Închide meniul

Răzvan Lucescu, prima reacție după demisia lui Mircea Lucescu de la Dinamo Kiev: ”Te înnebunește chestia asta”

Dan Roșu Publicat: 6 noiembrie 2023, 9:22

Reclamă
Răzvan Lucescu, prima reacție după demisia lui Mircea Lucescu de la Dinamo Kiev: ”Te înnebunește chestia asta”

Răzvan Lucescu, prima reacție după demisia lui Mircea Lucescu de la Dinamo Kiev

Răzvan Lucescu, pe banca lui PAOK / Profimedia Images

Răzvan Lucescu a avut prima reacție după demisia tatălui său, Mircea Lucescu, de la Dinamo Kiev. Antrenorul lui PAOK a vorbit după victoria cu Olympiacos, 4-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul grecilor se simte ușurat că tatăl său a luat decizia să plece din Ucraina, țară aflată încă în război. Ajuns la 78 de ani, Il Luce poate avea acum grijă de strănepoți.

Răzvan Lucescu, prima reacție după demisia lui Mircea Lucescu de la Dinamo Kiev

”Nu vă pot spune prea multe despre tatăl meu. Nu pot răspunde. Vă pot da numărul lui de telefon. Am vorbit un pic. Este cariera lui, este viața lui. Sunt mai mult decât ușurat că se întoarce.

Nu știu ce se va întâmpla. Nu e ușor să te descurci cu cinci strănepoți. Pentru mine e greu să mă descurc cu nepoți. Te înnebunește chestia asta”, a spus Lucescu, după succesul uriaș cu Olympiacos, 4-2.

Gică Hagi l-a sunat pe Mircea Lucescu

Gică Hagi l-a sunat pe Mircea Lucescu, după ce Il Luce şi-a anunţat plecarea de la Dinamo Kiev. Antrenorul de 78 de ani vrea să ajungă la Academia „Regelui”, dar doar din postura de musafir.

Reclamă

Lucescu nu ar putea lucra cu Hagi la club, pentru că amândoi şi-ar dori să ia deciziile. Pe de altă parte, Lucescu a fost impresionat de cuvintele uriaşe venite de la Cornel Dinu.

”M-a sunat Hagi. Ne-am adus aminte de nişte lucruri petrecute în cariera noastră. Dinu m-a impresionat, ce a spus în legătură cu mine şi cariera mea. Asta e nostalgia noastră. Şi Puiu Iordănescu, Andone, Lupescu…

N-am discutat cu Hagi de retragere, am vorbit de ce face el în momentul de faţă. Îl încurajez, şi lui îi e greu şi i-am spus să nu cedeze…e greu, nu e simplu, nu are susţinere.

Reclamă 4 / 0/3

Vreau să mă duc să văd ce a făcut acolo, nu am avut timp niciodată să merg la el. Acum o să vin acasă, la familie, la prieteni.

N.r. Vreţi să lucraţi cu Gică Hagi la Farul) Două săbii nu încap în aceeaşi teacă. Unul trebuie să ia deciziile. Gică Hagi îşi face meseria foarte bine. E mulţumit de ce face”, a spus Lucescu, pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și