Închide meniul

Gigi Becali, prima reacție după ce Mihai Rotaru i l-a „furat” pe Alexandru Ișfan. Ce se întâmplă cu pactul pe care îl are cu patronul Universității Craiova

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 iulie 2022, 10:59

Gigi Becali, prima reacție după ce Mihai Rotaru i l-a „furat pe Alexandru Ișfan. Ce se întâmplă cu pactul pe care îl are cu patronul Universității Craiova

Cum a reacționat Gigi Becali după ce Mihai Rotaru s-a înțeles cu Alexandru Ișfan

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă | Hepta

  • Gigi Becali l-a dorit pe Alexandru Ișfan
  • Mijlocașul de la FC Argeș a bătut palma cu Mihai Rotaru

Gigi Becali a anunțat că face trei transferuri după calificarea lui FCSB în turul 3 preliminar al Conference League. A primit însă o lovitură după ce Mihai Rotaru s-a înțeles cu una dintre țintele roș-albaștrilor, Alexandru Ișfan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocașul de 22 de ani al lui FC Argeș a bătut palma cu patronul Universității Craiova și va ajunge în Bănie. Oltenii plăti 600.000 de euro pentru Alexandru Ișfan, urmând să includă în tranzacție și un jucător U21, sub formă de împrumut. Ar fi vorba de George Cîmpanu.

Cum a reacționat Gigi Becali după ce Mihai Rotaru s-a înțeles cu Alexandru Ișfan

Patronul lui FCSB avea pact cu Mihai Rotaru pentru a nu se încurca reciproc pe piața transferurilor. Gigi Becali anunță că acesta nu a fost încâlcat, din moment ce conducătorul alb-albaștrilor își dorea de mai mult timp să îl aducă pe Ișfan.

Reclamă

Imediat am dat telefon, colo colo, pentru 3-4 jucători. Am vorbit și cu Dică… spune-mi ce, că tu cunoști Liga 1. Spune ce jucători vrei!

Să vedem, eu nu am negociat, doar am ridicat antenele. Oricum nu îmi pare rău de Ișfan, Rotaru când mi-a spus de Dawa mi-a spus și de Ișfan. Dacă l-am luat pe Dawa, să meargă la el Ișfan.

Reclamă

Nu a căzut pactul, suntem oameni, ne înțelegem. Nici nu ai ce pact să ții. Hai să vedem cât timp… dacă eu vreau jucători, să stau doi ani pentru Rotaru. Pactul trebuie să aibă un termen de două săptămâni.

Nu am vorbit cu Rotaru, dar cred (n.r. dacă s-a supărat Mihai Rotaru pentru transferul lui Dawa)„, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

În urma rezultatelor obținute, cele 4 echipe din Liga 1 vor încasa câte 550.000 de euro din partea UEFA. Dacă vor reuși să ajungă în play-off, FCSB, Craiova, CFR și Sepsi vor mai primi din partea forului suprem încă 200.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Visul echipelor românești – calificarea în grupele Conference League – este răsplătit cu 2.940.000 de euro. În faza grupelor, fiecare victorie va fi remunerată cu 500.000 de euro, în timp ce remiza va fi premiată cu 166.000 de euro. Primul loc din grupă este răsplătit cu 650.000 de euro, iar poziția secundă cu 325.000 de euro.

FCSB – Dunajska Streda, în turul 3 preliminar al Conference League

FCSB – Dunajska Streda este meciul din turul 3 preliminar al Conference League. Misiunea elevilor lui Nicolae Dică se anunţă a fi una mult mai dificilă decât cea pe care au avut-o cu Saburtalo Tbilisi.

FCSB se va duela cu slovacii de la Dunajska Streda în turul al treilea preliminar. După ce s-au impus cu 2-0 în deplasarea de la Vikingur, slovacii de la Dunajska Streda s-au impus şi în retur cu acelaşi scor.

Dunajska Streda a terminat pe locul patru în Slovacia în stagiunea precedentă. Dunajska are un lot cotat în total la 11,7 milioane de euro.

Cel mai valoros jucător din lotul lui Dunajska e mijlocașul central maghiar Zsolt Kalmar, în vârstă de 27 de ani, cotat la 800.000 de euro.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi 11:50 LIVE VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter, ora 13:20, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal va fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în Liga Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1
Liga 1 • 11:14
Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!”
Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului
Liga 1 • 10:00
Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului
Liga 1 • 8:49
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!”
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB
Liga 1 • 15 apr., 22:21
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica
Liga 1 • 15 apr., 21:00
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica: „E mereu în top 3!”