Închide meniul

Surpriză uriaşă la Londra! Andrei Cordea a dat lovitura în West Ham – FCSB. Darius Olaru, pasă superbă de gol

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 septembrie 2022, 22:54

Surpriză uriaşă la Londra! Andrei Cordea a dat lovitura în West Ham – FCSB. Darius Olaru, pasă superbă de gol

Anunţ de ultimă oră despre transferul lui Andrei Cordea la Augsburg

Andrei Cordea, bucurie după marcarea unui gol / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Surpriză uriaşă la Londra! Andrei Cordea a dat lovitura în prima repriză a meciului West Ham – FCSB. Darius Olaru i-a oferit o pasă superbă de gol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a fost dominată clar în prima repriză, însă a avut contraatacuri letale, la care defensiva lui West Ham a tremurat serios.

Andrei Cordea a dat lovitura în West Ham – FCSB

Strategia lui Nicolae Dică a dat rezultate în minutul 34, când Andrei Cordea a deschis scorul pe „London Stadium”. Darius Olaru a avut o pasă superbă de gol la reuşita care a declanşat nebunia în rândul celor peste 3.200 de suporteri români.

Cotat la 1.2 milioane de euro pe site-urile de specialitate, Andrei Cordea a reuşit al cincilea gol pentru FCSB, în toate competiţiile.

Reclamă

Golul lui Andrei Cordea a decis prima repriză de la Londra.

Mihai Stoica, lăsat cu gura căscată de Andrei Cordea

Mihai Stoica a fost lăsat cu gura căscată de Andrei Cordea, după calificarea FCSB-ului în grupele Conference League. Mijlocașul de 23 de ani are parte de un debut de sezon fabulos, cu goluri importante marcate în preliminarii.

Andrei Cordea a contribuit enorm la calificarea FCSB-ului în grupele Conference League, reușind să înscrie și în deplasarea cu Viking, la scorul de 1-1.

Reclamă 4 / 0/3

„Coman și Cordea, cei doi au făcut diferența. Pe Cordea nu mai aveau curaj să îl atace. Cordea merită un capitol diferit în această calificare, de fapt în acest început de sezon. Este într-o formă excepțională. Dacă îl ține așa, suntem bine!”, a declarat Mihai Stoica, pentru Orangesport.

Andrei Cordea: „E cel mai bun moment din cariera mea!”

FCSB a învins-o incredibil pe Viking, scor 3-1, şi s-a calificat in extremis în grupele Conference League. Edjouma, Cordea şi Radunovic au fost eroii echipei lui Nicolae Dică într-o seară memorabilă pentru fotbalul românesc. Andrei Cordea a avut o primă reacţie.

„Cred că este cel mai bun moment din cariera mea. De când a venit Mister s-a văzut o schimbare. Încă de la Bucureşti ne gândeam doar la victorie, mă bucur că am reuşit să ne calificăm. Primul an pentru mine a fost foarte greu, a fost ca un an de acomodare. Acum nu mai era nicio scuză, trebuia să ajut echipa cu pase de gol, să îmi ajut echipa să câştige.

Le mulţumesc foarte mult suporterilor care au venit la stadion, ne-au suţinut. Nu erau neapărat stelişti, erau români. El a venit de o lună la noi şi e foarte fericit. Bineînţeles, nu ştim ce adversari avem.

La titlu avem şanse foarte mari, suntem o echipă foarte bună, din nimic am reuşit să intrăm în grupe. Suntem o echipă omogenă şi trebuie să câştigăm neapărat. Suntem jucători cu calitate, probabil o să mai vină jucători.

Cred că toţi am avut un avantaj cu sinteticul, când am fost juniori numai pe sintetic am jucat. Suntem fotbalişti cu clasă. Bineînţeles că urmează petrecerea, este o calificare pe care ne-o dorim foarte mult. Nu ne bucurăm prea mult pentru că duminică avem un alt meci important„, a declarat Andrei Cordea la Pro Arena.

Reclamă
Recomandări
  • Andrei Cordea a dat lovitura în West Ham – FCSB
  • Darius Olaru, pasă superbă de gol

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și