Închide meniul

Rezultatele obţinute de posibilele adversare ale celor de la FCSB, Farul şi Sepsi, în Conference League! Surpriză în preliminarii

Viviana Moraru Publicat: 10 august 2023, 23:22

Reclamă
Rezultatele obţinute de posibilele adversare ale celor de la FCSB, Farul şi Sepsi, în Conference League! Surpriză în preliminarii

Rezultatele obţinute de posibilele adversare ale celor de la FCSB, Farul şi Sepsi, în Conference League

Jucătorii de la Bodo/Glimt, echipă cu care s-ar putea duela Sepsi/ Profimedia

S-au aflat rezultatele obţinute de posibilele adversare ale celor de la FCSB, Farul şi Sepsi, în Conference League. Sabah a învins-o pe Partizan cu 2-0, pe teren propriu, din această dublă urmând să se stabilească adversara roş-albaştrilor, în cazul în care vicecampioana va trece de Nordsjaelland.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul s-ar putea duela cu pierzătoarea duelului dintre Qarabag şi Helsinki, în play-off-ul Conference League. În partida tur, azerii s-au impus cu scorul de 2-1, pe teren propriu.

Rezultatele obţinute de posibilele adversare ale celor de la FCSB, Farul şi Sepsi, în Conference League

Farul a învins-o categoric pe Flora Tallinn, în manşa tur a confruntării din turul trei preliminar din Conference League. Costănţenii s-au impus graţie golurilor marcate de Denis Alibec, Constantin Budescu şi Diogo Queiros.

În privinţa celor de la Sepsi, covăsnenii s-ar putea duela cu Bodo/Glimt, în play-off-ul Conference League, după ce norvegienii au învins-o în partida tur pe Pyunik cu scorul de 3-0, pe teren propriu.

Sepsi a remizat dramatic cu Aktobe, în prima manşă a confruntării din turul trei preliminar din Conference League. Covăsnenii au marcat pe final de joc Roland Varga, mai exact în minutul 89.

Reclamă

În ceea ce priveşte FCSB-ul, Sabah a învins-o surprinzător pe Partizan Belgrad, cu scorul de 2-0, într-un meci disputat în Azerbaidjan. Azerii s-au impus graţie dublei reuşite de Letic.

Denis Alibec şi Constantin Budescu, show în Farul – Flora Tallinn 3-0

Denis Alibec a marcat un gol superb, din pasa lui Constantin Budescu, în duelul dintre Farul şi Flora Tallin! Mai târziu, Budescu a marcat după ce şutul lui Denis Alibec a lovit bara, iar mingea a ricoşat la el. Cei doi fac din nou echipă în atac, după perioada petrecută la FCSB.

Denis Alibec a deschis scorul în duelul cu Flora Tallin. Atacantul Farului a marcat în minutul 48, cu un şut superb de la marginea careului.

Reclamă 4 / 0/3

Faza golului marcat de Denis Alibec a pornit de la o greşeală comisă la mijlocul terenului de către un jucător al celor de la Flora Tallin. Constantin Budescu a profitat şi i-a pasat lui Alibec, care a înaintat spre poarta estonienilor şi a finalizat faza cu un şut bine plasat, în plasa laterală.

În minutul 89, Budescu a trimis în poarta celor de la Flora Tallinn, după ce şutul lui Alibec a lovit bara.

Denis Alibec a marcat cel de-al treilea gol al sezonului, la Farul. Atacantul de 32 de ani a reuşit o dublă în returul cu Urartu, retur câştigat de constănţeni cu scorul de 3-2.

Constantin Budescu şi Denis Alibec sunt din nou coechipieri, după perioada petrecută la FCSB, între 2017 şi 2018. De asemenea, cei doi au jucat împreună şi la Astra, construind la titlul câştigat în 2016 de către formaţia din Giurgiu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și