Închide meniul
Foto

Stadion arhiplin la FCSB – Nordsjaelland! Suporterii echipei lui Becali nu au uitat de CSA: „Steaua suntem noi”

Bogdan Stănescu Publicat: 10 august 2023, 22:00

Reclamă
Stadion arhiplin la FCSB – Nordsjaelland! Suporterii echipei lui Becali nu au uitat de CSA: „Steaua suntem noi”

Stadion arhiplin la FCSB - Nordsjaelland!

Bannerul afişat de fanii FCSB la meciul cu Nordsjaelland / AntenaSport

Stadion arhiplin la FCSB – Nordsjaelland! Fanii echipei lui Gigi Becali nu au uitat de disputa cu CSA Steaua şi au afişat un banner cu un mesaj pentru suporterii echipei din Liga a 2-a.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei circa 30.000 de suporteri care au venit să îşi încurajeze echipa la meciul cu Nordsjaelland au aprins luminile înainte de meci.

Stadion arhiplin la FCSB – Nordsjaelland!

Ghencea, din nou pe harta europeană / Steaua suntem noi, nimic nu ne destramă”, a fost bannerul afişat de câţiva suporteri ai FCSB la meciul cu Nordsjaelland.

Suporterii lui FCSB au umplut tribunele şi la al doilea meci disputat pe Ghencea după o pauză de mai bine de 8 ani.

FCSB a revenit în Ghencea la meciul cu CFR Cluj, pe care roş-albaştrii l-au şi câştigat, cu 1-0.

Reclamă

FCSB nu are decât victorii în acest sezon. Misiunea cu formaţia daneză Nordsjaelland se anunţă a fi una deosebit de dificilă.

Nordsjaelland este vicecampioana Danemarcei. Titlul a fost luat de către FC Copenhaga. FCSB are o experienţă neplăcută cu o altă echipă daneză, Silkeborg, care a învins-o de două ori sezonul trecut în grupele Conference League, cu acelaşi scor: 5-0!

Costel Gâlcă o vede favorită pe Nordsjaelland cu FCSB: „Pornește cu prima șansă, joacă foarte rapid, o să vedeţi”

Costel Gâlcă o vede favorită pe Nordsjaelland cu FCSB. Antrenorul român o cunoaşte pe Nordsjaelland, pe care a întâlnit-o în campionatul danez.

Reclamă 4 / 0/3

Costel Gâlcă a pregătit-o pe Vejle din Superliga daneză. Gâlcă, ce a fost antrenor şi la FCSB, echipă cu care a realizat „tripla” în sezonul 2014-2015, a vorbit despre forţa formaţiei daneze.

Vorbim de o echipă foarte dinamică. Poate să schimbe sistemul de joc, să joace și mingea a doua, deși e o echipă combinativă. E o echipă cu viteză, dacă FCSB se desface prea mult va avea probleme foarte mari.

Nordsjaelland joacă foarte rapid, o să vedeți, o atingere-două, ajunge foarte repede la poarta adversă. De obicei dau multe goluri, dar și primesc. Se deschid și ei și au probleme.

Cu toate că sunt tineri, sunt foarte buni. Nu e o echipă de speriat, dar peste Silkeborg. A pierdut campionatul în ultimele etape. Pe undeva e normal, Copenhaga are un buget mult superior, câștigă an de an campionatul, are mai multă experiență.

Sper că și Olaru și Șut să dea echilibru echipei, e foarte important în meciul ăsta. Și Djokovic, dar eu cred mai mult că Olaru și Șut. Coman, dacă cere în spatele fundașilor centrali mingea, vor avea probleme danezii. Mingi filtrante, pase lungi.

Cred că șansele sunt 60-40 în favoarea lui Nordsjaelland. Pornește cu prima șansă Nordsjaelland, dar nu e de nebătut”, declara Costel Gâlcă pentru digisport.ro.

Elias Charalambous, încrezător înainte de FCSB – Nordsjaelland: „De ce să nu poată fi bătuţi? Avem o echipă foarte bună”

Elias Charalambous are încredere că echipa lui se va califica în play-off-ul Conference League. FCSB – Nordsjaelland se dispută mâine, de la ora 21:30, pe stadionul din Ghencea. Meciul e în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

Elias Charalambous a precizat că mâine este doar un prim joc din „dubla” cu Nordsjaelland din Conference League. El a spus că vrea un rezultat pozitiv în vederea returului din Danemarca.

Jucătorii sunt în formă bună, au demonstrat-o în ultimele meciuri, în special în ultimul joc.

Mâine e un alt joc, unul diferit. Sunt, de fapt, două jocuri, unul care începe mâine şi celălalt de săptămâna viitoare, în Danemarca.

Jucăm cu o echipă bună, au jucători de calitate, atât tineri, cât şi jucători cu experienţă. Am analizat echipa, repet, e o formaţie bună, dar am încredere în băieţii mei, şi noi suntem o echipă bună”, a declarat Elias Charalambous.

 

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:01 Răzvan Lucescu, definitiv în istoria lui PAOK după câştigarea titlului! Performanţa pe care nu a mai atins-o nimeni în 98 de ani 21:54 Jurgen Klopp, moment genial la despărţirea de Liverpool! A cântat cu fanii pentru noul antrenor al „cormoranilor” 21:50 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 21:45 VIDEOFanii lui PAOK sărbătoresc titlul pe teren propriu! Imagini de senzaţie de la arena Toumba 21:00 LIVE TEXTRapid – FCSB 2-0. Petrila a marcat şi el, după ce Funsho a deschis scorul! Gafă uriaşă comisă de Andrei Vlad 20:49 VIDEORăzvan Lucescu, tot mai aproape de titlu în Grecia! Explozie de bucurie a antrenorului român, la golul lui PAOK 20:00 Erling Haaland şi Pep Guardiola, cifre uriaşe după un nou titlu câştigat de Manchester City! Au scris istorie în Premier League 19:55 Dumitru Dragomir i-a propus lui Gigi Becali un jucător de Champions League: „Piticul ăsta este cel mai bun!” 19:55 Manchester City este campioana Angliei! I-a „suflat” titlul lui Arsenal. Un nou trofeu pentru Pep Guardiola şi Erling Haaland 19:51 Cine este David Popa, jucătorul titularizat în premieră la FCSB, pentru derby-ul cu Rapid! L-a cucerit deja pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și