Închide meniul

Raul Feher, autogol de „cascadorii râsului” în CFR Cluj – Inter Escaldes 3-0! Românul oaspeților, seară de coșmar în Gruia

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 21 iulie 2022, 22:42

Raul Feher, autogol de „cascadorii râsului în CFR Cluj – Inter Escaldes 3-0! Românul oaspeților, seară de coșmar în Gruia

Raul Feher, autogol de "cascadorii râsului" în CFR Cluj - Inter Escaldes 3-0

Raul Feher, autogol în Gruia / Sursa: Digisport

Raul Feher a fost autorul unui autogol de „cascadorii râsului” în meciul CFR Cluj – Inter Escaldes 3-0, din turul 2 preliminar al Conference League. Fundașul român de la campioana Andorrei a avut o seară de coșmar în Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a câștigat la scor de „masa verde” partida cu Inter Escaldes, iar Feher a jucat un rol decisiv. Fundașul român de la formația din Andorra le-a făcut „cadou” conaționalilor săi din Ardeal un penalty și un autogol.

Raul Feher, autogol de „cascadorii râsului” în CFR Cluj – Inter Escaldes 3-0

Raul Feher a comis henț în careu în minutul 4 al meciului din Gruia, la șutul lui Jefte Betancor. Atacantul spaniol și-a asumat responsabilitatea și a marcat primul său gol în tricoul lui CFR Cluj.

Formația lui Dan Petrescu și-a dublat avantajul în minutul 38, după execuția lui Gabriel Debeljuh din interiorul careului. Același Jefte a fost omul cu pasa decisivă.

Scorul final a fost stabilit în minutul 84, când Feher a mai ieșit o dată în evidență, din nou în mod negativ pentru echipa sa. Fundașul de 25 de ani, născut la Zalău, și-a trimis mingea în proprie poartă cu o execuție bizară.

Reclamă

Raul s-a poziționat complet greșit în propriul careu și a respins invers, cu piciorul stâng. Mingea s-a dus direct în poarta părăsită de goalkeeper-ul lui Inter Escaldes.

Raul Feher, autogol de „cascadorii râsului” în CFR Cluj – Inter Escaldes 3-0

Raul Feher s-a aruncat la pământ după autogolul comic, parcă râzând și el de faza inedită.

Manșa retur dintre Inter Escaldes și CFR Cluj se va disputa pe 27 iulie, de la ora 18:00.

Raul Feher este născut la Zalău, şi evoluează la Inter Club d’Escaldes de la începutul lui 2022, când venea liber de contract de la Ibiza.

Reclamă 4 / 0/3

Manșa retur dintre Inter Escaldes și CFR Cluj se va disputa pe 27 iulie, de la ora 18:00.

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și