Închide meniul

Suma de bani pe care o încasează Farul, FCSB şi Sepsi, după calificarea în turul trei preliminar din Conference League

Viviana Moraru Publicat: 3 august 2023, 23:26

Reclamă
Suma de bani pe care o încasează Farul, FCSB şi Sepsi, după calificarea în turul trei preliminar din Conference League

Suma de bani pe care o încasează Farul, FCSB şi Sepsi, după calificarea în turul trei preliminar din Conference League

Jucătorii de la FCSB, în timpul unui meci/ Profimedia

Suma de bani pe care o încasează Farul, FCSB şi Sepsi, după calificarea în turul trei preliminar din Conference League, nu este de neglijat. 550.000 de euro va intra în conturile echipelor care au obţinut victorii în runda a doua din a treia competiţie inter-cluburi din Europa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj este singura echipă din România, eliminată din turul doi preliminar din Conference League, după ce a fost învinsă dramatic de Adana Demirspor. Graţie prezenţei în turul doi, ardelenii au încasat suma de 350.000 de euro.

Suma de bani pe care o încasează Farul, FCSB şi Sepsi, după calificarea în turul trei preliminar din Conference League

UEFA va răsplăti echipele calificate în turul trei preliminar din Conference League cu suma de 550.000 de euro. Dacă vor mai trece şi de acest tur, şi se vor califica în play-off-ul competiţiei, FCSB, Farul şi Sepsi vor încasa 750.000 de euro.

După ce a fost eliminată din primul tur preliminar din Champions League, Farul a încasat suma de 300.000. De asemenea, dacă nu vor ajunge în grupele Conference League, constănţenii vor încasa suma de 260.000 de euro, bani care reprezintă compensaţii pentru faptul că Farul este o echipă campioană.

FCSB a eliminat-o pe CSKA 1948 Sofia, pentru a-şi asigura prezenţa în turul trei preliminar din Conference League. Roş-albaştrii au obţinut o victorie şi în retur, scor 3-2, după succesul cu 1-0 din meciul tur, de la Sofia. În următoarea rundă preliminară, roş-albaştrii se vor duela cu Nordsjaelland.

Reclamă

Farul s-a calificat în turul trei preliminar din Conference League, după ce a eliminat-o pe campioana Armeniei, Urartu. Constănţenii s-au impus cu acelaşi scor şi în tur, şi în retur, 32, şi vor juca în următoarea rundă cu Flora Tallin.

De cealaltă parte, Sepsi a obţinut cea mai clară victorie dintre echipele româneşti, în turul doi preliminar din Conference League. Covăsnenii s-au impus cu scorul de 4-0, în retur, după ce partida tur, din deplasare, a fost câştigată cu scorul de 2-0, iar în următoarea rundă se vor duela cu Aktobe.

Echipele româneşti nu vor avea prea mult timp de odihnă, şi vor lua startul în turul trei preliminar din Conference League pe 10 august. Toate partidele vor fi în format live text, pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi, prima reacţie după ce Farul a eliminat-o pe Urartu

Gică Hagi a oferit prima reacţie, după ce Farul a eliminat-o pe Urartu şi s-a calificat în turul trei preliminar din Conference League. „Regele” susţine că echipa sa a suferit şi în meciul din Armenia, însă s-a declarat bucuros de victoria obţinută.

Farul a fost condusă cu 2-0 de Urartu, însă constănţenii au revenit formidabil şi au întors soarta calificării. Campioana s-a impus cu 3-2 şi se va duela cu Flora Tallin în turul trei preliminar din Conference League.

„Am zis înainte că mi-au plăcut 4-5 jucători de aici. În afara suporterilor noștri, care merită felicitați, vreau să le mulțumesc celor de aici. Am fost tratați foarte bine, au o bază sportiva care seamănă cu a noastră.

Ne asemănăm în anumite lucruri. Jucăm un fotbal asemănător. Cred că noi am fost mai puternici mental în repriza secundă.

Singura noastră problemă de când a început campionatul este că nu jucăm bine din punct de vedere defensiv. Le-am zis să fie conectați! Am luat goluri rapide în ambele reprize.

Sper să schimb lucrul ăsta. E bine că am terminat foarte bine, așa cum am făcut și cu FCSB și am ieșit campioni„, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie 11:01 Florin Răducioiu a spus care a fost cea mai mare greşeală din cariera lui: „Nu eram pregătit pentru aşa ceva” 10:20 Gigi Becali, avertizat după ce a câştigat campionatul! Afaceriştii români care ar investi la marea rivală: „Adună 10 miliarde” Vezi toate știrile
Citește și