Închide meniul

Ştefan Târnovanu, surprins de Nordsjaelland: „Nu am întâlnit o echipă care să paseze atât de mult”

Bogdan Stănescu Publicat: 11 august 2023, 0:07

Reclamă
Ştefan Târnovanu, surprins de Nordsjaelland: „Nu am întâlnit o echipă care să paseze atât de mult

Ştefan Târnovanu, surprins de Nordsjaelland

Ştefan Târnovanu, într-un meci pentru FCSB / Profimedia Images

Ştefan Târnovanu a fost surprins de Nordsjaelland. FCSB a evoluat mai bine de o jumătate de oră cu un om în plus în repriza secundă, dar nu a reuşit să marcheze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe portarul lui FCSB l-a impresionat modul în care pasează cei de la Nordsjaelland, dar s-a arătat optimist în vederea returului.

Ştefan Târnovanu, surprins de Nordsjaelland: „Nu am întâlnit o echipă care să paseze atât de mult”

O echipă care pasează foarte-foarte bine. Nu s-au speriat. Să sperăm că vom juca mai bine şi ne vom califica.

Dacă vom face pressing şi ne vom apăra bine cu siguranţă vom marca şi ne vom califica.

Asta e meseria noastră, când nu funcţionează băieţii, trebuie să funcţionez eu.

Reclamă

Norocul face parte din fotbal, bara e a mea, a portarului, dacă nici bara nu mă mai salvează…

Nu ştiu dacă suntem favoriţi, vom face tot ce putem să ne calificăm.

Le mulţumim suporterilor. Eu am simţit că putem să marcăm, speram să marcăm, dar ei în continuare şi-au făcut jocul acela de posesie.

Reclamă 4 / 0/3

O echipă puţin ciudată, nu am întâlnit sezonul ăsta o echipă care să paseze atât de mult. Să sperăm că o să câştigăm în retur”, a declarat Ştefan Târnovanu pentru digisport.ro.

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după FCSB – Nordsjaelland 0-0: „Ei pasează în stilul Barcelona!” Jucătorii care l-au nemulţumit

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după ce FCSB a remizat cu Nordsjaelland, scor 0-0, nu s-a lăsat aşteptată. Patronul roş-albaştrilor s-a declarat nemulţumit de jocul prestat de echipa sa, fiind impresionat de prestaţie danezilor.

FCSB a remizat cu Nordsjaelland, scor 0-0, într-un meci din turul trei preliminar din Conference League. Roş-albaştrii au evoluat în superioritate numerică timp de 30 de minute, însă nu au avut şut pe poartă pe parcursul întregului meci.

Patronul de la FCSB a asemănat jocul celor de la Nordsjaelland cu cel al Barcelonei, remarcând diferenţa de calitate dintre echipe.

De asemenea, singurul jucător pe care l-a remarcat Gigi Becali, după remiza cu Nordsjaelland, a fost Florinel Coman.

„Gheorghe zici că era de pe altă planetă”

„Nu sunt mulțumit, am jucat 30 de minute cu om în plus și nu am dat gol. E mare diferență de calitate. Singurul nostru noroc e că nu sunt marcatori la ei. Dar pasează mingea în stilul Barcelona. Chiar să pasezi în halul ăsta?

Cordea a fost în minus în prima repriză, Gheorghe în repriza secundă. Gheorghe zici că era de pe altă planetă. Dar el nici n-a mai jucat de mult. De Cordea nu știu ce să zic.

Reclamă

Compagno nu a avut nicio realizare. O să vorbesc cu el să stea în picioare, nu doar pe jos. Eu zic că am jucat extraordinar ca să scoatem acest rezultat. Ei joacă prea bine. Returul? Doar dacă vrea Dumnezeu ne calificăm. Altfel nu ai cum. Cum să le dai gol? Noi am luat toată smântâna din ei în această seară, poate…

Mi-a plăcut în special Pantea. El e certitudine. Fundașii au jucat extraordianar, mi-a plăcut și Ovidiu Popescu. Uite, Olaru nu mi-a plăcut. Aștept să fie fotbalist, să nu mai dea pase la adversar. El doar aleargă.

Coman mi-a plăcut, i-a dat pasă lui Cordea în prima repriză. Dar dacă el, Cordea, dormea”, a declarat Gigi Becali, la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” 14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului Vezi toate știrile
Citește și