cu un fular, o siglă, ceva de genul ăsta. Mă gândesc că nu le-a dat altceva acolo.

Sau o carte despre club. Și dacă te duci (n.r. – cu mită), nu poți să te duci cu punga în mână să îi dai la arbitru, ca să vadă toată lumea (râde)”, a declarat Nicolae Dică, la conferința de presă.

Programul lui FCSB în grupele Conference League:

  • Runda 1: 8 septembrie, 22:00: West Ham – FCSB
  • Runda 2: 15 septembrie, 22:00: FCSB – Anderlecht
  • Runda 3: 6 octombrie, 19:45: Silkeborg – FCSB
  • Runda 4: 13 octombrie, 22:00: FCSB – Silkeborg
  • Runda 5: 27 octombrie, 19:45: Anderlecht – FCSB
  • Runda 6: 3 noiembrie, 22:00: FCSB – West Ham
Reclamă
Recomandări
  • Răspunsul UEFA după ce FCSB a fost reclamată de Viking că le-a dat cadouri arbitrilor
  • Ce decizie a luat forul european

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
Vezi toate știrile
Citește și