Închide meniul

UEFA a stabilit programul turului 3 preliminar din Conference League! Când joacă FCSB, Farul şi Sepsi

Bogdan Stănescu Publicat: 4 august 2023, 21:45 / Actualizat: 5 august 2023, 8:26

Reclamă
UEFA a stabilit programul turului 3 preliminar din Conference League! Când joacă FCSB, Farul şi Sepsi

UEFA a stabilit programul turului 3 preliminar din Conference League!

Jucătorii lui FCSB se bucură după un gol marcat / Profimedia Images

UEFA a stabilit programul turului 3 preliminar din Conference League. Iată când vor juca FCSB, Farul şi Sepsi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB, Farul şi Sepsi vor juca meciurile tur joi, 10 august, la ore diferite.

UEFA a stabilit programul turului 3 preliminar din Conference League!

Sepsi – Aktobe – 10 august, ora 20:00

Farul – Flora – 10 august, ora 20:30

FCSB – Nordsjaelland – 10 august, ora 21:30

Reclamă

Nordsjaelland – FCSB – 17 august, ora 19:30

Flora – Farul – 17 august, ora 18:00

Aktobe – Sepsi – 17 august, ora 18:00

Reclamă 4 / 0/3

Farul şi Sepsi sunt favorite, FCSB e outsider la pariuri

Potrivit gsp.ro, Farul şi Sepsi sunt favorite la calificare, în timp ce FCSB e considerată outsider în duelul cu vicecampioana Danemarcei.

Farul are o cotă de doar 1,28 pentru calificare, în timp ce Flora Tallin are o cotă de 3,75 la calificare.

Sepsi are o cotă de 1,60 la calificare, faţă de 2,35 Aktobe.

În ceea ce o priveşte pe FCSB, aceasta e creditată de casele de pariuri cu a doua şansă la calificare. Dacă FCSB are o cotă de 2,18 să treacă mai departe, Nordsjaelland are o cotă de 1,70 să se califice.

Gigi Becali nu a avut emoţii la FCSB – CSKA 1948: „La revedere cu vrăjelile”

Gigi Becali nu a avut emoţii la FCSB – CSKA 1948. Patronul roş-albaştrilor a delcarat că era convins de victoria echipei sale în returul cu bulgarii, chiar dacă formaţia oaspete a condus cu 2-1 în repriza secundă a duelului de pe stadionul Arcul de Triumf.

FCSB a obţinut calificarea în turul 3 preliminar Conference League, după ce a câştigat dubla cu CSKA 1948 Sofia cu 4-2 la general. După victoria din tur cu 1-0, FCSB s-a impus cu 3-2 în returul de la Bucureşti. Pentru echipa lui Elias Charalambous au marcat Damjan Djokovic, autorul unei duble, şi Octavian Popescu.

Chiar dacă a fost condusă în repriza a doua, atunci când bulgarii au revenit de la 0-1, Gigi Becali a declarat că nu a avut emoţii în ceea ce priveşte soarta calificării. Patronul celor de la FCSB l-a criticat şi pe arbitrul albanez al întâlnirii de pe stadionul Arcul de Triumf.

Reclamă

Ce emoţii, de unde emoţii? Nu v-am zis că e câştigat? A fost câştigat. Care e rezultatul? La revedere cu minciunile, cu vrăjelile, am câştigat. Ce emoţie să am? A fost şi un arbitru ca Feşnic, un Feşnic albanez”, a declarat Gigi Becali, într-o conferinţă de presă la palat.

Pentru FCSB urmează duelul cu CFR Cluj din etapa a patra a Ligii 1. Partida se va disputa pe stadionul Steaua, iar echipa lui Elias Charalambous va avea parte de susţinerea întregului stadion din Ghencea, urmând ca meciul să se dispute cu casa închisă.

Ăsta e meciul relevant. Până acum am zis să ne aduceţi echipe, am mai glumit şi eu. Ăsta e meciul care ne dă ora exactă. Echipă bună, stă bine. Dacă vom câştiga cu CFR voi spune aduceţi-ne echipe că nu avem cu cine să jucăm. E în avantajul nostru că au probleme cu moralul. Au jucat şi în deplasare. Dacă avem avantajele astea, jucăm şi acasă, pe Ghencea, şi nu îi batem, nu avem nicio scuză. Plecăm capul, ne vedem de treabă, înseamnă că nu suntem capabili”, a mai spus Gigi Becali.

 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” Vezi toate știrile
Citește și