Închide meniul

Reacţia lui Joyskim Dawa, după ce a fost făcut praf de Gigi Becali: „Ăsta e fotbalul!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 octombrie 2022, 23:20 / Actualizat: 28 octombrie 2022, 2:48

Reacţia lui Joyskim Dawa, după ce a fost făcut praf de Gigi Becali: „Ăsta e fotbalul!

Joyskim Dawa a fost făcut praf de Gigi Becali

Dawa a greşit la ambele goluri marcate de Anderlecht

Reacţia lui Joyskim Dawa, după ce a fost făcut praf de Gigi Becali. Dawa a avut un meci de coşmar cu Anderlecht.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deşi a reuşit să marcheze, Dawa a făcut o meci slab. Fundaşul a greşit la ambele goluri primite, iar Gigi Becali l-afăcut praf.

Reacţia lui Joyskim Dawa, după ce a fost făcut praf de Gigi Becali

„A fost un meci dificil, pentru că ei au avut posesia. Am stat bine în teren. Am avut o reacție bună, am reușit să obținem un rezultat de egalitate, cred că e un rezultat pozitiv pentru noi.

Reclamă

Cred că cel mai bun joc a fost cu West Ham, astăzi am avut o reacție bună, e bine pentru viitor. Trebuie să ne concentrăm pe meciul din campionat. Da, fac câteva greșeli, se întâmplă în fotbal! Toți jucătorii fac greșeli. E fotbal! Am făcut greșeli, am marcat.

La corner, Vertonghen a sărit mai sus decât mine şi a dat gol. Ăsta e fotbalul. Acesta este jobul meu şi încerc să dau gol când pot. Atmosfera a fost frumoasă şi au pus presiune”, a Joyskim Dawa, după Anderlecht – FCSB 2-2.

Reclamă

Gigi Becali l-a făcut praf pe Joyskim Dawa, după Anderlecht – FCSB 2-2

Gigi Becali l-a făcut praf pe Joyskim Dawa, după Anderlecht – FCSB 2-2. Patronul roş-albaştrilor a fost nemulţumit de evoluţia fundaşului central, în remiza de pe terenul belgienilor. FCSB a fost eliminată din Conference League, după egalul cu Anderlecht, scor 2-2. Trupa lui Nicolae Dică nu mai are şanse de calificare, cu o etapă înainte de final.

Joyskim Dawa a intrat în vizorul patronului de la FCSB. Gigi Becali a fost nemulţumit de evoluţia fundaşului, după remiza cu Anderlecht. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că jucătorul adus în vara trecută de la Botoşani, nu mai merită laudele sale.

„M-am convins și eu acum de Dawa. I-am luat tot timpul apărarea. În seara asta m-am convins. Mi-a plăcut în primele meciuri. După ce are statut de vedetă, nu se mai concentrează. Înseamnă că e chestiune de concentrare și nu se mai concentrează la maximum”, a declarat Gigi Becali, pentru Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a luat foc după Anderlecht – FCSB 2-2: „Nu avem viitor!”

Gigi Becali, potop de critici după Anderlecht – FCSB 2-2. Patronul de la FCSB a spus echipa nu are viitor. Becali a fost nemulţumit de jocul prestat de echipa lui Nicolae Dică.

„Nu mă interesează ce s-a făcut. Pe mine mă interesează viitorul, nu ce șanse avem. Viitorul… pe jocul ăsta nu există viitorul. Cu jocul ăsta, ce facem noi, nu există viitor. Nu e, dacă nu o bați pe Anderlecht, e echipă slabă rău. Are nume? Ce dacă are nume. Nu jucăm nimic, nu pasăm nimic. Nu avem viitor. O să vedem ce se întâmplă.

Compagno trebuia ținut pentru campionat. L-a scos și pe Olaru ca să-l odihnească. Tavi și-a mai revenit, puțin. Coman parcă nu mai e fotbalist. Nu știu ce se întâmplă. Coman nu mai este fotbalist.

Nu mai e deloc! Dacă dă mingea la ultima fază, îi dă Radaslavescu mingea, intră și tu în careu. Dă pasă, centrează dacă nu ai curaj. Nu se face așa ceva. Niciun duel nu rămâne cu mingea la el, nu înțeleg. Ăsta nu mai e fotbalist”, a spus Gigi Becali digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat