Închide meniul

Valeriu Iftime, mesaj pentru „prietenul” Gigi Becali: „Să îl laşi în pace pe Nicolae Dică!”. Ce a spus despre Edjouma şi Dawa

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 iulie 2022, 16:50

Reclamă
Valeriu Iftime, mesaj pentru „prietenul Gigi Becali: „Să îl laşi în pace pe Nicolae Dică!. Ce a spus despre Edjouma şi Dawa

Valeriu Iftime cere rejucarea derby-ului Rapid - FCSB 1-0

Valeriu Iftime, în timpul unei conferinţe de presă / Antena Sport

Valeriu Iftime a avut un mesaj pentru Gigi Becali după FCSB – Saburtalo 4-2, meci la finalul căruia roş-albaştrii au obţinut calificarea în turul 3 al UEFA Conference League. Patronul lui FC Botoşani ştie ce ar trebui să se întâmple la vicecampioana României pentru a se putea ajunge în grupe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iftime i-a transmis lui Gigi Becali că Nicolae Dică are nevoie de timp pentru a îşi pune amprenta asupra jocului. I-a cerut să nu intervină peste el, aşa cum a recunoscut că o făcea cu Toni Petrea.

Valeriu Iftime, mesaj pentru Gigi Becali: „Nicolae Dică să îşi facă treaba până la capăt”

Cu Edjouma și Dawa trebuie să ai răbdare și să ai încredere în ei. Au fost oameni importanți în aceasă calificare contra georgienilor. M-am bucurat enorm aseară la golul lui Dawa. Șutul lui Edjouma e ceva specific lui, e atipic cum lovește mingea. Au marcat amândoi și la Botoșani. Erau și foarte buni prieteni la noi, erau colegi de cameră la fiecare cantonament sau deplasare. Cred că are fiecare patru goluri date pentru noi.

FCSB a jucat bine aseară și suntem bucuroși. Ne gândeam la 2-2 că e o tristețe de care nu poți să te mai desparți ani de zile. Au jucat bine, au fost entuziaști, a ieșit bine, bravo lor! Entuziamul de aseară ține de antrenorul nou-venit. Sper ca Dică că aibă… Să îl lase în pace domnul Becali, ca să-și facă treaba până la capăt. Clipe dificile vor veni, pentru că o echipă din Georgia, de pe locul 4-5, nu a fost ușor de bătut.

Vor veni echipe mai puternice, vor fi meciuri mai grele. Nici în România nu e ușor să bați echipele din SuperLiga, din Cluj, Craiova, chiar și Botoșaniul va fi greu de bătut. Dică va avea și sincope, așa că are nevoie de timp. Sunt jucători aduși acolo care au fost învățați să joace pentru ei, precum Tavi Popescu sau Coman. Dacă aceștia vor juca pentru echipă și dacă știe Dică să-i motiveze și să disciplineze, cred că va face o echipă foarte puternică„, a declarat Valeriu Iftime pentru sport.ro.

Reclamă

Nicolae Dică a debutat cu o victorie în cel de-al doilea mandat pe banca lui FCSB. A învins-o pe Saburtalo, dar cu emoţii. Roş-albaştrii au condus cu 2-0, dar s-au văzut egalaţi. În cele din urmă, s-au impus cu 4-2 şi continuă în competiţie.

Nicolae Dică a vrut să-și blindeze contractul cu FCSB cu clauze

Nicolae Dică a vrut să-și blindeze contractul cu FCSB! Antrenorul va avea până la urmă salariu la FCSB, dar și anumite clauze. Gigi Becali a insistat ca antrenorul să primească bani, indiferent de performanțele pe care le va avea cu echipa.

Pe de altă parte, Gigi a dezvăluit și că Dică a vrut să treacă în contract clauze care să îi garanteze că va avea liniște la echipă, așa cum a avut și Edi Iordănescu. Totuși, pe actualul selecționer, nu l-au ajutat foarte mult, el alegând să plece de la vicecampioană.

Reclamă 4 / 0/3

El a zis că nu vrea, dar eu i-am dat. El a zis: Salariul meu pune-l într-un cont şi dacă nu fac performanţă îl opreşti. I-am zis că nu e în regulă, că iau bani şi când iau bătaie. Am găsit eu aşa o găselniţă.

L-am sunat eu, l-am chemat… a zis că vine mâine. El a avut nişte pretenţii pe care le-am acceptat. După nu am mai stat mult timp, voia nu ştiu ce clauză. Clauze a la Iordănescu. După aia voia… hai, lasă-mă cu clauzele. I-am zis că e prietenul meu, ca şi Tănase”, a spus Becali, citat de digisport.ro.

FCSB – Dunajska Streda, în turul 3 preliminar al Conference League

FCSB – Dunajska Streda este meciul din turul 3 preliminar al Conference League. Misiunea elevilor lui Nicolae Dică se anunţă a fi una mult mai dificilă decât cea pe care au avut-o cu Saburtalo Tbilisi.

FCSB se va duela cu slovacii de la Dunajska Streda în turul al treilea preliminar. După ce s-au impus cu 2-0 în deplasarea de la Vikingur, slovacii de la Dunajska Streda s-au impus şi în retur cu acelaşi scor.

Dunajska Streda a terminat pe locul patru în Slovacia în stagiunea precedentă. Dunajska are un lot cotat în total la 11,7 milioane de euro.

Cel mai valoros jucător din lotul lui Dunajska e mijlocașul central maghiar Zsolt Kalmar, în vârstă de 27 de ani, cotat la 800.000 de euro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și