Închide meniul

David Moyes, antrenorul lui West Ham, cu nervii la pământ înaintea meciului cu FCSB: „O decizie scandaloasă!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 septembrie 2022, 22:06

David Moyes, antrenorul lui West Ham, cu nervii la pământ înaintea meciului cu FCSB: „O decizie scandaloasă!

David Moyes a făcut scandal după meciul pierdut de West Ham în faţa celor de la Chelsea

Profimedia

David Moyes, antrenorul lui West Ham, cu nervii la pământ înaintea meciului cu FCSB. West Ham a avut un gol anulat în prelungirile meciului cu Chelsea, pierdut de viitoarea adversară a echipei lui Dică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

West Ham a egalat în minutul 90 prin Cornet, dar reuşita a fost anulată după ce Mendy, portarul celor de la Chelsea, a acuzat o lovitură. Înaintea golului, Bowen l-a atins cu piciorul pe Mendy, iar arbitrul Andrew Madley a considerat că a fost fault în atac.

David Moyes, antrenorul lui West Ham, cu nervii la pământ înaintea meciului cu FCSB

A fost o decizie ridicolă, scandaloasă, luată de unul dintre cei mai buni arbitri. Este incredibil.

Mendy a simulat, și-a dat seama că nu mai poate ajunge la minge și a pretins că este accidentat, așa a făcut și la primul gol. Nu se poate ca arbitrul să nu-și dea seama!„, a spus David Moyes, după Chelsea – West Ham 2-1.

Fanii lui FCSB nu mai pot cumpăra bilete pentru meciul cu West Ham

Decizie surprinzătoare luată de conducătorii vicecampioanei României. Fanii lui FCSB nu mai pot cumpăra bilete pentru meciul cu West Ham din grupele Conference League, care va fi joi, de la ora 22:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

Anunţul oficial a fost făcut de FCSB, care anunţă că vânzarea de tichete a fost oprită. Cele 1500 de bilete care mai sunt disponibile vor fi păstrate pentru românii aflaţi în Anglia. Acestea vor fi disponibile la casele de bilete de la London Stadium.

Vânzare oprită. Ultimele 1500 de bilete vor fi disponibile la Londra!

Din respect pentru numeroșii suporteri din Diaspora, FCSB a decis să întrerupă vânzarea de vouchere pentru partida cu West Ham United, de săptămâna viitoare.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, ultimele 1500 de bilete destinate oaspeților la meciul de joi vor fi vândute miercuri și joi la casele de bilete de la London Stadium, conform următorului program:

MIERCURI – 15:00 – 19:00

JOI – 10:00 – 18:00

Prețul unui bilet este de 35 euro și se va achita DOAR cash!

De asemenea, tot la casele de bilete, în același interval orar, vor fi preschimbate voucherele cu biletele propriu-zise.

Vă mulțumim pentru interesul extraordinar și vă așteptăm alături de noi!„, a fost anunţul făcut de FCSB.

În grupele Conference League, FCSB a picat cu West Ham, Anderlecht și Silkeborg. Ca să-i vadă pe adversarii vicecampioanei României la București, fanii roș-albaștrilor vor trebui să scoată din buzunar o sumă considerabilă. Cel mai ieftin bilet era, iniţial, 100 de lei la peluză. FCSB a revenit și a modificat prețul biletelor la peluză, după ce fanii s-au plâns că sunt prea scumpe. Acum, un tichet la peluză costă 50 de lei, în loc de 100, prețul anunțat inițial. Restul biletelor se vor vinde cu prețul stabilit.

Reclamă

Cine este West Ham, prima adversară a celor de la FCSB în grupele Conference League

Cel mai valoros jucător de la West Ham este englezul Declan Rice, căpitanul echipei, cotat la 80 de milioane de euro. Cehul Tomas Soucek e evaluat la 45 de milioane de euro, englezul Jarrod Bowen e cotat la 42 de milioane de euro. West Ham l-a transferat şi pe Lucas Paqueta de la PSG, pentru suma uriaşă de 60 de milioane de euro.

Antrenorul David Moyes, în vârstă de 59 de ani, o pregătește pe West Ham din decembrie 2019. De-a lungul carierei le-a mai pregătit pe Sunderland, Real Sociedad, Manchester United, Everton și Preston.

West Ham a început slab actuala stagiune din Premier League, având trei înfrângeri din tot atâtea meciuri. Londonezii s-au mai întâlnit de două ori cu o echipă românească, pe Astra, în preliminariile Europa League, și au pierdut de fiecare dată.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! Vezi toate știrile
Citește și