Închide meniul

Verdictul lui Sorin Cârţu înainte de Maribor – Universitatea Craiova, meci transmis în AntenaPLAY şi pe Antena Stars (21:15)

Bogdan Stănescu Publicat: 25 iulie 2024, 13:30

Reclamă
Verdictul lui Sorin Cârţu înainte de Maribor – Universitatea Craiova, meci transmis în AntenaPLAY şi pe Antena Stars (21:15)

Verdictul lui Sorin Cârţu înainte de Maribor - Universitatea Craiova, meci transmis ]n AntenaPLAY

Sorin Cârțu / Hepta

A venit verdictul lui Sorin Cârţu înainte de Maribor – Universitatea Craiova, meci transmis în AntenaPLAY şi pe Antena Stars, de la ora 21:15.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorin Cârţu e de părere că Universitatea Craiova poate trece de vicecampioana Sloveniei. Fostul preşedinte al Universităţii Craiova a fost impresionat de echipa lui Costel Gâlcă la meciul cu UTA. Oltenii au câştigat clar cu arădenii lui Mircea Rednic, cu 4-2.

Verdictul lui Sorin Cârţu înainte de Maribor – Universitatea Craiova, meci transmis în AntenaPLAY şi pe Antena Stars (21:15)

Mie mi-a plăcut cum a arătat Universitatea la meciul cu UTA. Dar vine partida asta internațională și pentru mine este cea mai importantă. Vreau să le văd anvergura internațională tuturor. Și ca echipă, și individual. E un adversar pe care putem să-l eliminăm.

Consider că e un drum pe care trebuie să-l exploatăm, nu sunt niște adversari ieșiți din comun. Adică joci cu Maribor și cu Vojvodina, sunt adversari accesibilii, cu care poți să speri la calificare și apoi să intri într-un plan din ăsta important. Ajungi în situația în  care ai fost cu Beer Sheva.

Atunci s-a pierdut un moment extraordinar. Eu stau și mă gândesc și acum ce ar fi însemnat pentru echipa asta calificarea cu Beer Sheva și să joci în grupele cupelor europene. Am avut un traseu foarte bun atunci și multe avantaje”, a declarat Sorin Cârţu la fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Mi-a plăcut inspirația lui Gâlcă la schimbări”

Mie mi-a plăcut ce am văzut sâmbătă seara, au fost momente și de agresivitate, de reactivitate imediată. Gândiți-vă că golurile doi și trei au fost pe mingi interceptate în treimea adversă și apoi finalizate.

Din jucătorii noi, Paradela a apărut cu două mingi jucate foarte bine în prima repriză, apoi a avut și apariția aia la golul de 2-1 pe care l-a marcat. Mi-a plăcut și inspirația lui Gâlcă la schimbări. Echipa a avut o altă dinamică odată cu intrarea lui Bancu. Vlădoiu mi-a plăcut, a creat foarte multe probleme, apoi Baiaram…

Sunt jucători care-s accidentați demult și-i așteptăm să apară și să dea o altă identitate echipei. Îl așteptăm și pe Screciu. Iar echipa poate să apară atunci și cu speranțele astea pe care le avem mereu când începe campionatul și cu obiectivele pe care ni le propunem.

Reclamă

Dar vreau să-i văd la meciurile internaționale. Tot ce este străin, vreau să-i văd la partidele astea două cu Maribor, să-i vedem dacă au valoare. Noi am avut eșecul ăla cu Beer Sheva, apoi nu ne-am mai calificat în cupele europene, avem un an lipsă…”, a mai declarat Sorin Cârţu pentru sursa citată.

Maribor – Universitatea Craiova LIVE VIDEO, exclusiv în AntenaPLAY (21:15). Echipa lui Costel Gâlcă începe aventura europeană

Meciul Maribor – Universitatea Craiova va fi transmis în format LIVE VIDEO, în AntenaPLAY şi pe Antena Stars, de la ora 21:15. Echipa lui Costel Gâlcă îşi începe aventura în cupele europene în Slovenia. Meciul este disponibil pe canalul AS.

Oltenii au planuri mari vara aceasta şi speră să ajungă în grupele competiţiei. În cazul în care vor trece de Maribor, jucătorii lui Costel Gâlcă vor juca împotriva formaţiei care va pierde duelul dintre Ajax şi FK Vojvodina, din turul 2 preliminar Europa League.

Echipele probabile: 

NK Maribor (4-2-3-1): Jug – Sirvys, Mbondo, Karic, Milek – J. Repas, Z. Repas – Grlic, Bourles, Bozic – Jakupovic. Antrenor Ante Šimundža

Universitatea Craiova (4-2-3-1): L. Popescu – Căpățînă, Maldonado, Zajkov, Bancu – Al. Crețu, Mekvabishvili – Baiaram, Mitriță, Paradela – Koljic

Ce rezultat va fi la Maribor - Universitatea Craiova?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:02

VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!

0:01

Costel Gâlcă, discurs clar după Maribor – Universitatea Craiova 2-0: „Nu e imposibil, putem să întoarcem rezultatul!”

23:34 25 iul.

EXCLUSIV„Maccabi nu e Manchester City!” Jugurtha Hamroun, convins că FCSB nu va avea emoţii în returul din Ungaria: „Toţi banii pe ei!”

23:06 25 iul.

Florin Maxim, discurs tare după ce Corvinul a obţinut un nou rezultat istoric în Europa: „Doar la noi se pun întrebările astea!”

23:00 25 iul.

Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024

23:00 25 iul.

VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars

1 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 2 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 3 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 4 Mutarea de zeci de milioane de euro care i-a fost propusă lui Gigi Becali: „Se duce în grupele Ligii Campionilor” 5 „M-a sunat cineva de la City pentru un jucător din România” Adrian Ilie, dezvăluiri fabuloase: „Am crezut că fac glume” 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și