Închide meniul

Răzvan Oaidă, fără replică după ruşinea din Silkeborg – FCSB 5-0: „Băgăm capul în pământ!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 octombrie 2022, 22:34

Răzvan Oaidă, fără replică după ruşinea din Silkeborg – FCSB 5-0: „Băgăm capul în pământ!

Răzvan Oaidă a bătut palma cu Rapid

Răzvan Oaidă, în timpul unui meci pentru FCSB / Profimedia

Răzvan Oaidă a rămas fără replică după ruşinea din Silkeborg – FCSB 5-0. Fotbalistul vicecampioanei a intrat în depresie după ce roş-albaştrii au suferit una dintre cele mai ruşinoase înfrângeri din istorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„E clar, nu mai e nimic de spus. O seară neagră pentru noi, trebuie să uităm cât mai repede, să băgăm capul în pământ. Un rezultat rușinos, nu ne așteptam, deși am lăsat acasă câțiva titulari, consider că am pregătit bine meciul. Dar, rezultatul a fost rușinos.

Răzvan Oaidă, fără replică după ruşinea din Silkeborg – FCSB 5-0

Sunt multe de spus, acum la cald nu are rost să vorbim. Vom face analiza și vom vorbi în vestiar. Împreună cu Mister vom avea o discuție, pentru că trebuie să rezolvăm situația. Era normal să fie supărați pe noi (n.r. suporterii), îmi cer scuze și ne pare rău pentru rezultatul ăsta. Sper că ne vom revanșa în campionat și în meciurile următoare.

Cum s-a mai discutat, e clar că ne bazăm pe campionat. Nu ne aflăm într-o poziție bună care să ne facă cinste și ne focusăm pe campionat și pe ce avem de făcut acolo.

Da, ce mai e de spus? E clar, un rezultat rușinos, o prestație foarte proastă. Cu siguranță ne vom reveni. Vom discuta împreună cu Mister și împreună cu cei din vestiar și vom vedea ce rămâne de făcut”, a declarat Răzvan Oaidă, potrivit sport.ro.

Reclamă

Ștefan Târnovanu, în stare de șoc după ce a încasat 5 goluri de la Silkeborg

Ștefan Târnovanu a fost în stare de șoc după ce a încasat 5 goluri de la Silkeborg! FCSB a fost ulimită de formația daneză, scor 5-0, în etapa a 3-a din grupele UEFA Conference League. Portarul roș-albaștrilor s-a arătat extrem de supărat la finalul meciului și și-a găsit cu greu cuvintele.

„Sunt dezamăgit, frustrat, supărat!”, a „tunat” goalkeeper-ului FCSB-ului, după una dintre cele mai rușinoase înfrângeri din istoria clubului patronat de Gigi Becali.

Ștefan Târnovanu se așteaptă să aibă insomnii după eșecul usturător din Danemarca:

Reclamă 4 / 0/3

„Nu prea ar mai fi nimic de spus, îmi pare rău pentru cum s-a desfășurat meciul, mie unul îmi e rușine, nu credeam că echipa noastră poate trăi așa ceva vreodată, dar am început meciul foarte rău, am luat două în primele șapte minute. În prima repriză, din trei șuturi au avut trei goluri, așa s-a decis soarta meciului.

Când iei 5 goluri din 6-7 șuturi rămâne un moment trist, dezamăgitor, mergem înainte, sperăm ca în campionat să facem o treabă mai bună și să câștigăm. Mă motivez pentru meciul din campionat ca și până acum, fiecare meci îl tratez cu seriozitate, mă antrenez și dau tot ce am mai bun.

(n.r. – Ce simte un portar când primește 5 goluri?) O să vedem dacă mai pot dormi, sunt dezamăgit, frustrat, supărat. Nu mai e nimic de zis. Trebuie să câștigăm și în campionat, să legăm mai multe victorii la rând și să ne ridicăm din acel loc.

Am ajuns pe ultimul loc, avem un singur punct, mai avem 3 meciuri, le vom juca și pe acelea cum vom putea noi mai bine, sper că nu va fi același rezultat ca în seara asta. Îmi pare rău și pentru suporteri, care au venit până aici și cei de acasă, e dezamăgitor”, a declarat Ștefan Târnovanu, pentru sport.ro.

Recomandări
  • Răzvan Oaidă, fără replică după ruşinea din Silkeborg – FCSB 5-0

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și