Închide meniul

Traseu infernal pentru echipele noastre în play-off-ul Conference League! Cu cine pot juca FCSB, Farul şi Sepsi

Bogdan Stănescu Publicat: 5 august 2023, 8:33

Reclamă
Traseu infernal pentru echipele noastre în play-off-ul Conference League! Cu cine pot juca FCSB, Farul şi Sepsi

Traseu infernal pentru echipele noastre în play-off-ul Conference League!

Damjan Djokovic şi Florinel Coman, la meciul cu Dinamo / Hepta

Traseu infernal pentru echipele noastre în play-off-ul Conference League. Dacă în turul 3 doar FCSB e cotată cu şansa a doua la pariuri, în play-off echipele noastre ar avea o misiune extrem de dificilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă reuşeşte să o elimine pe Flora Talinn, cu care este mare favorită, Farul ar avea, dintre cele 3 echipe româneşti, cele mai mari şanse să ajungă în grupele Conference League.

Traseu infernal pentru echipele noastre în play-off-ul Conference League!

Chiar dacă nu este cap de serie, Farul beneficiază de avantajul că este campioana României şi va avea, astfel, un adversar, cel puţin la prima vedere, mai accesibil decât celelalte două echipe româneşti, FCSB şi Sepsi.

Interesant este că Farul s-ar putea întâlni în play-off-ul Conference League cu Sheriff Tiraspol, cu care a jucat în această vară în primul tur preliminar al Ligii Campionilor.

Cu cine poate juca Farul în play-off-ul Conference League

Farul va întâlni, dacă trece de Flora Talinn în turul 3, una dintre câştigătoarele următoarelor dueluri în play-off-ul Conference League:

Reclamă

Pe cine pot întâlni FCSB şi Sepsi în play-off-ul Conference League

Când are loc tragerea la sorţi pentru play-off-ul Conference League

Tragerea la sorţi pentru play-off-ul Conference League va avea loc în data de 7 august, chiar dacă meciurile din turul 3 nici măcar nu vor începe.

Partidele din turul 3 preliminar vor avea loc pe 10, respectiv 17 august.

Calificarea în grupele Conference League le aduce cluburilor un bonus de 2,9 milioane de euro. FCSB, Farul şi Sepsi au deja asiguraţi 550.000 de euro pentru accederea în turul trei preliminar al Conference League. Dacă vor ajunge în play-off, echipele româneşti vor mai încasa alţi 750.000 de euro, dar adevărata miză este bonusul de aproape 3 milioane de euro pentru pătrunderea în grupe. La aceşti bani s-ar mai adăuga şi alte sume pentru performanţele din grupe, mai ales pentru accederea în primăvara europeană.

Reclamă 4 / 0/3

UEFA a stabilit programul turului 3 preliminar din Conference League! Când joacă FCSB, Farul şi Sepsi

UEFA a stabilit programul turului 3 preliminar din Conference League. Iată când vor juca FCSB, Farul şi Sepsi.

FCSB, Farul şi Sepsi vor juca meciurile tur în aceeaşi zi, joi, 10 august, la ore diferite. Acelaşi lucru se va întâmpla şi la retur, acesta urmând să aibă loc pe 17 august.

Data şi ora disputării meciurilor echipelor româneşti în turul 3 preliminar din Conference League

Sepsi – Aktobe – 10 august, ora 20:00

Farul – Flora – 10 august, ora 20:30

FCSB – Nordsjaelland – 10 august, ora 21:30

Nordsjaelland – FCSB – 17 august, ora 19:30

Flora – Farul – 17 august, ora 18:00

Reclamă

Aktobe – Sepsi – 17 august, ora 18:00

Farul şi Sepsi sunt favorite, FCSB e outsider la pariuri

Potrivit gsp.ro, Farul şi Sepsi sunt favorite la calificare, în timp ce FCSB e considerată outsider în duelul cu vicecampioana Danemarcei.

Farul are o cotă de doar 1,28 pentru calificare, în timp ce Flora Tallin are o cotă de 3,75 la calificare.

Sepsi are o cotă de 1,60 la calificare, faţă de 2,35 Aktobe.

În ceea ce o priveşte pe FCSB, aceasta e creditată de casele de pariuri cu a doua şansă la calificare. Dacă FCSB are o cotă de 2,18 să treacă mai departe, Nordsjaelland are o cotă de 1,70 să se califice.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și