Închide meniul

Suma uriaşă pe care o plăteşte FCSB pentru meciul retur cu Viking. Câţi bani îi costă pe roş-albaştri deplasarea în Norvegia

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 august 2022, 20:52

Suma uriaşă pe care o plăteşte FCSB pentru meciul retur cu Viking. Câţi bani îi costă pe roş-albaştri deplasarea în Norvegia

La ce trebuie să se aştepte Nicolae Dică în Viking - FCSB

FCSB a fost învinsă de Viking pe Arena Naţională / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

S-a aflat care este suma uriaşă pe care o plateşte FCSB pentru deplasarea cu Viking, din meciul care are ca miză calificarea în grupele Conference League. Vicecampionii României au nevoie de o „remontada”, după ce au cedat surprinzător, scor 1-2, pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roş-albaştrii sunt în faţa confruntării de care poate depinde soarta acestui sezon şi bugetul clubului. Mihai Stoica a dezvăluit că banii de la UEFA sunt extrem de importanţi, în condiţiile în care Gigi Becali plăteşte o sumă importantă de bani pentru deplasarea în Norvegia.

Suma uriaşă pe care o plăteşte FCSB pentru deplasarea cu Viking

FCSB va juca la Stavanger, joi, de la ora 20:00, în meciul cu Viking care va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Deplasarea în Norvegia ne costă cât două săptămâni de cantonament în Spania, adică 150.000 de euro. Vom pleca marți, cu charter-ul, doar el e 105.000 de euro„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

MM încă nu îşi explică înfrângerea suferită de FCSB în faţa a 30.000 de fani.

Reclamă

Am întâlnit o echipă pe care trebuia s-o desfiinţăm să facem act de prezenţă şi să mergem în grupe. Şi am pierdut meciul că se întâmplă câteodată în fotbal chestii inexplicabile. Au fost 25 şuturi la 5. Enorm!”, a mai spus managerul general de la FCSB.

Gigi Becali, nemulțumit de o schimbare făcută de Nicolae Dică în FCSB – Viking 1-2

Gigi Becali s-a declarat nemulțumit de una dintre schimbările făcută de Nicolae Dică în FCSB – Viking 1-2, în manșa tur a play-off-ului UEFA Conference League. În minutul 54 al partidei de pe Arena Națională, antrenorul vicecampioanei României l-a înlocuit pe David Miculescu cu Bogdan Rusu.

Patronul FCSB consideră că Miculescu trebuia lăsat pe teren pentru a produce mai mult pericol în fața porții norvegienilor.

Reclamă 4 / 0/3

După meci, Nicolae Dică i-a explicat lui Gigi Becali că a luat decizia respectivă pentru că, în viziunea lui, Bogdan Rusu este mai bun la jocul de cap decât David Miculescu:

S-a și greșit schimbarea, părerea mea. Dacă Miculescu juca, era altceva pe centrări. Nu îl acuz pe Dică, dar a greșit. El mi-a spus că miza că sare la cap.

Dar eu cred că e mai bun la cap Miculescu decât Rusu. Mi-a zis și în contextul meciurilor, ca să îi alterneze. Și cu Botoșaniul, jucăm din 3 în 3 zile”, a spus Gigi Becali, pentru Pro Arena.

FCSB – Viking 1-2. Seară de coșmar pentru echipa lui Nicolae Dică

FCSB – Viking 1-2. Echipa lui Nicolae Dică a pierdut prima manșă din play-off-ul Conference League. Norvegienii au dat lovitura chiar pe Arena Națională. Duelul dintre FCSB și Viking a început furtunos. Florinel Coman a deblocat tabela în minutul 3 și a declanșat nebunia în tribune.

Alexandru Pantea a centrat în careu, David Miculescu a reluat cu capul în transversală, iar mingea a ricoșat la Florinel Coman. Atacantul „roș-albaștrilor” a trimis din voleu în plasă.

Bucuria roș-albaștrilor a durat însă doar două minute. Kevin Kabran a egalat după o fază la care apărarea FCSB-ului a comis greșeli în lanț. Totul a plecat de la o minge respinsă la adversar de Dawa. Același Dawa a avut o altă intervenție nefericită. Nici Edjouma nu a reușit să îndepărteze balonul din preajma propriului careu.

Mingea a ajuns la Kevin Kabran, care a reușit un dribling scurt în fața lui Risto Radunovic și l-a învins pe Târnovanu cu un șut cu stângul, la colțul lung.

Reclamă

Norvegienii au trecut în avatanj în minutul 35, după o nouă fază la care apărarea roș-albaștrilor a fost „visătoare”. La o lovitură liberă, mingea a fost recentrată în careu, iar Bjorshol a reluat făra probleme în poarta lui Târnovanu.

În repriza secundă, Viking a tras de timp cât a putut, iar FCSB n-a reușit să-și creeze ocazii mari la poarta adversă. Portarul Patrik Gunnarsson a avut mai multe intervenții spectaculoase în fața jucătorilor lui Nicolae Dică. S-a terminat 2-1 pentru Viking. Returul este programat săptămâna viitoare, în Norvegia, unde se va juca pe teren sintetic.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și